Se sidan i fullversion.

Recension: The Martian (2015)

spelochfilm.se - 8 okt 2015 av i the martian, matt damon, film m fl

Recension av The Martian

1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Film: Jag saknar dig

solskenochregndroppar.blogspot.com - 3 sep 2011 av Solskenochregn i tips, film, bio m fl

Jag var och såg Jag saknar dig på bio nyligen. Här skriver jag vad filmen handlar om, vad jag tyckte om den och ni får även ett litet tips längst ner i inlägget.

6 Pusha

Cornelis - Film Recension

kwit.tv - 11 nov 2010 av wedde i kwit, cornelis vreeswijk, film m fl

Då var det dags för Cornelis, den Svenska varianten av Walk The Line och istället för Joaquin Phoenix ser vi frontsångaren från Turbonegro, Hans-Erik Dyvik Husby.

5 Pusha

Final Destination 5 recenserat

skrackelfilm.blogspot.com - 13 feb 2012 av IgnyteZero i skräck, recension, skräckel m fl

Skräck-bloggen Skräckel har tagit en titt på Final Destination 5 och ger sin åsikt om filmen.

9 Pusha

Recension: Pans labyrint

filmblogg.pricerunner.se - 16 jun 2009 av Beastankar i film, guillermo-del-t, pans-labyrint m fl

Min recension av en helt underbar film som jag vill att fler skall få upp ögonen för.

8 Pusha

Tillbaka till framtiden i LEGO

i.imgur.com - 3 okt 2011 av Robert i leksaker, lego, bilder m fl

Någon har gjort en skön LEGO-version av den berömda scenen med klocktornet i den populära 80-talsfilmen filmen "Tillbaka ill framtiden".

18 Pusha

När du inte tittar i IKEA-katalogen

vimeo.com - 27 okt 2011 av murtlest i video, ikea, kortfilm m fl

Kortfilm om människorna i reklambladen när du inte tittar på dom.

22 Pusha

Wayne's World mini

i.imgur.com - 29 nov 2011 av Robert i barn, bilder, film m fl

Wayne och Garth från filmen Wayne's World i miniformat.

31 Pusha

Därför floppar Dragon Tattoo

blogg.aftonbladet.se - 3 jan 2012 av hedmark i kultur, film

David Finchers nyinspelning av "Män som hatar kvinnor" floppar på amerikanska biografer. Varietys väl insatte bloggare Anne Thompson erbjöd strax före nyår fem skäl till ... Läs mer »

4 Pusha

Hur filmproducenten ser sig själv

upload.pusha.se - 17 feb 2012 av Pace i regissör, humor, filmproducent m fl

Hur vännerna ser mig. Och hur jag egentligen ser ut.

5 Pusha

Kevin Kline strular bort Diane Keatons hund.

cinemaholics.se - 17 apr 2012 av cinemaholics i kultur, humor, film m fl

CINEMAHOLICS.SE - Sidan För Filmberoende. Diane Keaton älskar sin hund mer än sin man i Darling Companion

4 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter