Se sidan i fullversion.

Videorecension av Anomaly Warzone Earth

spelbroderna.blogg.se - 22 apr 2011 av i spel, datorspel, recension m fl

Spelbröderna videorecenserar: Anomaly Warzone Earth (Windows, Mac, Iphone)

3 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Dungeons: The Dark Lord - Mikrorecension

youtube.com - 21 okt 2011 av Disfear i livsstil, humor, recension m fl

Dungeons: The Dark Lord är en tysk kreation som vid första anblick påminner om Dungeon Keeper. Den eviga frågan för gamern blir besvarad: Är det nåt att ha?

24 Pusha

Mikrorecension av Garshasp: The Monster Slayer

youtube.com - 21 maj 2011 av Disfear i internet, humor, indie m fl

Videorecension för den stressade själen.

18 Pusha

Spelnördskonst i skallformat

spelbroderna.blogg.se - 4 okt 2010 av Disfear i konst, tavlor, tv-spel m fl

Sluskafan är en nördkonstnär som målar tavlor med tv-spelsmotiv. Nu har han dragit igång ett episkt projekt: 666 döskalletavlor, en ny varje vecka. Här är fyra med tv-spe... Läs mer »

25 Pusha

Gemini Rue - Mikrorecension

youtube.com - 28 sep 2011 av Disfear i internet, humor, pc m fl

Mikrorecensions-seriens första win i Gemini Rue.

20 Pusha

Aban Hawkins & the 1000 SPIKES

spelbroderna.blogg.se - 4 apr 2011 av Disfear i spel, tv-spel, kultur m fl

Spelbröderna video-botaniserar i den djungel som Xbox Live Indie Games utgör. Aban Hawkins & the 1000 SPIKES = Dödsplattform i åttabitarsoutfit. 3/3

7 Pusha

Videorecension av Super Meat Boy

spelbroderna.blogg.se - 11 nov 2010 av Disfear i xbox 360, spel, tv-spel m fl

Bästa plattformshopparen på år och dar!

19 Pusha

Spelbröderna Mikrorecenserar: Bastion

youtube.com - 14 okt 2011 av Disfear i humor, livsstil, datorspel m fl

Mikrorecension av det eminenta Bastion till XBLA och PC. Seriens andra Win!

18 Pusha

Aftonbladet censurerar Spelbröderna.se

spelbroderna.blogg.se - 11 feb 2011 av Disfear i integritet, internet, censur m fl

Spelbrödernas syn på Aftonbladets sidvisningsjournalistik har lett till avstängning från Bloggportalen och möjligheten att blogga om Aftonbladets artiklar. Här är bakgrun... Läs mer »

35 Pusha

Sonic 4 Ep. 1 - Videorecension

spelbroderna.blogg.se - 25 okt 2010 av Disfear i nintendo wii, sega, videorecension m fl

En av spelbrödssmurfarna videorecenserar Sonic 4 Episode 1. HD.

17 Pusha

Decimation X3

spelbroderna.blogg.se - 4 apr 2011 av Disfear i spel, livsstil, video m fl

Spelbröderna video-botaniserar i den djungel som Xbox Live Indie Games utgör. Först ut är Decimation X3, en Space Invaders-klon utvecklad av Xona Games. 2/3

8 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter