Se sidan i fullversion.

Recension: Rhythm Paradise Megamix

kuribo.se - 31 oct 2016 av i 3ds, nintendo, recension m fl

Den senaste delen av Nintendos knasiga rytmspelserie har äntligen anlänt! Jacob berättar varför det är värt att ta en tripp till rytmparadiset på 3DS!

1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Recension: PilotWings Resort

powergamer.se - 31 mar 2011 av RikkPG i flygsimulator, recension, release m fl

PowerGamer har recenserat 3DS-titeln PilotWings Resort.

5 Pusha

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

zejho.se - 3 jul 2011 av Zejho i tv-spel, recension, nintendo m fl

Ett av mina mest minnesvärda spelögonblick var när jag för ungefär 12 år sedan köpte mig ett alldeles eget Nintendo 64, för mina egna surt förvärvade pengar som jag spara... Läs mer »

4 Pusha

Nintendo 3DS är här!

kronfjall.blogg.se - 25 mar 2011 av danielkl i spel, nintendo 3ds, nintendo m fl

Nintendo 3DS släpptes idag! Nu har jag klämt, känt och spelat i timmar! Se vad jag tycker om Nintendos nya konsol!

6 Pusha

Skön promotionvideo för Monster Hunter Tri

spelbroderna.blogg.se - 28 mar 2010 av Disfear i nintendo, videos, monster hunter m fl

"What's wrong? You don't like a challenge?" Så här borde fler spelutvecklare göra för att promota sina spel.

7 Pusha

La Pietá, Super Mario-style

spelbroderna.blogg.se - 17 mar 2010 av Disfear i tv-spel, kultur, nintendo m fl

En staty med prinsessan och Mario, La Pietá-style

18 Pusha

Nintendo 3DS - ytterligare intryck

kronfjall.blogg.se - 28 mar 2011 av danielkl i spel, super, tv-spel m fl

Här är ytterligare intryck av Nintendos senaste konsol; Nintendo 3DS!

4 Pusha

3DS får automatiska uppdateringar

superretrobros.se - 2 oct 2010 av SuperRetroBros i spel, nintendo, tv-spel m fl

Som de flesta vet så har Nintendo’s kommande 3DS massor med trevliga funktioner. Utöver den oerhört intressanta 3D-tekniken kan man skapa Mii’s automatiskt genom att ta ... Läs mer »

5 Pusha

Nintendo 3DS släpps den 25 mars

spelnyheter.nu - 19 jan 2011 av Filmnyheter_nu i spel, nintendo, nintendo 3ds m fl

Nintendo har tillkännagivit att Nintendo 3DS släpps den 25 mars i år.

8 Pusha

Allt om nya Nintendo 3DS

jezper.se - 20 jan 2011 av Jezper i humor, internet, kultur m fl

Igår höll Nintendo Europe en stor presskonferens för deras nya bärbara 3D-konsoll 3DS. Här presenterades allt om nya enheten samt när den kommer; 25 mars.

19 Pusha

proSHIT news #002 – Next gen Por...

kwit.tv - 31 jan 2011 av snubben i humor, internet, proshit m fl

Den här veckan tar vi en titt på NGP eller PSP2 som den också kallas, dissar och hissar 3DS lite grann och kollar en teaser på platinum games kommande spel. Mycket nöje.

16 Pusha

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter