Se sidan i fullversion.

Recension: Metroid Other M

superretrobros.se - 2 okt 2010 av i metroid other m, metroid, nintendo m fl

Metroid-spelen är utan tvekan en av mina favoriter ur Nintendos enorma galleri av spelserier och titlar. Det har alltid varit en serie som hållit hög klass på alla fronter. Det är helt enkelt en serie att lita på. När Metroid Other M först visades blev jag självklart eld och lågor. Ett Metroid som skulle gå djupare in på Samus som karaktär samt hennes relation till den mystiske Adam Malkovich från Metroid Fusion. Detta kunde inte bli annat än otroligt.

3 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Recension: Metroid: Other M

powergamer.se - 7 sep 2010 av RikkPG i spel, aran, wii m fl

PowerGamer har recenserat Metroid: Other M

6 Pusha

Recension - Metroid: Other M

skillpoint.se - 6 sep 2010 av IgnyteZero i metroid, spel, nintendo m fl

"Ännu en lyckad omdaning av Nintendos mångfacetterade sci-fi-saga."

17 Pusha

Recension: Super Mario Galaxy 2

powergamer.se - 10 jun 2010 av RikkPG i goty, super mario galaxy 2, recension m fl

PowerGamer har tagit universum med storm i Super Mario Galaxy 2.

8 Pusha

Super Mario Galaxy 2 och Metroid: Other M är snart

powergamer.se - 24 feb 2010 av RikkPG i nintendo, release, super mario galaxy 2 m fl

Kritikerrosade Super Mario Galaxys uppföljare samt efterlängtade Metroid: Other M kommer släppas tidigare i år enligt en utannonsering av Nintendo Australia igår.

9 Pusha

Metroid: Other M Ny Riktigt Jäkla Lovande Trailer

onlajn.se - 31 mar 2010 av onlajnmagasinet i xbox360, trailer, nöje m fl

Metroid Other M tar helt klart vid där Super Metroid slutar, kolla bara in denna trailer

8 Pusha

Kirbys episka nyste klär butikerna i februari

powergamer.se - 2 dec 2010 av RikkPG i kirbys epic yarn, släppdatum, nintendo m fl

Kirby är tillbaka och även om vi inte återser honom i år så är det inte långt tills den luftinsupande hjälten är här. Kirbys Epic Yarn har nämligen fått releasedatum.

5 Pusha

Ny titel till Wii U baserad på kommande Dreamworks

powergamer.se - 4 dec 2012 av elaaaaa i spel, dreamworks, wii m fl

Spelutgivaren Namco Bandai kommer i Mars 2013 släppa en ny titel till Wii U, Wii, Nintendo DS och Nintendo 3Ds baserat på Dreamworks nästa stor film The Croods

7 Pusha

Skön promotionvideo för Monster Hunter Tri

spelbroderna.blogg.se - 28 mar 2010 av Disfear i nintendo, videos, monster hunter m fl

"What's wrong? You don't like a challenge?" Så här borde fler spelutvecklare göra för att promota sina spel.

7 Pusha

Epic Mickey visas upp på nytt på E3?

powergamer.se - 3 jun 2010 av RikkPG i epic mickey, spel, junction point studi m fl

Efter att ha blivit brutalt sågat kommer Epic Mickey visas upp återigen på årets E3-mässa. Förhoppningsvis blir det lika bra som vi en gång hoppades.

8 Pusha

Super Mario Brosfyller 25, firas med samlarutgåva

spelbroderna.blogg.se - 13 sep 2010 av Disfear i super mario, wii, nintendo m fl

En sjukt sexig sådan, dessutom!

27 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter