Se sidan i fullversion.

Recension - Magic 2013: Duels of the Planeswalkers

ctrlaltelite.se - 19 jul 2012 av i spel, 2013, arcade m fl

Robert har spelat det magiska kortspelet Magic 2013: Duels of the Planeswalkers, läs vad han själv tycker om spelet och se om ni håller med!

4 Pusha

Recension: Lost Planet 2

powergamer.se - 10 maj 2010 av RikkPG i action, capcom, xbox m fl

PowerGamer har recenserat Capcoms senaste alster, Lost Planet 2.

8 Pusha

Videorecension av Castlevania HD

spelbroderna.blogg.se - 26 okt 2010 av Disfear i internet, castlevania, konami m fl

Andra halvan av spelbrödraparsmurfarna har recenserat Castlevania Harmony of Despair och känner sig inte direkt nöjd...

21 Pusha

Spelbröderna Mikrorecenserar: Bastion

youtube.com - 14 okt 2011 av Disfear i humor, livsstil, datorspel m fl

Mikrorecension av det eminenta Bastion till XBLA och PC. Seriens andra Win!

18 Pusha

Recension - Metroid: Other M

skillpoint.se - 6 sep 2010 av IgnyteZero i metroid, spel, nintendo m fl

"Ännu en lyckad omdaning av Nintendos mångfacetterade sci-fi-saga."

17 Pusha

Videorecension av Super Meat Boy

spelbroderna.blogg.se - 11 nov 2010 av Disfear i xbox 360, spel, tv-spel m fl

Bästa plattformshopparen på år och dar!

19 Pusha

Dungeons: The Dark Lord - Mikrorecension

youtube.com - 21 okt 2011 av Disfear i livsstil, humor, recension m fl

Dungeons: The Dark Lord är en tysk kreation som vid första anblick påminner om Dungeon Keeper. Den eviga frågan för gamern blir besvarad: Är det nåt att ha?

24 Pusha

MADs instruktionsbok till alla TV-spel

pixelviking.se - 11 mar 2011 av pixelviking i humor, pc, playstation 3 m fl

Har så mycket hänt sedan 80-talet... egentligen?

28 Pusha

Aban Hawkins & the 1000 SPIKES

spelbroderna.blogg.se - 4 apr 2011 av Disfear i spel, tv-spel, kultur m fl

Spelbröderna video-botaniserar i den djungel som Xbox Live Indie Games utgör. Aban Hawkins & the 1000 SPIKES = Dödsplattform i åttabitarsoutfit. 3/3

7 Pusha

Recension: Sleeping Dogs

powergamer.se - 21 aug 2012 av Chaffe i united front games, action, sleeping dogs m fl

Efter att ha lagts ned fick United Front Games chansen att jobba klart med Sleeping Dogs, som tidigare gick under namnet True Crime: Hong Kong. Frågan är vad PowerGamer t... Läs mer »

22 Pusha

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West

spelbroderna.blogg.se - 15 nov 2010 av Disfear i kultur, video, internet m fl

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West till Xbox 360 och Playstation 3.

10 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter