Se sidan i fullversion.

Länkar från kompasskurs.org RSS

Urusla spamfilter

kompasskurs.org - 19 tim sedan av Ahramis i internet

Är det bara jag som tycker att olika spamutskick ökat markant på sistone? Jag tycker inte jag får göra annat än rensa spam när jag är ute på internet numera. I mejlen fun... Läs mer »

1 Pusha

Olika syn på yttrandefrihet

kompasskurs.org - 4 dagar sedan av Ahramis i politik, sverigedemokraterna, yttrandefrihet

Jag hänger rätt mycket på internet, förmodligen lite mer än vad som kanske är hälsosamt. Jag brukar gilla att besöka olika politiska forum, även om jag inte alltid håller... Läs mer »

2 Pusha

14 dagar kvar på eländet

kompasskurs.org - 5 dagar sedan av Ahramis i corona, covid, covid-19 m fl

Jag tyckte det kändes som en skänk från ovan när beskedet för en tid sedan kom om att de flesta restriktionerna lyfts från och med 29 september. Det har nu gått ett och e... Läs mer »

2 Pusha

Lägenhetsbyte

kompasskurs.org - 6 dagar sedan av Ahramis i personligt

Jag är faktiskt lite förvånad. På senare år har det pratats mycket om hur attraktivt och ”hippt” Bagarmossen har blivit. Många har insett att det är överkomliga resor til... Läs mer »

2 Pusha

Singapore wok med fläsk, broccoli och vitlök

kompasskurs.org - 6 dagar sedan av Ahramis i mat, matlagning

Ett härligt recept att laga ruskiga höstdagar när man vill ge smaklökarna något lite extra. Snåla inte med kryddorna och gör gärna lite extra sås för extra smakupplevelse... Läs mer »

2 Pusha

Kroppens anpassning till nya rutiner

kompasskurs.org - 6 dagar sedan av Ahramis i personligt

Det är märkligt vad snabbt kroppen ställer om till helt nya rutiner och vilket besvär det kan vara att komma tillbaka till något som tidigare varit en självklarhet. Under... Läs mer »

2 Pusha

Jag har blivit kidnappad!!

kompasskurs.org - 7 dagar sedan av Ahramis i födelsedag, personligt

Så är en intensiv vecka över, fast den här gången är det med visst vemod jag ser att veckan är slut. Grejen är att jag fyllt år och firandet har liksom inte riktigt tagit... Läs mer »

1 Pusha

Att handla på second hand

kompasskurs.org - 8 dagar sedan av Ahramis i personligt

Vad har ni för vanor när det kommer till att köpa heminredning? Ska det vara sprillans nya saker, eller går det bra att handla på second hand? Hur mycket tid kan ni lägga... Läs mer »

1 Pusha

Politiskt engagemang

kompasskurs.org - 9 dagar sedan av Ahramis i politik, samhälle

Jag har varit aktiv i Vänsterpartiet ungefär sedan Alliansen vann valet 2006. Efter det valet ville jag göra vad jag kunde för att leda in politiken på den väg jag tycker... Läs mer »

1 Pusha

Välj rätt jobb med omsorg

kompasskurs.org - 11 dagar sedan av Ahramis i arbeta, arbetsmarknad, jobb m fl

Somliga yrken kan jag ha verkligt svårt att förstå folk väljer – och inte minst att man är kvar år ut och år in på just det arbetet. Sen är det förstås bra att vi är olik... Läs mer »

1 Pusha

Potentiell bilägare

kompasskurs.org - 12 dagar sedan av Ahramis i personligt

Under sommaren har jag gått i lite funderingar att eventuellt skaffa bil. Det är trots allt en lockande tanke, för det skulle vara otroligt bekvämt att vara bilburen. Det... Läs mer »

1 Pusha

IS-kvinnor på väg tillbaka till Sverige

kompasskurs.org - 16 dagar sedan av Ahramis i politik, samhälle

Inom det närmsta dygnet förväntas tre IS-kvinnor och deras barn anlända till Sverige. De aktuella kvinnorna har utvisats från Kurdistan på livstid eftersom de anses vara ... Läs mer »

1 Pusha

Detox

kompasskurs.org - 16 dagar sedan av Ahramis i diet

Min karaktär har börjat sättas på prov de senaste dagarna, men nu har jag gett mig fasen på att lägga om livsstilen så det är bara att bita i det sura äpplet. Jag måste h... Läs mer »

1 Pusha

Att ägna sig åt internetshopping

kompasskurs.org - 16 dagar sedan av Ahramis i shoppa, shopping

Jag har nog inte bara gjort mig osams med tidningsbudet i mitt område, som säkerligen stör sig på alla tidningar jag prenumererar på, liksom prenumerationer som kommer oc... Läs mer »

1 Pusha

Ibland blir man så trött på teknik som inte funkar

kompasskurs.org - 19 dagar sedan av Ahramis i personligt

I alla år har jag varit trogen kund hos Telia och samlat abonnemang på såväl mobilt bredband, fast bredband, telefoni och TV där. Till det har jag två mailadresser hos Te... Läs mer »

1 Pusha

Hetast från kompasskurs.org

Billigast är inte alltid bäst

Söndagsångest

Attraktionsvärde

Äntligen vinter

Vård på patientens villkor

 

Andel heta länkar

0%

Post-aktivitet

44%