Se sidan i fullversion.

Recension: The Martian (2015)

spelochfilm.se - 8 okt 2015 av i the martian, matt damon, film m fl

Recension av The Martian

1 Pusha

  1. The Martian
  2. Matt Damon
  3. Film
  4. Recension

Logga in för att lägga till ämnen

Final Destination 5 recenserat

skrackelfilm.blogspot.com - 13 feb 2012 av IgnyteZero i skräck, recension, skräckel m fl

Skräck-bloggen Skräckel har tagit en titt på Final Destination 5 och ger sin åsikt om filmen.

9 Pusha

Recension: Pans labyrint

filmblogg.pricerunner.se - 16 jun 2009 av Beastankar i film, guillermo-del-t, pans-labyrint m fl

Min recension av en helt underbar film som jag vill att fler skall få upp ögonen för.

8 Pusha

Film: Jag saknar dig

solskenochregndroppar.blogspot.com - 3 sep 2011 av Solskenochregn i tips, film, bio m fl

Jag var och såg Jag saknar dig på bio nyligen. Här skriver jag vad filmen handlar om, vad jag tyckte om den och ni får även ett litet tips längst ner i inlägget.

6 Pusha

Cornelis - Film Recension

kwit.tv - 11 nov 2010 av wedde i kwit, cornelis vreeswijk, film m fl

Då var det dags för Cornelis, den Svenska varianten av Walk The Line och istället för Joaquin Phoenix ser vi frontsångaren från Turbonegro, Hans-Erik Dyvik Husby.

5 Pusha

Skolklass framför fruktansvärd musik till 2001

youtube.com - 5 sep 2009 av Robert i film, kultur, humor

"Thus Spake Zarathustra" - musiken till inledningen på den fantastiska filmen "2001 - ett rymdäventyr" - blir inte riktigt lika mäktig som originalet i denna version.

31 Pusha

Sanningen om Voddler

tekniken.nu - 28 okt 2009 av osiris i film, teknik, internet

Idag släpps den ryktesomsusande nya tjänsten Voddler som beskrivs som film och TVs motsvarighet till Spotify. Vi vet hur den är byggd!

34 Pusha

En killes åsikter om NEW MOON

viktorgardhammar.blogg.se - 22 nov 2009 av Viktorg i kultur, samhälle, film m fl

Tycker filmen New moon blivit alldeles för överskattad av dagens tjejer, åhh han är så snygg osv... -_- så hur var filmen egentligen? Check it out!

5 Pusha

Exfånge och hans hund - gripande kortfilm

vimeo.com - 18 dec 2009 av Robert i husdjur, kortfilm, hundar m fl

Fram med näsduken, det blir både vackert och sorgligt i "Last Minutes with ODEN" - en kortfilm regisserad av Eliot Rausch.

32 Pusha

TÄVLING – Vinn Voddler invites

onion-systems.se - 1 jan 2010 av snubben i tävling, film, voddler m fl

Pushas användare anser att snarlik länk redan postats

Vi har letat i lådan med invites och lyckats hitta 5st till supertjänsten Voddler, så därför tänkte vi börja det nya året med en liten tävling där vi lottar ut dessa 5 in... Läs mer »

10 Pusha

Även blottare har en plats i samhället

youtube.com - 17 jan 2010 av Ahramis i humor, sex, film m fl

Har ni tänkt på att även blottare kan vara till nytta ibland?! Titta här får ni se!! ;-)

4 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter