Se sidan i fullversion.

Recension: Sonic Free Riders

powergamer.se - 23 nov 2010 av i spel, sonic, kinect m fl

Hur pass bra fungerar Sonic Free Riders med Kinect eller hade en plastbräda varit välbehövligt för spelet?

7 Pusha

  1. Spel
  2. Sonic
  3. Kinect
  4. Xbox 360
  5. Sonic The Hedgehog
  6. Sonic Free Riders
  7. Microsoft

Logga in för att lägga till ämnen

Vart tog Nintendo vägen?

jezper.se - 20 dec 2010 av Jezper i livsstil, kultur, teknik m fl

Året var 2005, konsollkriget skulle precis påbörjas. Nintendo kom med något helt nytt. 5 år senare har konkurrenterna hunnit ikapp med PS3 Move och MS Kinect. Men var är ... Läs mer »

8 Pusha

Dance Central 3 släpps i höst

powergamer.se - 23 jul 2012 av Chaffe i humor, powergamerse, harmonix m fl

Idag har Harmonix meddelat att Dance Central 3 fått ett officiellt releasedatum och denna höst kommer det att släppas till Xbox Kinect.

17 Pusha

E3 10: Microsoft dementerar rykten kring Kinect

powergamer.se - 18 jun 2010 av Chaffe i spel, teknik, kinect m fl

Man ska kunna sitta och spela med Kinect enligt Microsoft.

6 Pusha

J Allard sägs lämna Microsoft

powergamer.se - 24 maj 2010 av Chaffe i steve ballmer, microsoft, xbox 360 m fl

Mannen som var med och designade Xbox 360 sägs lämna Microsoft efter bråk med företagets VD Steve Ballmer.

8 Pusha

Sonic 4 Ep. 1 - Videorecension

spelbroderna.blogg.se - 25 okt 2010 av Disfear i nintendo wii, sega, videorecension m fl

En av spelbrödssmurfarna videorecenserar Sonic 4 Episode 1. HD.

17 Pusha

Microsoft svänger angående Milo

powergamer.se - 1 jul 2010 av Chaffe i spel, teknik, xbox 360 m fl

Spelet kommer att få en release säger Microsoft efter uttalandena om att Milo till Kinect enbart var ett teknikdemo.

6 Pusha

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West

spelbroderna.blogg.se - 15 nov 2010 av Disfear i kultur, video, internet m fl

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West till Xbox 360 och Playstation 3.

10 Pusha

Kinect används inom medicinsk forskning

powergamer.se - 16 mar 2011 av Chaffe i kinect, minnesota, forskare m fl

En grupp forskare i Minnesotas Universitet köpte in ett par Kinect-kameror till forskning istället för dyrare apparater som brukligt.

11 Pusha

Nya rykten kring Project Milo

powergamer.se - 23 sep 2010 av Chaffe i spel, teknik, microsoft m fl

Project Milo där spelarna skulle styra en pojke via Microsofts kamera Kinect ser ut att ha lagts ned.

5 Pusha

Spelbröderna besöker Gamex

spelbroderna.blogg.se - 6 nov 2010 av Smutsen i sony, microsoft, gamex m fl

... och är inte så imponerade. Videoklipp, med summering och trofé.

34 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter