Se sidan i fullversion.

Recension: Pans labyrint

filmblogg.pricerunner.se - 16 jun 2009 av i film, guillermo-del-t, pans-labyrint m fl

Min recension av en helt underbar film som jag vill att fler skall få upp ögonen för.

8 Pusha

  1. Profilbild

    Av frogart den 16 juni 2009 Rapportera

    Jag älskar denna fantastiska och fantasifulla "rysare" och fantasyfilm!!
    ännu en spansk skapelse som borde ses.  

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Cornelis - Film Recension

kwit.tv - 11 nov 2010 av wedde i kwit, cornelis vreeswijk, film m fl

Då var det dags för Cornelis, den Svenska varianten av Walk The Line och istället för Joaquin Phoenix ser vi frontsångaren från Turbonegro, Hans-Erik Dyvik Husby.

5 Pusha

Peter Jackson sugen på en tredje The Hobbit

bloggywood.moviezine.se - 19 aug 2009 av dafeld i 3d, film, guillermo-del-t m fl

Peter Jackson vill att Guillermo Del Toro ska spela in sina två Hobbit-filmer i 3D och Jackson himself planerar en tredje film för som brygga mellan Sagan om Ringen-filme... Läs mer »

12 Pusha

Final Destination 5 recenserat

skrackelfilm.blogspot.com - 13 feb 2012 av IgnyteZero i skräck, recension, skräckel m fl

Skräck-bloggen Skräckel har tagit en titt på Final Destination 5 och ger sin åsikt om filmen.

9 Pusha

Film: Jag saknar dig

solskenochregndroppar.blogspot.com - 3 sep 2011 av Solskenochregn i tips, film, bio m fl

Jag var och såg Jag saknar dig på bio nyligen. Här skriver jag vad filmen handlar om, vad jag tyckte om den och ni får även ett litet tips längst ner i inlägget.

6 Pusha

Bilder på A-Teams GMC Van

bloggywood.moviezine.se - 21 sep 2009 av dafeld i kultur, film

Jepp, den ser precis ut som du kommer ihåg den! Bilder från inspelningen av nya A-Team-filmen har läckt ut.

5 Pusha

Konståkning på högre nivå!

youtube.com - 10 nov 2009 av camino i humor, film

Samsung reklam.:)

5 Pusha

Scar Wars

youtube.com - 26 nov 2009 av Robert i film, video, humor m fl

Två av världens bästa filmer, Scarface och Star Wars, möts i denna mashup.

31 Pusha

Voddler: Ett första intryck

teknikkonsument.se - 26 dec 2009 av maf i teknik, internet, bio m fl

Voddler är en relativt ny tjänst som är för film vad Spotify är för musik – en klient du installerar på datorn som låter dig hyra och titta på streamad film över nätet. J... Läs mer »

8 Pusha

Filmstorm.se - Ny svensk filmsite

filmstorm.se - 6 jan 2010 av acliment i kultur, internet, web m fl

Idag lanserades Filmstorm.se, en site om filmnyheter, recensioner, intervjuer och tips om coola trailers och videos.

4 Pusha

Babblande bebis

youtube.com - 20 jan 2010 av Ahramis i barn, baby, film m fl

Tänk så söt man kan vara!! Kolla den här ungen! :-)

22 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter