Se sidan i fullversion.

Recension: Dragon’s Dogma

powergamer.se - 3 jul 2012 av i humor, powergamer, nyheter m fl

Vi kommer allt närmare den sommarperiod som i stora drag innebär en dvala för spelvärlden. Men innan vi bytte handkontrollblåsor mot flip-flops så hade vi en enormt mastig titel framför oss, i form av Dragon’s Dogma.

25 Pusha

  1. Humor
  2. PowerGamer
  3. Nyheter
  4. Tv-spel
  5. Internet
  6. Recension
  7. Recensioner
  8. Spel

Logga in för att lägga till ämnen

Prototype 2 – Videointervju

powergamer.se - 31 jan 2012 av riversswe i video, intervju, powergamer m fl

PowerGamer sätter sig ned och pratar med Dave Fracchia som är huvudansvarig för teknologin bakom det kommande spelet Prototype 2.

26 Pusha

Zone of the Enders HD får releasedatum

powergamer.se - 8 nov 2012 av Nemesis i nyheter, tv-spel, powergamerse m fl

De första Zone of the Enders-titlarna som Kojima Productions stod bakom kommer att släppas i HD-versioner och har av Konami dessutom fått ett releasedatum för alla som vi... Läs mer »

28 Pusha

Little Big Planet 3 – Snabbtitt

powergamer.se - 26 nov 2014 av riversswe i tv-spel, nyheter, humor m fl

Det bli plattformsbonanza på Playstation 4 när Joakim och Daniel tar en närmre titt på den senaste versionen av det supergulliga Little Big Planet.

74 Pusha

Assassin’s Creed Chronicles: China – Launch Tra...

powergamer.se - 21 apr 2015 av riversswe i humor, internet, spel m fl

Dags att sätta tänderna i en något annan typ av Assassin’s Creed-spel.

16 Pusha

Project CARS – Snabbtitt

powergamer.se - 11 maj 2015 av riversswe i spel, internet, humor m fl

Det blir åka av när Daniel och Joakim sätter sig ned med det efterlängtade Project CARS.

94 Pusha

Dark Souls III Recension

powergamer.se - 4 apr 2016 av riversswe i internet, humor, spel m fl

Hidetaka Miyazaki har verkligen haft fullt upp de senaste fyra åren, inte nog med att han regisserade utvecklingen av Bloodborne utan han gjorde även detsamma med Dark So... Läs mer »

17 Pusha

Ghostbusters spel bekräftat

powergamer.se - 15 apr 2016 av riversswe i spel, internet, humor m fl

I år släpps en ny reboot på Ghostbusters och vad vore en sådan stor film utan ett spel?

18 Pusha

The Climb – Launch Trailer

powergamer.se - 29 apr 2016 av riversswe i nyheter, tv-spel, humor m fl

Crytek’s The Climb finns ute till Oculus Rift NU! Spana in releasevideon för spelet här.

19 Pusha

The Witcher 3 sista expansion har fått släppdatum

powergamer.se - 11 maj 2016 av riversswe i humor, internet, spel m fl

The Witcher 3: Blood and Wine heter den sista expansionen och har varit uppe på tapeten ett tag, men först nu vet vi när det släpps.

17 Pusha

Rykte: Resident Evil 7 besöker E3 i år

powergamer.se - 18 maj 2016 av riversswe i humor, internet, spel m fl

E3 2016 närmar sig med stormsteg och nya rykten säger nu att vi får se Resident Evil 7 på mässan, hoppas!

20 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter