Se sidan i fullversion.

Solhattar till barn

pusha.se - 25 jan 2018 av i solhatter

Det är väldigt viktigt för bebisar och småbarn att ha solhattar på sig, för att skydda dem från farliga solstrålar.  Men tyvärr så kan det vara svårt att få barnet att bära solhatten.  Småbarn är mycket aktiva och tycker om att känna sig fria, och blir därför störda av att ha på sig sina hattar.  Men det går att uppmuntra ditt barn att ha på sig sin solhatt. Här är några ideer på hur användningen av solhattar till barn kan uppmuntras:

Solhattar till barn är en del av livet. Dina barn måste känna att deras solhattar är en vardagssak. Du kan göra detta om du uppmuntrar dina barn att ha på sig en solhatt från början – när de är bebisar. Barnet växer då upp och tycker att det är helt naturligt att ha på sig en solhatt när solen skiner ute.  Ju yngre barnet är när du använder dena metod, desto bättre resultat får du.

Det finns också många solhattar till barn som är inspirarade av populära barnprogram och seriefigurer. Tycker ditt barn om Stålmannen, till exempel? Försök då hitta en solhatt till barn som har Stålmannens symbol på den.  Ni kan till och med göra en lek av att ha på solhatten – ni kan leka att hatten är en magisk hatt, till exempel.

Sen är det viktigt att välja rätt hattstorlek, för om hatten inte passar barnets huvud kan det bli mycket obekvämt och irriterande. När du köper en solhatt till ditt barn bör du mäta hans eller hennes huvud där hatten bör sitta – eller ännu bättre, ta barnet med dig när du köper solhatten.

Det kan också bli bra om barnet själv får välja sin solhatt. Det finns ett stort sortiment av solhattar till barn,  och om ditt barn föredrar en viss stil eller färg (eller tecknad figur, som tidigare nämnt), så finns det större möjlighet att ditt barn kommer att lära sig att älska att ha på sig sin solhatt.

Hittar du inte en bra solhatt i affärerna så kan du alltid titta på nätet. Bara du vet vilken storlek du ska ha så är det lätt att hitta stora sortiment av solhattar till barn på nätet.

2 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter