Se sidan i fullversion.

Recension: PilotWings Resort

powergamer.se - 31 mar 2011 av i flygsimulator, recension, release m fl

PowerGamer har recenserat 3DS-titeln PilotWings Resort.

5 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Nintendo 3DS släpps den 25 mars

spelnyheter.nu - 19 jan 2011 av Filmnyheter_nu i spel, nintendo, nintendo 3ds m fl

Nintendo har tillkännagivit att Nintendo 3DS släpps den 25 mars i år.

8 Pusha

Nintendo 3DS är här!

kronfjall.blogg.se - 25 mar 2011 av danielkl i spel, nintendo 3ds, nintendo m fl

Nintendo 3DS släpptes idag! Nu har jag klämt, känt och spelat i timmar! Se vad jag tycker om Nintendos nya konsol!

6 Pusha

Nintendo 3DS - ytterligare intryck

kronfjall.blogg.se - 28 mar 2011 av danielkl i spel, super, tv-spel m fl

Här är ytterligare intryck av Nintendos senaste konsol; Nintendo 3DS!

4 Pusha

3DS har fått ett releasedatum i Japan

powergamer.se - 29 sep 2010 av Chaffe i spel, teknik, nintendo ds m fl

Nintendos bärbara konsol i 3D har fått ett releasedatum för den japanska marknaden meddelade Nintendo.

7 Pusha

Nintendo: "Vi lärde oss mycket av 3DS-lanseringen"

powergamer.se - 10 nov 2011 av Chaffe i spel, teknik, tv-spel m fl

Enligt Nintendo togs en hel del felbeslut i samband med releasen av 3DS vilket tvingade de att sänka priset rejält på konsolen medger man.

10 Pusha

3DS får automatiska uppdateringar

superretrobros.se - 2 okt 2010 av SuperRetroBros i spel, nintendo, tv-spel m fl

Som de flesta vet så har Nintendo’s kommande 3DS massor med trevliga funktioner. Utöver den oerhört intressanta 3D-tekniken kan man skapa Mii’s automatiskt genom att ta ... Läs mer »

5 Pusha

Människorättsgrupp uppmanar till bojkott av 3DS

spelbroderna.blogg.se - 28 feb 2011 av Disfear i spel, teknik, livsstil m fl

Detta på grund av att Nintendo använder sig av s.k "konfliktmineraler". @Spelbröderna

9 Pusha

Recension: Splatoon

powergamer.se - 28 maj 2015 av Nemesis i nyhet, nintendo, recension m fl

Nintendo har i över 25 års tid mjölkat flera av sina spelserier och än idag lyckas dessa hålla en bra kvalité men vad händer om studion ska försöka sig på en helt ny IP? ... Läs mer »

8 Pusha

Shigeru Miyamoto "avslöjar" en självklarhet

powergamer.se - 1 feb 2011 av Chaffe i spel, super mario bros, shigeru miyamoto m fl

Det kommer ett Super Mario Bros till Nintendo 3DS, något kanske inte var alltför överraskande.

8 Pusha

Super Mario officiellt bekräftat till 3DS

powergamer.se - 3 mar 2011 av Chaffe i spel, nintendo, super mario m fl

Det kom inte som någon överraskning men numera är det officiellt: Super Mario kommer att släppas till Nintendos nya bärbara konsol 3DS.

8 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter