Se sidan i fullversion.

Strategier för att anordna en lyckad Svensexa i St

pusha.se - 17 jan 2012 av i svensexa, stockholm svensexa, stockholm

Så du vill ta anordna en Svensexa i Stockholm men vetegentligen inte var du ska börja? Inga problem. Svensexa planering är inte så svårt om du håller följande information i åtanke när man planerar sin fest.

Den traditionellasvensexan  organiseras av best man. Det är hans ansvar att gruppen och brudgummen kommer att njuta  och kommer att minnas svensexan för en lång tid men också  som den kommande bruden är nöjd med. Kom bara ihåg: En svensexa är för brudgummen, inte den person som anordnar svensexan. Med andra ord, kom ihåg det brudgummen gillar och ogillar när man planerar festen. Du bör diskutera med honom vad han vill och vad han absolut inte vill ha innan du gör några bestämda planer.

Du behöver också diskutera med brudgummen vilka datum skulle vara bra för honom. Svensexan ska anordnas minst en vecka, om inte mer, före bröllopet. Veckan under bröllopet är hektiskt och dessutom vill inte brudgummen ha svensexafest hängandes över för detta speciella tillfälle. När några datum har avtalats, bör du diskutera datum med resten av bröllopsfestdeltagarna för att hitta datum som passar bäst in i allas schema.

Och sist men inte minst, diskutera vem som ska bjudas in till svensexan med brudgummen. Uppenbarligen ska de manliga medlemmarna i bröllopsfesten ingå men är det någon som är mycket speciell till brudgummen som ska bjudas in? Varje manlig medlem som deltar i bröllopet är en potentiell svensexa gäst. Vanligtvis, om någon inte har blivit inbjuden till bröllopet, bör de inte inbjudna till svensexan. Hur många personer man ska bjuda in beror på ett antal på saker som där det hålls eller vilken typ av aktiviteter är planerade. För att hålla det enkelt borde gästlistan har inte mer än 20 personer. Mer än så och gruppen blir svårare att hålla koll på.

Det är upp till den bästa mannen för att se till att alla gruppens kostnader betalas. När en fast idé för arregemanget har fastställts, beräkna kostnaderna för gruppen och låt bröllopsfestdeltagarna veta vad deras andel är. Om det medför några ekonomiska problem för någon, bör andra planer ordnas så att ingen mår dåligt över hur litet eller stort deras bidrag till gruppen blir.

När planerna är överens om, boka plats så snart som möjligt se till att den kommer att finnas tillgänglig. Skicka ut inbjudningar i god tid före bestämt datum. Detta kommer att ge alla gott om tid att vidta åtgärder för att delta i festligheterna. I Inbjudningarna bör, förutom den vanliga tid, plats och datum, ett telefonnummer som en gäst kan ringa till om det finns ett problem eller han har några frågor om tillställningen.

En svensexa skulle inte vara komplett utan en massa mat och dryck. Oavsett var du planerar att ha festen, vara säker på att det finns gott om båda.

Musik är ett måste för alla parter, speciellt en svensexa - i förekommande fall för lokalen. Om du planerar en camping eller en kväll i parken, kommer musiken inte vara ett bekymmer.

Planera några roliga spel. En "skämma utbrudgummen" eller "detta är pinsamma ögonblicken i ditt liv" är alltid en hit - kanske inte för brudgummen, men med gästerna. Bara tänk på att inte gå så långt att brudgummen blir mycket generad. Detta kan vara en ganska fin linje, så var försiktig och se hur brudgummen reagerar. Om du ser att han börjar bli mycket obehaglig till mods, är det bäst att byta till någon annan form av underhållning.

Du kanske vill schemalägga en fest som varar längre än bara några kvällstimmar. Prova att anordna ett sportevenemang såsom fotboll eller ishockyspel på eftermiddagen och anordna fest  till kvällen med drinkar, mat och musik. Om du har tid och ekonomi, skulle festen kunna spridas över en helg. Om detta är fallet kommer din svensexa planeringsförmåga testas coh då har du mycket mer tid och aktiviteter  att övervaka och ta ansvar för.

Om din fest involverar alkohol, ordna transport - om en limousine, en taxi eller har en utsedd förare - för att ta en person som är oförmögen att köra hem säkert. Dessa arrangemang bör göras långt innan dagen för festen.

Som party arrangör, är det upp till dig att hålla allt i trim. Du är ansvarig för att ta hand om alla situationer, oavsett om det är någon som har haft för mycket att dricka, någon som beter sig olämpligt eller något annat problem som kan hända. Du måste hålla dina öron och ögon öppna. Om saker och ting går över styr, kan du vara garanterad att du kommer att få skulden för det. Om du har valt dina gäster och din plats klokt, kommer detta förmodligen inte vara ett problem för dig.

Med noggrann planering kommer du att se till att du har täckt alla detaljer, både stora och små, du kommer att garanteras en svensexa som ska avnjutas och ihågkommen av alla de närvarande under en lång tid.

Gå in på www.svensexastockholm.se för att göra din fest den mest framgångsrika och roliga någonsin!

Svensexa Stockholm erbjuder en upplevelse i form av svensexa. Vi tillhandahåller svensexa aktiviteter, upplevelser och skräddarsyr paket.  För mer information besök: http://www.svensexastockholm.se/span

4 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Hovet fick 12000 kr i böter det senaste året

aftonbladet.se - 16 mar 2010 av cylon i politik, böter, stockholm m fl

...och DU betalar deras böter.

25 Pusha

Filmklipp och recensioner från Sonisphere i Stockh

kulturbloggen.com - 8 aug 2010 av Chadie i kultur, filmklipp, sonisphere m fl

Ja, skumt är det att det alltid blir värsta regnvädret när det arrangeras rockfestival på Stora Skuggan i Stockholm. Gyttjigt och lerigt blir det. Området är inte direkt ... Läs mer »

6 Pusha

Bilder inuti WikiLeaks bunker

dailymail.co.uk - 9 dec 2010 av Resedrommen i wikileaks, stockholm

I Stockholm finns bunkern

28 Pusha

Ubåten i Stockholm var inte en Ubåt...

aftonbladet.se - 25 maj 2011 av Dudrik i aftonbladet, stockholm, ubåt

Då var det säkerställt. "Ubåten" som fotades i Stockholms skärgård var inte en ubåt. Men vad var det egentligen?

6 Pusha

Mitt första år i Stockholm på 52 sekunder.

youtube.com - 18 jan 2012 av German i stopmotion, stockholm, film m fl

Nästan varje dag har jag tagit en bild från vardagsrumsfönstret. Eller två, i olika vinklar. Det här är en av vinklarna. Den andra finns här http://www.youtube.com/watch?... Läs mer »

18 Pusha

Världens coolaste serverhall i Stockholm

royal.pingdom.com - 15 nov 2008 av Arp i bahnhof, cool, server m fl

HQ för en superskurk i James Bond eller futuristisk 70-tals rymdfilm? Nej, det är Bahnhofs serverhall i Stockholm. 30 meter ner i massivt berg, som till och med står emot... Läs mer »

23 Pusha

Michael Jackson - Svensk hyllning uppmärksammas

fredrikwinberg.nu - 9 jul 2009 av rikfred i bounce, hyllning, michael-jackson m fl

Dansgruppen Bounce låg bakom hyllningen till Michael Jackson i Stockholm och nu uppmärksammas den på en av de största skvallerbloggarna i USA.

32 Pusha

Cyklar i Stockholm

cyklarna.nu - 19 jul 2017 av erik_ericsson i cyklar, stockholm

Katalog över företag som säljer och hyr ut cyklar i Stockholms län.

11 Pusha

LO Construction - Renovering och tillbyggnad

familj-samhalle.se - 1 aug 2017 av SvenssonAdam i bygga om, renovera, byggfirma m fl

LO Construction erbjuder fönsterbyten, badrums- och köksrenoveringar, takomläggning och andra tjänster i områden kring Stockholm, Norrköping, Nyköping och Katrineholm.

9 Pusha

Peter Eriksén mäklare hos Mäklarhuset Innerstan

reco.se - 24 aug 2017 av AdbullahGoran i mäklarhuset, betyg, rekommendation m fl

Peter Eriksén är mäklare samt delägare på Mäklarhuset Innerstan, läs mer om honom på reco.

9 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter