Se sidan i fullversion.

The Avengers - filmrecension

anotherbughunt.blogspot.hk - 16 jun 2012 av i avengers, film, filmrecension m fl

Filmbloggen Another Bughunt recenserar Avengers.

2 Pusha

  1. Avengers
  2. Film
  3. Filmrecension
  4. Marvel
  5. Recension

Logga in för att lägga till ämnen

Nästa Spider-man regisseras av Marc Webb

filmstorm.se - 20 jan 2010 av acliment i serier, film, marvel m fl

Sam Raimi har hoppat av och nästa film om Spider-man kommer nu regisseras av (500) Days of Summer-regissören Marc Webb.

7 Pusha

Spider-Man är amazing!

toppraffel.se - 3 jul 2012 av drnilsson i bio, emma stone, serier m fl

Bara tio år efter Sam Raimis "Spider-Man" och fem år efter den sista filmen i trilogin, är det dags för nystart av serien. Återigen berättas hur Peter Parker blev superhj... Läs mer »

9 Pusha

Film: Jag saknar dig

solskenochregndroppar.blogspot.com - 3 sep 2011 av Solskenochregn i tips, film, bio m fl

Jag var och såg Jag saknar dig på bio nyligen. Här skriver jag vad filmen handlar om, vad jag tyckte om den och ni får även ett litet tips längst ner i inlägget.

6 Pusha

Cornelis - Film Recension

kwit.tv - 11 nov 2010 av wedde i kwit, cornelis vreeswijk, film m fl

Då var det dags för Cornelis, den Svenska varianten av Walk The Line och istället för Joaquin Phoenix ser vi frontsångaren från Turbonegro, Hans-Erik Dyvik Husby.

5 Pusha

Bond-fredag: Dr. No

nutopia.se - 16 mar 2012 av animalin i nutopia, bond, film m fl

Nutopia kör Bond-fredag och börjar så klart med Dr. No

5 Pusha

Disney köper Marvel för 28 miljarder

film.feber.se - 31 aug 2009 av murtlest i disney, film, kop m fl

Disney köper serietidningsjätten Marvel för $4 miljarder.

30 Pusha

Final Destination 5 recenserat

skrackelfilm.blogspot.com - 13 feb 2012 av IgnyteZero i skräck, recension, skräckel m fl

Skräck-bloggen Skräckel har tagit en titt på Final Destination 5 och ger sin åsikt om filmen.

9 Pusha

Första bilderna från Captain America

mrfilm.se - 19 jan 2011 av astfors i captain america - th, bio, screenshots m fl

Efter att ha blivit bedömd som olämplig för militärtjänst, anmäler sig Steve Rogers till ett topphemligt forskningsprojekt som förvandlar honom till Captain America – en ... Läs mer »

5 Pusha

Recension: Pans labyrint

filmblogg.pricerunner.se - 16 jun 2009 av Beastankar i film, guillermo-del-t, pans-labyrint m fl

Min recension av en helt underbar film som jag vill att fler skall få upp ögonen för.

8 Pusha

Reelz Review - en utmärk filmdatabas

din-it-kunskap.com - 14 aug 2008 av dinitkunskap i amazon, dvd, film m fl

Webbplatsen samlar det bästa från YouTube, Amazons beskrivningar, IMBDs information och recensioner på ett ställe och

8 Pusha

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter