Se sidan i fullversion.

Snälla apg29—LÄGG AV att posta kristna grejer här

en.wikipedia.org - 4 nov 2010 av i religionsfrihet, personligt, samhälle m fl

Kan du inte bara lägga ner, snälla? INGEN på Pusha är intresserad av dina "artiklar" överhuvudtaget. Vi har fattat, du är frälst osv. Inse att ingen pushar dina stories. Sluta bara. OK?

62 Pusha

 1. Profilbild

  Av bosse666 den 4 november 2010 Rapportera

  Håller med 100%. Extremt irriterande med frikyrkligt spam.  

 2. Profilbild

  Av SlickLinks den 4 november 2010 Rapportera

  Det är ju det jag menar. Snubben måste tagga ner rejält. Ingen blir mer kristen av spam....  

 3. Profilbild

  Av Robert den 5 november 2010 Rapportera

  Ett tips om man inte gillar länkar från en särskild användare eller domän är att använda Pushas funktion för att dölja alla dessa. Under ikonen 'Skräp' kan man då välja att dölja alla länkar från, i detta fall, användaren @apg29 eller domänen apg29.se

  Varför vi inte även har dessa alternativ i perma, som jag insåg nu, vet jag faktiskt inte. Har du någon idé om varför vi inte även lagt det här @murtlest?  

 4. Profilbild

  Av Amandaz den 5 november 2010 Rapportera

  Haha...det här är den roligaste pushen jag sett o vi har väl alla tänkt samma sak o att han vill att vi ska be för kungen var de fjantigaste jag läst.....om man ber gör man ju det för någon det är synd om inte för någon som fått över 2 miljarder av våra skattepengar....  

 5. Profilbild

  Av U-Nas den 5 november 2010 Rapportera

  Jag håller med.. brukar försöka provocera fram svar från honom genom att skriva kommentarer på hans pushar, men inte en enda gång har han svarat.
  @Robert: Var hittar jag 'Skräp' och vad betyder 'perma'? :)  

 6. Profilbild

  Av murtlest den 5 november 2010 Rapportera

  @Robert näe jag vet faktiskt inte, kanske för att det skulle bli väldigt många alternativ.

  @U-Nas: perma är här där du är nu, alltså där man alltid hittar länken (den ligger ju inte alltid på sida1 osv t.ex.). Skräp hittar du under varje länk utom just här i perma.

   

 7. Profilbild

  Av pxl den 5 november 2010 (redigerad den 5 nov 2010) Rapportera

  Alltså, jag kan inte påstå att jag gillar överdrivet kristna inlägg. Faktum är att jag nästan går bärsärkagång på vissa av inläggen.
  Däremot så är det ju såhär det fungerar. Pusha är till för alla. Gillar man inte något, pushar man det inte. Det finns ingen regel som förbjuder @apg29 att posta inlägg och självklart borde det inte heller göra det.

  [edit] Och nu tryckte jag på kommentera+pusha fastän jag bara ville kommentera... När kommer möjligheten att ångra push @murtlest och @Robert? [/edit]  

 8. Profilbild

  Av murtlest den 5 november 2010 Rapportera

  Håller med @pxl här. Alla har rätt att posta så länge länkarna följer riktlinjerna. Sen finns det ju som @Robert påpekat ett enkelt alternativ för att slippa se länkar från en användare/domän om man stör sig speciellt på någon. Dock kanske vi varit lite dåliga på att framhäva den funktionen, men nu vet ni :)  

 9. Profilbild

  Av murtlest den 5 november 2010 Rapportera

  Glömde ju vad jag egentligen skulle svara på: @pxl jo möjligheten att ångra push ska komma men kan inte ge något exakt datum än tyvärr.  

 10. Profilbild

  Av Amandaz den 5 november 2010 Rapportera

  Och tjäna pengar vill han ändå, han har google annonser på sin blogg som kan innehålla vad som helst, ibland passar de inte alls på hans kristna blogg. Aftonbladet blir också knäckta ibland när han länkar till deras artiklar och hans blogg länk kommer upp på Aftonbladet, ibland tar de bort hans länk eftersom det inte är relevant till artikeln, och han länkar alltid till typ 5 tidningar när han skriver så därför har han konstigt nog många besökare ser man på bloggportalen. Och ändå skriver han mest spam typ, be till gud och tacka gud! Vi tror på Gud men vi är inte fyrkantiga som han!!!!!!!  

 11. Profilbild

  Av SlickLinks den 5 november 2010 Rapportera

  @pxl Jag har aldrig sagt att han borde stoppas, eller "förbjudas". Jag uttryckte min personliga irritation, som uppenbarligen delas av flera här :) Sen om myntet trillar ner, det är nog att hoppas på för mycket. Snubben verkar taggas av att jobba i motvind.

  @murtlest Ånger-knapp är inte högsta prioritet kan jag tycka. Däremot kanske någon form av "bury", så man kan sänka spammers....*host*... sista-minuten-resor...*host*

   

 12. Profilbild

  Av murtlest den 5 november 2010 Rapportera

  @SlickLinks bury-knapp finns. "Skräp > Detta är spam".

  @Amandaz: Får man inte tjäna pengar om man är kristen eller?  

 13. Profilbild

  Av pxl den 5 november 2010 Rapportera

  @SlickLinks: Om tillräckligt många markerar ett inlägg som spam så försvinner det. Grejen med en sida som har användargenererat innehåll är att användarna får ta lite ansvar också.  

 14. Profilbild

  Av Amandaz den 5 november 2010 Rapportera

  @murtlest Jo visst, men jag skrev att annonserna ibland går stick i stäv med hans kristna tro...  

 15. Profilbild

  Av pxl den 5 november 2010 Rapportera

  Jag förstår inte denna hets över att det postas kristna inlägg. Ska jag bli hysterisk över allt kändisskvaller som postas? Eller alla musikvideos? Varför ska religiösa inlägg behandlas på ett annat sätt?  

 16. Profilbild

  Av Summertime den 5 november 2010 (redigerad den 5 nov 2010) Rapportera

  Jag tror på Gud och Jesus, men jag gillar inte tjat! Musikvideorna på pusha är olika artister och oftast bra!!!!!!Posta samma budskap hela tiden är spammmmm!
  2 pushar han la ut var inte spam, en var bra han skrev om att även Koranen skrev om Jesus och listade var och det var ju intressant.
  Summertime:Alla religioner finns för att utveckla människor och vi har samma gud och Jesus är från Gudskraften, det är bara det senaste århundradet som vissa religioner bråkar med varann fast de i grunden vill lika och har samma Gud, bagateller alltså!
  Mer sånt från Apg och det är inte spam...(mycket annat var spam)  

 17. Profilbild

  Av Sebastian den 5 november 2010 Rapportera

  hehe lol! :)

  http://img574.imageshack.us/img574/2550/testa.jpg  

 18. Profilbild

  Av Amandaz den 5 november 2010 (redigerad den 5 nov 2010) Rapportera

  Jag råkade också se det live!! Och vad jag garva haha!!
  Men hur gör du för att spara bilden??
  Lägg ut den som en push vetja!!!!  

 19. Profilbild

  Av Skalman den 5 november 2010 Rapportera

  Vill bara tillägga att jag tror inte att denne @apg29 kommer att ta åt sig så mycket.
  Han har inte pushat någon push som inte är hans egen, viket måste betyda att han skiter i alla andra!  

 20. Profilbild

  Av cheebus den 5 november 2010 Rapportera

  Hade inläggen taggats med humor har dom min push alla dar i veckan.  

 21. Profilbild

  Av RedSkirt den 5 november 2010 Rapportera

  Det som jag reagerar på är att apg29 ofta påpekar hur fel det är att leva samman utanför äktenskapet och hur fel det är att vara homosexuell till exempel. Om man påstår sådana saker tycker jag att man visar upp en stor intolerans och omänsklighet och det vänder jag mig emot och därför pushade jag denna post.
  Jag har för övrigt också skrivit till den här personen, men aldrig fått något svar. Apg29 vill inte ha någon diskussion.  

 22. Profilbild

  Av Kwasbeb den 5 november 2010 Rapportera

  Det är jättebra att inga förbjuds från att posta saker och ting, @murtlest och @robert - Pusha är och ska förbli ett öppet forum.

  Men det är också jättebra för klimatet här att man tar upp och diskuterar det när man upplever en problematisk och med ens egna världsbild ej överensstämmande ton i någon annans material. Och efter @apg29 är en flitig användare av Pusha är det tämligen ofrånkomligt i det här läget.  

 23. Profilbild

  Av Maxzzz den 5 november 2010 Rapportera

  Haha, skrev faktiskt om dom för riktigt länge sen (http://enkulkille.wordpress.com/2010/06/03/en-aktiv-dag/)... Jag tycker mest att det är lustigt att de tagit missionerandet till web 2.0... Även fast det bevisligen inte är någon lyckad taktik...  

 24. Profilbild

  Av ADHD-MEDICIN den 5 november 2010 (redigerad den 5 nov 2010) Rapportera

  Nu knäpper vi alla händera och tänker på Botulf och alla andra som offrats på kristendomens altare
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Botulf
  När vi skriver om att kåtbröla för frihet och Heffatubbas Honken som är en moderniseringen av kristendomen där bönen praktiseras genom att knulla då bojkottar kristna tidningar bloggen, fruktansvärt tycker vi, vart tog religionsfriheten vägen? Vi vill verkligen be för allt vi är värda och vem vill inte det?  

 25. Profilbild

  Av krummerik den 5 november 2010 Rapportera

  Det vore skönt att slippa mer svammel från apg29, men jag tror inte det går att nå honom. Han är helt innesluten i sin psykos, jag har vid flertalet tillfällen försökt att få till en diskussion med honom på hans blogg, men antingen får man bara heja-rop tillbaka eller också raderas kommentaren, väldigt strikt censur på den bloggen.  

 26. Profilbild

  Av sirune den 6 november 2010 Rapportera

  Jag har aldrig läst något om honom, men undrar är det någon här som vet hur han egentligen lever?
  Nätet kanske är hans enda arena i sin 'psykos' (mycket bra analys av krummerik)  

 27. Profilbild

  Av Amandaz den 6 november 2010 (redigerad den 6 nov 2010) Rapportera

  Ja han har världens censur på sin blogg, kommentarer försvinner hela tiden. En kommentar tog han bort när någon kommenterade om prästen som mördade och att flera kristna gör brott, man kan inte lita mer på religiösa än andra.
  Jag tror han sitter vid nätet jämt, kan verkar helt hjärntvättad, men det blir svårt att hjälpa honom för han vägrar diskutera med någon.
  Människor har olika mognad och det har inte att göra med om man är frälst eller inte. Många frälsta är ju helt hjärntvättade och kan inte tänka själva.
  Gud finns men poängen med att vi lever är att vi ska tänka själva och mogna som individer, Apg är omogen, han accepterar inte olikheter, men själv tror han att han är mognare än alla andra fast det är tvärtom för det mesta....

   

 28. Profilbild

  Av mogglas den 6 november 2010 Rapportera

  jag tycker synd om hans dotter. Hon kommer bli vuxen utan att lära sig om evolution eller om universums historia... Någon borde ringa SOC..  

 29. Profilbild

  Av Lowa den 6 november 2010 Rapportera

  Hans fru dog ju när dottern föddes, då kom han väl i "psykos" verkar det som. @mogglas Han kan behöva hjälp att komma ur den bubblan....  

 30. Profilbild

  Av sirune den 6 november 2010 Rapportera

  Som jag förstår så är han ganska fanatiskt i sin övertygelse, - då finns inte mycket att göra just nu för oss som skulle vilja hjälpa. Även dottern är idag inne helt i hans värld;- så kan hon äga möjligheten senare att börja tänka med egna banor.
  Jag vet själv hur jag kom på något som mamman fick aldrig veta: tvivlen som sattes i gång när andra resonerade om Gud.
  Jag är idag agnostiker och kommer antagligen dö nyfiken :)  

 31. Profilbild

  Av Lowa den 7 november 2010 Rapportera

  @sirune det spelar ingen roll vad man tror på-det som betyder någor är hur man är som människa. Gud finns ju iaf och själen fortsätter leva, meningen är ju att alla ska mogna som människor och förstå och acceptera olikheter, medlidande och behandla alla med respekt och kärlek, även djur. Kristna är inte beskyddade mot dålig karma bara för att de är religiösa, om de inte kan acceptera olikheter tex så kommer de själva bli så annorlunda att de blir utsatta för samma mobbing som apg utsätter homosexuella för. Jag vet inte ens om det är tillåtet enligt svensk lag att skriva som han gör om homosexuella.Det är hets mot folkgrupp, nån bög kan väl anmäla honom..... Själv är jag inte homosexuell.  

 32. Profilbild

  Av sirune den 7 november 2010 Rapportera

  @Lowa du pratar om 'karma' o är kristen, det kanske är tecken på att du inkluderar flera olika religioner i din tro.
  Håller med om mognad och acceptans för olikheter mellan människor, - intressant om någon anmäler honom för hets, jag vet inte om det skulle hända något och jag tror att det är väldigt vanligt förekommande fenomen på nätet att någon hetsar.  

 33. Profilbild

  Av Lowa den 7 november 2010 Rapportera

  Religioner finns för att utveckla människor, det är samma gud. Olika religioner är bra på olika saker och idag är många religioner för omoderna, de skrevs ju för 2000 år sedan. Att man lever flera liv togs bort från Bibeln för man trodde att fiender kunde forsätta jaga varann även i nästa liv och det är just det som inte är meningen med flera liv. Buddism körde med skrämseltaktik för att folk inte skulle mörda eller så, då föds man åter som djur-men det är inte sant, vi föds bara som människor fast man kan hamna på olika planeter. Religioner är alltså gamla omoderna rättesnören som vi har växt ifrån, fast en del är som sagt hjärntvättade.  

 34. Profilbild

  Av sirune den 7 november 2010 Rapportera


  Kan du Lowa kort beskriva hur du har kommit fram till denna övertygelse:
  "Religioner är alltså gamla omoderna rättesnören som vi har växt ifrån, fast en del är som sagt hjärntvättade." (citat från din text)
  - Kanske är denna plats lite fel att diskutera om övriga livsfrågor, men jag kan inte låta bli å fråga :)
  SlickLinks, som började denna push; förlåter kanske, han får ta bort det som inte passar ämnet!  

 35. Profilbild

  Av Lowa den 7 november 2010 Rapportera

  Jag har förstått det hela tiden, men jag har även läst det i boken "Klara svar från andevärlden" av Hahn som @Moniza har rekommenderat. I boken förklaras allt, Hahn (läkare) och hans mediala fru pratar med den helige anden och de får även kontakt med Jesus som förklarar att människor nu behöver få veta mer, att religionerna har gjort nytta men att de nu är omoderna osv. Otroligt bra bok, här finns den:http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9187056607  

 36. Profilbild

  Av sirune den 8 november 2010 Rapportera

  Där kom kort och uttömmande svar @Lowa.
  Du har förälskat dig i en skön världsbild som denne Hahn och hans välformulerande fru har skapat.
  Du är övertygat om att dom har verkligen kontakt med självaste Jesus.
  Grattis för att du hittat ro!!!  

 37. Profilbild

  Av Moniza den 8 november 2010 (redigerad den 8 nov 2010) Rapportera

  Läs boken du med @sirune så kommer du också få ro, jag brukar rekommendera den när någon vill veta mer. Jag läste den för ca 4-5 år sedan och önskade att jag också någon gång skulle få möta Jesus. Nästa kväll när jag kom hem så stod han bara där i rummet med sitt långa mörka hår, jag var sjuk den dagen och han följde mig till sängen och jag somnade i hans närhet. Vi kunde prata med varann och det var märkligt även jag kunde prata i tanken helt naturligt precis som han. Jag kommer alltid minnas den kvällen....  

 38. Profilbild

  Av sirune den 9 november 2010 Rapportera

  Du @Moniza kommer att alltid minnas en kväll med Jesus, - ok, det förstår jag men då tänker jag att boken talar väl också om att du kommer inte att leva i ständigt lyckorus?
  - Jag känner inte behov att läsa mer om andras religiösa upplevelser, som den boken helt säkert bygger på.

  - Dock vill jag säga att om människan skall lösa sina skapelse gator måste hon ändå ta del av varandras erfarenheter, även dom som är tråkiga och ger inte hopp om livet efter detta.  

 39. Profilbild

  Av Moniza den 9 november 2010 (redigerad den 9 nov 2010) Rapportera

  @sirune : Boken bygger inte på religiösa upplevelser, och en religiös som jag rekommenderade boken till sa bara att det här stämmer inte med bibeln. Budda och profeten Muhammed tas också upp av Jesus och de herrarna är precis som Jesus vishetslärare i himlen nu, och deras religioner är också rätt. Men idag har vi växt ifrån religioner, de är gamla rättesnören som har fyllt funktion för 2000 år sedan och fram till 1900-talet ungefär.Dessa tre religioner har valt att fokusera på olika saker som alla är rätt-men för gammalmodigt idag. Varje människa måste personligen mogna och gå igenom svårigheter för att nå dit, så det är verkligen inte ett ständigt lyckorus! Jesus berättar också om varför homosexuella finns-för att folk ska lära sig acceptera olikheter. (Jag är inte homosexuell) Och djuren måste vi sluta plåga, de är våra kosmiska vänner som inkarnerar samtidigt med oss på jorden, de har också en själ och känslor.  

 40. Profilbild

  Av sirune den 9 november 2010 Rapportera

  Jag undrar då hur har bokens författare kommit till sina slutsatser.
  För mig är det ingen nyhet att bästa är om alla försöker mogna och lever sina liv 'mänskligt' utan att skada sina medlevande i onödan, ( jag kan inte bli växtätare dock).  

 41. Profilbild

  Av Moniza den 9 november 2010 Rapportera

  Bokens författare ville veta hur det låg till egentligen eftersom de inte visste, och eftersom hon kan prata med andar så försökte de få kontakt med andevärlden. Hon fick kontakt ganska lätt och de fick flera möten och kunde ställa frågor till bla den helige anden och Jesus. Andevärlden visste om att en bok skulle bli till- då den helige anden behöver hjälpare på jorden som sprider upplysning. Nostradamus tar andevärlden upp och säger att han var en riktigt sann siare som har haft rätt i allt hittills, han kunde verkligen se in i framtiden...
  Syndernas förlåtelse som det står om i bibeln stämmer inte berättar anden, alla får sona allt man gjort, men vet man att man gjort fel och verkligen ångrar det kan det karma man får bli lindrigare. (och just detta brukar religiösa hänga upp sig på som läser boken och de menar att vid syndernas förlåtelse så slipper man dåligt karma, men det stämmer inte-har en person misshandlat någon tex blir han förr eller senare misshandlad själv. Så de religiösa slipper inte ifrån sitt karma-så det så!!!!)  

 42. Profilbild

  Av sirune den 10 november 2010 Rapportera

  "eftersom hon kan prata med andar..."
  "Hon fick kontakt ganska lätt och de fick flera möten och kunde..."
  "han kunde verkligen se in i framtiden... "
  @Moniza, jag har citerat ovan dina ord och det är just sådana upplevelser får mig att tvivla o misstro vad någon annan grundar
  sin syn på livsalttet.  

 43. Profilbild

  Av Moniza den 10 november 2010 Rapportera

  Jag visste redan innan jag läste boken, så jag grundar inte min syn på livsaltet från boken, men boken är bra för dom som söker så dom kan hitta rätt. Jag har även läst Eckhart Tolles böcker, han har kommit ännu längre än de andra författarna och har fullständigt kontakt med sitt högre jag, med altet. Jag vet redan hur allt ligger till, har upplevt det. Tro vad du vill, en dag vet du också...  

 44. Profilbild

  Av sirune den 10 november 2010 Rapportera

  ok, vi har en sak gemensamt; - att livet är en upplevelse och att det varierar i det oändliga mellan individer :)  

 45. Profilbild

  Av Amandaz den 11 november 2010 Rapportera

  45 kommentarer @murtlest @Robert Ni får väl ge pushen kommentarpris 1:a plats och vem är 2:a och 3.a?  

 46. Profilbild

  Av ADHD-MEDICIN den 13 november 2010 Rapportera

  Om bön fungerar, kanske vi alla skulle börja be? Eller åtminstone uppmärksamma den gode postaren på att vi alla nu ber i herrens namn osv...  

 47. Profilbild

  Av sirune den 14 november 2010 Rapportera

  haha, ADHD du menar att vi skall böja oss på bönpallen att få kommentarpris, det kan vi väl göra själv en guldkantigt pokal :D
  - @murtlest o @Robert mumlar någ i skägget om jädra kärringar som käbblar ...;}  

 48. Profilbild

  Av evidently den 14 november 2010 Rapportera

  Hmm... Intressant läsning! Men som Moniza skriver, en dag ser vi. När vi dör får vi veta vem som hade rätt angående vad som händer efter döden...

  Själv är jag inte troende. Folks historier och vad som står i en tjock bok som påstås vara skriven för 2000 år sedan, kan man basera hela sitt liv på det? För mig är det uppenbart att religion är ett alternativ till grubblande människor som inte ser meningen med livet - ett svar på livets gåtor.

  Men, eftersom ingen av oss riktigt förstår hur allting kan äga rum utan en skapare (som för den delen också måste ha skapats i en annan värld... som måste ha skapats... äh!) så kan vi heller inte motbevisa Gud och andevärlden. Tänk på det :)  

 49. Profilbild

  Av sirune den 14 november 2010 Rapportera

  Bra @evidently, så tänker jag också som agnostiker och skeptiker ;}
  - för mig är det en slags trygghet att ingen vet helt säkert men att förmodligen/förhoppningsvis kommer vi alla till klarheten, - och kommer vi inte dit så behöver man ändå inte lida...  

 50. Profilbild

  Av Theflower den 14 november 2010 Rapportera

  Haha....det här var den roligaste pushen och roligaste kommentarsiten! Hahaha...  

 51. Profilbild

  Av Theflower den 15 november 2010 Rapportera

  Och här är huvudpersonen själv apg29 (Christer)
  http://www.youtube.com/watch?v=FZ-8KbGBChM  

 52. Profilbild

  Av Robert den 15 november 2010 Rapportera

  @Amandaz: Jag vet inte vilken push som har flest kommentarer. Det kanske är denna :)

  @murtlest kanske kan får fram info om det lite smidigt?  

 53. Profilbild

  Av murtlest den 15 november 2010 Rapportera

  Detta är just nu den 9e mest kommenterade. Mest kommenterad av alla är denna:
  http://www.pusha.se/100-spotify-invites-delas-ut  

 54. Profilbild

  Av sirune den 15 november 2010 Rapportera

  hahaha och skrattet fortsätter ...;-D
  - filmen påminner om den som blev populär på 60-talet: "barna tro... barna tro..",
  den här snubben är någ helt uppslukat av sin förtäfflighet som en profet...  

 55. Profilbild

  Av Amandaz den 17 november 2010 Rapportera

  Haha...låter som han sjunger för barn, mem han får oss att skratta så han är väl glädjespridare på sitt sätt..ha  

 56. Profilbild

  Av JanneFantastic den 21 june 2011 Rapportera

  Pushar för yttrandefriheten  

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

 • Posta eget innehåll
 • Pusha länkar och påverka vad som är hett
 • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Hetaste på Pusha v.6

pushamer.tumblr.com - 14 feb 2010 av gabrieljonsson i samhälle, pusha, personligt m fl

Fjärde Hetaste på Pusha inlägget och det är nu vecka 6. Det har varit en händelserik vecka och jag har valt ut de tio hetaste länkarna från Pusha.se tycker du om dem så ä... Läs mer »

12 Pusha

10 absolut störigaste människotyperna på Facebook

lista.se - 22 jan 2010 av Kwasbeb i twitter, facebook, livet m fl

Hänger man mycket på Facebook och har ett rätt stort kontaktnät med vänner och bekanta så kommer förr eller senare stöta på de störiga typerna. En del är vanliga, en del ... Läs mer »

36 Pusha

"Googla" utsett till årtiondets ord

idg.se - 12 jan 2010 av Web_biz i google, personligt, teknik m fl

Den amerikanska motsvarigheten till Svenska Akademien har utnämnt "googla" till 00-talets ord.

41 Pusha

Blixtnabbt godkännande för den nya miljöappen

idg.se - 21 jan 2010 av Web_biz i iphone, iphone apps, mac m fl

Naturskyddsföreningen släpper en gratis applikation till iPhone som heter Grön guide. Målgruppen är alla de som normalt inte besöker föreningens hemsida.

27 Pusha

Sveriges konstigaste namn

lista.se - 23 nov 2009 av Kwasbeb i kultur, livsstil, personligt m fl

Jabex, Pimpa-Stina och Tord-Roland bland många andra i hård konkurrens om titeln Sveriges konstigaste namn

32 Pusha

Summering av de bästa failsen 2009!

papabear.devote.se - 9 jan 2010 av papabear i internet, samhälle, kultur m fl

luta er bara tillbaka och njut!:)

44 Pusha

Hjälp Sverige ta över världen !

erepublik.com - 15 jan 2010 av neppons i personligt, internet, spel m fl

Pushas användare anser att snarlik länk redan postats

http://www.youtube.com/watch?v=HcGhCBfKKwU http://www.youtube.com/watch?v=cfMeAgbbO2s Spelet utspelar sig i "the new world" som i stort sätt är en spegel av den rikti... Läs mer »

10 Pusha

Vad nätet vet om dig

metro.se - 19 feb 2010 av moin i livsstil, kultur, personligt m fl

På sidan “What The Internet Knows About You” kan man själv kolla upp ett stort antal av dessa sajter och på Googles nästan läskiga webbtjänst Dashboard kan man få en samm... Läs mer »

31 Pusha

Facebookflört bakom var femte skilsmässa

metro.se - 23 dec 2009 av moin i kultur, personligt, samhälle m fl

Flörtar du med kollegor på Facebook? Så börjar var femte skilsmässa.

14 Pusha

Mobbad på nätet ska få ersättning

svd.se - 20 dec 2009 av moin i kultur, livsstil, personligt m fl

Den ska bli lättare att få skadestånd för den som är mobbad och trakasserad på nätet. Det ska också bli enklare att skydda sina personuppgifter. Det är ett av Moderaterna... Läs mer »

22 Pusha

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter