Se sidan i fullversion.

Recension - Magic 2013: Duels of the Planeswalkers

ctrlaltelite.se - 19 jul 2012 av i spel, 2013, arcade m fl

Robert har spelat det magiska kortspelet Magic 2013: Duels of the Planeswalkers, läs vad han själv tycker om spelet och se om ni håller med!

4 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Recension: Lost Planet 2

powergamer.se - 10 maj 2010 av RikkPG i action, capcom, xbox m fl

PowerGamer har recenserat Capcoms senaste alster, Lost Planet 2.

8 Pusha

Aban Hawkins & the 1000 SPIKES

spelbroderna.blogg.se - 4 apr 2011 av Disfear i spel, tv-spel, kultur m fl

Spelbröderna video-botaniserar i den djungel som Xbox Live Indie Games utgör. Aban Hawkins & the 1000 SPIKES = Dödsplattform i åttabitarsoutfit. 3/3

7 Pusha

Recension: Sleeping Dogs

powergamer.se - 21 aug 2012 av Chaffe i united front games, action, sleeping dogs m fl

Efter att ha lagts ned fick United Front Games chansen att jobba klart med Sleeping Dogs, som tidigare gick under namnet True Crime: Hong Kong. Frågan är vad PowerGamer t... Läs mer »

22 Pusha

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West

spelbroderna.blogg.se - 15 nov 2010 av Disfear i kultur, video, internet m fl

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West till Xbox 360 och Playstation 3.

10 Pusha

Dead Island

powergamer.se - 9 sep 2011 av riversswe i internet, kultur, sport m fl

Berusad orienterar jag mig framåt i det suddiga folkhavet bestående av människor som sökt tillflykt till natten lyckorus. Klumpigt häver jag mig över scenen och försöker ... Läs mer »

20 Pusha

Årets bästa XBLA-spel? Limbo Recenserat!

onlajn.se - 19 jul 2010 av onlajnmagasinet i xbox360, xbox, recensioner m fl

Limbo till Xbox 360 recenserat på Onlajn.se

11 Pusha

Recension av Halo: Reach

skillpoint.se - 20 sep 2010 av IgnyteZero i haloreach, skillpoint, recension m fl

"Med Halo: Reach säger Bungie farväl med pompa och ståt och resultatet är det bästa spelet i serien"

13 Pusha

Spelfigurer med odiagnostiserade mentala sjukdomar

pixelviking.se - 24 aug 2011 av ggg i humor, wii, xbox m fl

Lider Duke Nukem av Tourettes? Sonic av ADHD?

23 Pusha

Spelrecension - Drawn: The Painted Tower

youtube.com - 25 jan 2011 av wedde i swe, recension, asg m fl

Första-intrycket-recensioner av Drawn: The Painted Tower - AbsolutSweGaming

14 Pusha

Rolig film med buggar i Xbox 360 spel

xbox360spel.se - 27 jul 2008 av elitasson i buggar, spel, xbox m fl

Massor med roliga buggar i Xbox 360 spel, sammanställt i en film.

17 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter