Se sidan i fullversion.

Recension: Sonic Free Riders

powergamer.se - 23 nov 2010 av i spel, sonic, kinect m fl

Hur pass bra fungerar Sonic Free Riders med Kinect eller hade en plastbräda varit välbehövligt för spelet?

7 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Vart tog Nintendo vägen?

jezper.se - 20 dec 2010 av Jezper i livsstil, kultur, teknik m fl

Året var 2005, konsollkriget skulle precis påbörjas. Nintendo kom med något helt nytt. 5 år senare har konkurrenterna hunnit ikapp med PS3 Move och MS Kinect. Men var är ... Läs mer »

8 Pusha

Dance Central 3 släpps i höst

powergamer.se - 23 jul 2012 av Chaffe i humor, powergamerse, harmonix m fl

Idag har Harmonix meddelat att Dance Central 3 fått ett officiellt releasedatum och denna höst kommer det att släppas till Xbox Kinect.

17 Pusha

E3 10: Microsoft dementerar rykten kring Kinect

powergamer.se - 18 jun 2010 av Chaffe i spel, teknik, kinect m fl

Man ska kunna sitta och spela med Kinect enligt Microsoft.

6 Pusha

J Allard sägs lämna Microsoft

powergamer.se - 24 maj 2010 av Chaffe i steve ballmer, microsoft, xbox 360 m fl

Mannen som var med och designade Xbox 360 sägs lämna Microsoft efter bråk med företagets VD Steve Ballmer.

8 Pusha

Sonic 4 Ep. 1 - Videorecension

spelbroderna.blogg.se - 25 okt 2010 av Disfear i nintendo wii, sega, videorecension m fl

En av spelbrödssmurfarna videorecenserar Sonic 4 Episode 1. HD.

17 Pusha

Microsoft svänger angående Milo

powergamer.se - 1 jul 2010 av Chaffe i spel, teknik, xbox 360 m fl

Spelet kommer att få en release säger Microsoft efter uttalandena om att Milo till Kinect enbart var ett teknikdemo.

6 Pusha

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West

spelbroderna.blogg.se - 15 nov 2010 av Disfear i kultur, video, internet m fl

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West till Xbox 360 och Playstation 3.

10 Pusha

Kinect används inom medicinsk forskning

powergamer.se - 16 mar 2011 av Chaffe i kinect, minnesota, forskare m fl

En grupp forskare i Minnesotas Universitet köpte in ett par Kinect-kameror till forskning istället för dyrare apparater som brukligt.

11 Pusha

Nya rykten kring Project Milo

powergamer.se - 23 sep 2010 av Chaffe i spel, teknik, microsoft m fl

Project Milo där spelarna skulle styra en pojke via Microsofts kamera Kinect ser ut att ha lagts ned.

5 Pusha

Spelbröderna besöker Gamex

spelbroderna.blogg.se - 6 nov 2010 av Smutsen i sony, microsoft, gamex m fl

... och är inte så imponerade. Videoklipp, med summering och trofé.

34 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter