Se sidan i fullversion.

Recension: The Martian (2015)

spelochfilm.se - 8 okt 2015 av i the martian, matt damon, film m fl

Recension av The Martian

1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Final Destination 5 recenserat

skrackelfilm.blogspot.com - 13 feb 2012 av IgnyteZero i skräck, recension, skräckel m fl

Skräck-bloggen Skräckel har tagit en titt på Final Destination 5 och ger sin åsikt om filmen.

9 Pusha

Recension: Pans labyrint

filmblogg.pricerunner.se - 16 jun 2009 av Beastankar i film, guillermo-del-t, pans-labyrint m fl

Min recension av en helt underbar film som jag vill att fler skall få upp ögonen för.

8 Pusha

Film: Jag saknar dig

solskenochregndroppar.blogspot.com - 3 sep 2011 av Solskenochregn i tips, film, bio m fl

Jag var och såg Jag saknar dig på bio nyligen. Här skriver jag vad filmen handlar om, vad jag tyckte om den och ni får även ett litet tips längst ner i inlägget.

6 Pusha

Cornelis - Film Recension

kwit.tv - 11 nov 2010 av wedde i kwit, cornelis vreeswijk, film m fl

Då var det dags för Cornelis, den Svenska varianten av Walk The Line och istället för Joaquin Phoenix ser vi frontsångaren från Turbonegro, Hans-Erik Dyvik Husby.

5 Pusha

Ingen mottagning (video)

youtube.com - 28 sep 2009 av murtlest i humor, kultur, video m fl

Video med massor av klipp från filmer där karaktärernas mobiltelefoner saknar mottagning precis i fel tillfälle.

5 Pusha

IDG - Uppgraderingskit ger Blu-ray i Mac Mini

idg.se - 13 nov 2009 av nissewangstedt i mac, apple, film m fl

Nu går det att beställa en spelare för Blu-ray för montering i Mac Mini. Men för att kunna titta på film krävs installation av Windows.

4 Pusha

Splattervideo

vimeo.com - 9 dec 2009 av gottan i cool, film

Ganska töntig idé, men slukas ändå av den.

6 Pusha

Voddler bryter mot upphovsrätten

cornubot.blogspot.com - 26 dec 2009 av sunurb01 i teknik, internet, kultur m fl

Nu återstår att se var alla upphovsrättspoliserna finns någonstans, och specialåklagarna som bara skall syssla med upphovsrättsbrott. Eller gäller det bara när man om man... Läs mer »

4 Pusha

Avatar = Pocahontas

9gag.com - 7 jan 2010 av murtlest i avatar, film, kultur m fl

Likheterna mellan Pocahontas och Avatar är slående. Spoil-varning om ni inte sett filmerna.

53 Pusha

Ny Banksy-målning upptäckt under filmfestival

theworldsbestever.com - 21 jan 2010 av Robert i graffiti, banksy, film m fl

En ny Banksy-målning dök upp under filmfestivalen Sundance, där den kontroversielle gatukonstnärens dokumentärfilm "Exit through the Gift Shop" för första gången ska visa... Läs mer »

9 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter