Se sidan i fullversion.

Länkar från gubbliv.blogg.se - sida 3 RSS

CCR to the Death

gubbliv.blogg.se - 14 mar 2017 av Gubbliv i personligt, kultur

WHEN IT’S OVER. Jag gillar kyrkogårdar. När jag var i Kalmar vandrade jag förstås runt bland gravstenarna på stadens kyrkogård. Hittade en väldigt speciell som också väc... Läs mer »

3 Pusha

Jack V på sopplunch

gubbliv.blogg.se - 12 mar 2017 av Gubbliv i personligt, kultur

MUSIKALISK SOPPA. Tänkte möta våren i Kalmar. Det gick så där. Möttes av värsta regn- och snöovädret (”mesta vintern på hela vintern” som Infödingen förklarade det). I s... Läs mer »

2 Pusha

Ohlsons feltänk

gubbliv.blogg.se - 8 mar 2017 av Gubbliv i samhälle, könsroller

INTE ALLS DUKTIG. ”Varje kvinna bör ha 100 000 på banken”, lyder rubriken på Birgitta Ohlsons debattartikel i Dagens industri. Detta skulle liksom vara en del i kvinnorn... Läs mer »

3 Pusha

Sextrakasseri på Kvinnodagen

gubbliv.blogg.se - 8 mar 2017 av Gubbliv i sex, könsroller

CLAES PÅ GYMMET. Lite märkligt att se Claes Elfsberg sitta i SVT:s morgonprogram och intervjua kvinnor om förföljelser på nätet. Apropå kvinnodagen förstås, som ju är ju... Läs mer »

2 Pusha

Vinter i Kalmar

gubbliv.blogg.se - 6 mar 2017 av Gubbliv i personligt

ROOM WITH WET VIEW. – Ja, jag hänger på. Härligt att möta våren i Kalmar första veckan i mars och bara gå omkring och hänga i centrum och sitta och lapa sol på parkbänka... Läs mer »

1 Pusha

Död rysk björn

gubbliv.blogg.se - 1 mar 2017 av Gubbliv i sport

SPRED SKRÄCK. Cancern tog den ryske björnen Vladimir Petrov, 69 år, meddelades i går. Vad fasen, jag trodde han var odödlig! Ingen har väl som han förkroppsligat Sovjetu... Läs mer »

3 Pusha

Cheers, Brian Jones!

gubbliv.blogg.se - 28 feb 2017 av Gubbliv i kultur

MEDLEM I 27 CLUB. Brian Jones skulle ha fyllt 75 i dag, om han inte drunknat i en swimmingpool den 3 juli 1969 bara 27 år ung. Brian who? kanske någon yngre bloggläsare ... Läs mer »

2 Pusha

Snacka om gubbpoker!

gubbliv.blogg.se - 28 feb 2017 av Gubbliv i personligt, kultur

Jag kollade upp från markerna på pokerbordet. Noterade att pokergänget verkligen börjar bli till åren. Där satt pensionärerna Borås, Kiruna och Söderkisen, Kiruna som går... Läs mer »

2 Pusha

Dopad dansare

gubbliv.blogg.se - 28 feb 2017 av Gubbliv i kultur

Läste att TV4 stoppade Torsten Flinck från att delta i årets version av Let´s Dance. Synd, tycker jag. Torsten är en udda figur som jag ömmar extra för och som dessutom ä... Läs mer »

2 Pusha

Utkastad till hotell

gubbliv.blogg.se - 25 feb 2017 av Gubbliv i personligt

HOTELLCELL. Ja, utkastad kanske inte är rätta ordet. Men nästan. Gumman hade syjunta hemma i går kväll, eller trädgårdscirkel som hon kallar det. Så då fick jag inte var... Läs mer »

2 Pusha

SD största partiet

gubbliv.blogg.se - 25 feb 2017 av Gubbliv i samhälle

Är svenskar mer korkade än amerikaner? Ja, det kanske är så. Ibland längtar jag till en isolerad stuga i ett skogsbryn invid en strid älv där öringarna hoppar, helt... Läs mer »

2 Pusha

Stroke efter festen

gubbliv.blogg.se - 23 feb 2017 av Gubbliv i personligt, sport

DÖDEN VÄNTAR. Träffade Busschauffören i lördags när Fotbollsproffset firade sin 50-årsdag. Då var han i god form, pladdrade på som vanligt om stugan i Herräng, fotbollsr... Läs mer »

3 Pusha

Påtvingad reklamfilm

gubbliv.blogg.se - 22 feb 2017 av Gubbliv i kultur, personligt

BABBLANDE REKLAMARE. Jag avskyr när jag hamnar på en sajt där en film dras i gång med någon lallande idiot som kör sitt infantila reklammanus. Det är rena överfallet! Ja... Läs mer »

2 Pusha

Bränna dagböcker

gubbliv.blogg.se - 15 feb 2017 av Gubbliv i sex, personligt

FORBIDDEN DIARIES. I går kväll träffade Gumman Geologen för att bränna dagböcker och dricka vin. De två bodde tillsammans i stockholmsförorten Hjulsta under deras vildas... Läs mer »

3 Pusha

Obama-kramare

gubbliv.blogg.se - 9 feb 2017 av Gubbliv i samhälle

MYS PÅ TOPPNIVÅ. Nu är jag trött på alla Barack Obama-kramare på Facebook och i tidningsspalterna. OK, visst, Trump är en arrogant och farlig skitstövel. Men glöm inte b... Läs mer »

1 Pusha

Hetast från gubbliv.blogg.se

Strip-disco på verandan

King of the Grill

Bröllop på Fåfängan

Chaufför mot rasism

Pregnant? Not Impressed

 

Andel heta länkar

0%

Post-aktivitet

59%