Se sidan i fullversion.

Skruv online

pusha.se - 8 apr 2015 av i skruv, online, billig

Skruvexperten - Skruv online


Planerar du ett nytt byggprojekt och behöver köpa riktigt bra skruv? Skruvexperten har ett stort utbud av skruv och tillbehör, både för hemmafixaren och den professionella hantverkaren. Det är viktigt att ha bra verktyg när man bygger, men är det inte minst lika viktigt att skruven som ska sitta i tiotals år är av lika hög kvalitet? Skruv håller samman nästan alla konstruktioner och den kan utsättas för höga påfrestningar. Genom att köpa skruv online kan man på egen hand jämföra både kvalitet och pris.

Många fördelar

Tanken med Skruvexperten är att göra skruvköpet så smidigt som möjligt. Vi har cirka 1500 variationer i lager. Till exempel erbjuder vi den populära "Farmarskruven" i flera olika färger, vilket kan passa bra när man lägger färgad takplåt. Vad gäller prissättningen så är bland annat just "Farmarskruv" en av de billigaste vi har stött på - över huvud taget! Jämför gärna själv.

En stabil leverantör

Om man köper in skruv regelbundet kan det vara skönt att ha en stabil leverantör som inte tummar på varken leverans, kvalitet eller support. Genom att köpa skruv online kan du i lugn och ro välja ut den skruv som passar bäst för ditt projekt. När din beställning är lagd gör vi allt för att din leverans ska lämna lagret redan samma dag.  Att köpa byggnadsmaterial på nätet blir mer och mer populärt och antagligen är det bland annat tillgängligheten och möjligheten att jämföra flera olika leverantörers priser som lockar.

Skruv online

När du väljer Skruvexperten som leverantör kan du känna dig säker på att du alltid får bästa möjliga kvalitet till riktigt lågt pris. Vi förser både byggföretag och ambitiösa hemmafixare, och fler och fler inser att det är praktiskt att ha löpande avtal för skruvleveranser till sina byggprojekt. Skruvsortimentet är uppdelat i 4 olika kategorier; Träskruv, plåtskruv, skiv/gipsskruv och betongskruv. Butiken är gjord för hantverkare med användarvänlighet i ständigt fokus.

Plåtskruv

När du skruvar plåttak har skruven en viktig uppgift. Därför är våra plåtskruvar utrustade med en extra tålig kärna som gör att det kan uthärda större påfrestningar än vad en vanlig skruv kan göra.

Träskruv

Träskruv är vanligt förekommande i de flesta hem. För att den ska fästa ordentligt i materialet använder du en passande plugg. Vi erbjuder ett stort urval av olika plugg-typer, både tillsammans med olika skruvar och separat. Som vanligt finns plugg även i flera olika nyanser, för att kunna passa alla byggprojekt.

Kundtjänst

Vår kundtjänst finns tillgänglig för att besvara frågor om vårt sortiment. Vi har även tips och guider som kan vara till hjälp när man bygger hemma. Man ska alltid kunna känna sig trygg när det handlar om att köpa skruv på nätet, och därför uppmanar vi alla våra kunder att hellre fråga en gång för mycket än inte alls!

Skruvexpertens e-handel är öppet dygnet, årets alla dagar. Varmt välkommen!

Med vänliga hälsningar http://www.Skruvexperten.se

22 Pusha

  1. Profilbild

    Av Massageboll den 21 april 2015 Rapportera

    Riktigt stort utbud..  

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Age of Wulin slår upp portarna efter årsskiftet

powergamer.se - 25 okt 2012 av TheJocketor i spel, tv-spel, nyheter m fl

I början av nästa år så kommer lokaliseringen av det hett efterlängtade gratis-onlinespelet Age of Wulin att påbörjas, det genom det betatest av spelet som kommer att äga... Läs mer »

7 Pusha

Bra artikel om Eurolotto

svepc.se - 19 jun 2014 av lottoman i lotter, online, nummer m fl

Allt du velat veta om detta europeiska lotto, men var rädd att fråga ;)

15 Pusha

Ragnarök smälter samman med Dragonica

powergamer.se - 31 jan 2013 av TheJocketor i spel, tv-spel, kultur m fl

Bakom kulisserna och utanför rampljuset har Ragnarök länge stått som ett av de mest klassiska och älskade spelen inom sin genre. Denna veteran ur MMORPG-chaktet har s... Läs mer »

8 Pusha

Varför köpa skruv online?

webbs.se - 14 apr 2015 av Webbs i skruv, billig, online

Genom att köpa all skruv via internet kan du vara säker på att hitta bästa möjliga kvaliteten till det lägsta priset.

7 Pusha

3D Tetris

3dtris.de - 26 jul 2006 av murtlest i 3d, online, spel m fl

Det här är en 3d-version av tetris som är väldigt likt ett 3d tetris som fanns till dos för många år sedan men som nu går att spela online. Som vanligt ska du fylla ett l... Läs mer »

43 Pusha

Bästa rakapparaten jag köpte min där, rekomenderar

rakapparater.com - 18 okt 2015 av martinx i rakapparat, kop, amazon m fl

Jag rekomenderar sidan jag köpte min därifrån väldigt snabbt svar och medveten support. Vill ge dem 5/5 stjärnor. Det är inte lätt att hitta bästa rakapparaten för det är... Läs mer »

6 Pusha

Gör ditt eget Typsnitt

pentacom.jp - 27 jul 2006 av murtlest i bitfontmaker, font, online m fl

BitFontMaker låter dig göra ett eget typsnitt online. När du är klar är det bara att klicka på "Create Font" så kan du ladda ned din font och installera. Orkar du inte gö... Läs mer »

25 Pusha

pénzkeresés bloggal németországi munka angliai mun

affiliateprogramok.hu.kyani.biz.pl - 21 dec 2016 av pawelus467691 i pénzszerzés, legjobb, üzleti m fl

Internetes pénzkeresés gyorsan ajándék ötletek vállalkozási ismeretek otthon végezhető diákmunka

6 Pusha

Phosphor - Världens första online FPS

rasterwerks.com - 29 jul 2006 av martin i coolt, fps, online m fl

Här är ett spel som är ganska likt quake. Det som är speciellt är att spelet är gjort i shockwave och spelas online, du behöver alltså inte ladda hem något spel. Det här ... Läs mer »

28 Pusha

Barnvagnar på nätet

barnvagnaronline.se - 28 dec 2016 av berra1 i online, billigt, jämför m fl

Hitta barnvagnar från olika butiker på nätet. Barnvagnar online jämför priser på barnvagnar från 7 butiker, och över 40 tillverkare/leverantörer. Här finns nästan 1000 ba... Läs mer »

16 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter