Se sidan i fullversion.

Recension: PilotWings Resort

powergamer.se - 31 mar 2011 av i flygsimulator, recension, release m fl

PowerGamer har recenserat 3DS-titeln PilotWings Resort.

5 Pusha

Nintendo 3DS släpps den 25 mars

spelnyheter.nu - 19 jan 2011 av Filmnyheter_nu i spel, nintendo, nintendo 3ds m fl

Nintendo har tillkännagivit att Nintendo 3DS släpps den 25 mars i år.

8 Pusha

Nintendo 3DS är här!

kronfjall.blogg.se - 25 mar 2011 av danielkl i spel, nintendo 3ds, nintendo m fl

Nintendo 3DS släpptes idag! Nu har jag klämt, känt och spelat i timmar! Se vad jag tycker om Nintendos nya konsol!

6 Pusha

Nintendo 3DS - ytterligare intryck

kronfjall.blogg.se - 28 mar 2011 av danielkl i spel, super, tv-spel m fl

Här är ytterligare intryck av Nintendos senaste konsol; Nintendo 3DS!

4 Pusha

Recension: Puzzle Bobble Universe

powergamer.se - 1 maj 2011 av RikkPG i puzzle bobbel univer, nintendo 3ds, square enix m fl

PowerGamer har recenserat 3DS-spelet Puzzle Bobble Universe.

5 Pusha

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

zejho.se - 3 jul 2011 av Zejho i tv-spel, recension, nintendo m fl

Ett av mina mest minnesvärda spelögonblick var när jag för ungefär 12 år sedan köpte mig ett alldeles eget Nintendo 64, för mina egna surt förvärvade pengar som jag spara... Läs mer »

4 Pusha

Releaser den kommande veckan V.23

spelbroderna.blogg.se - 6 jun 2010 av Smutsen i spel, livsstil, kultur m fl

Vi tittar lite på den kommande veckans spelreleaser

5 Pusha

3DS har fått ett releasedatum i Japan

powergamer.se - 29 sep 2010 av Chaffe i spel, teknik, nintendo ds m fl

Nintendos bärbara konsol i 3D har fått ett releasedatum för den japanska marknaden meddelade Nintendo.

7 Pusha

Nintendo: "Vi lärde oss mycket av 3DS-lanseringen"

powergamer.se - 10 nov 2011 av Chaffe i spel, teknik, tv-spel m fl

Enligt Nintendo togs en hel del felbeslut i samband med releasen av 3DS vilket tvingade de att sänka priset rejält på konsolen medger man.

10 Pusha

3DS får automatiska uppdateringar

superretrobros.se - 2 okt 2010 av SuperRetroBros i spel, nintendo, tv-spel m fl

Som de flesta vet så har Nintendo’s kommande 3DS massor med trevliga funktioner. Utöver den oerhört intressanta 3D-tekniken kan man skapa Mii’s automatiskt genom att ta ... Läs mer »

5 Pusha

Människorättsgrupp uppmanar till bojkott av 3DS

spelbroderna.blogg.se - 28 feb 2011 av Disfear i spel, teknik, livsstil m fl

Detta på grund av att Nintendo använder sig av s.k "konfliktmineraler". @Spelbröderna

9 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter