Se sidan i fullversion.

Recension: Madden NFL 11

powergamer.se - 1 sep 2010 av i spel, sport, nfl m fl

EA Sports Madden NFL 11, baserad på amerikansk fotboll recenseras.

5 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

EA kan förlorat sitt monopol på NFL

powergamer.se - 25 maj 2010 av Chaffe i spel, sport, reebok m fl

Ett tvist mellan NFL och kepstillverkare angående Reeboks monopol kan få oväntade konsekvenser för EA Sports avtal med den amerikanska fotbollsligan.

7 Pusha

EA Sports stäms av gamla NFL-spelare

powergamer.se - 3 aug 2010 av Chaffe i sport, stämning, nfl m fl

Före detta NFL-proffs som har återanvänts i Madden NFL '09 på ett "maskerat" sätt har stämt EA Sports då gruppen menar att man känner igen de i spelet.

7 Pusha

EA Sports gör om sin basketserie

powergamer.se - 2 jun 2010 av Chaffe i sport, spel, nba m fl

Till hösten kommer EA Sports basketspel NBA Live att göras om helt lovar företaget och byta namn till NBA Elite.

11 Pusha

GC 10: Spela som målvakt i FIFA 11

powergamer.se - 17 aug 2010 av Chaffe i målvakt, ea sports, fifa m fl

Till hösten kommer FIFA 11 att erbjuda 11 vs 11 online då man presenterar "Be A Goalkeeper" där man erbjuds skapa och spela som målvakt.

9 Pusha

EA tänker introducera spärr på sina spel

powergamer.se - 11 maj 2010 av Chaffe i framtiden, spärr, ea m fl

I framtiden kommer spel från EA Sports att behöva en kod för att kunna aktivera onlinefunktionerna.

24 Pusha

Bröderna Sedin på omslaget till NHL 11

powergamer.se - 23 jun 2010 av Chaffe i nhl, ea sports, nhl 11 m fl

Tvillingbröderna Daniel och Henrik Sedin kommer att pryda omslaget till EA Sports NHL 11.

9 Pusha

Recension: NHL 12

powergamer.se - 12 sep 2011 av RikkPG i online, nhl 12 recension, ea sports m fl

En och annan crosschecking senare har PG recensionen klar.

10 Pusha

Recension: Madden NFL 25

powergamer.se - 18 sep 2013 av Chaffe i madden nfl 25, ea sports, powergamerse m fl

Under många år har Madden NFL varit EA Sports flaggskepp och banat vägen för utvecklingen av sportspelen. Dock har utvecklingen stannat av och Madden NFL 25 visar sig s... Läs mer »

7 Pusha

EA Sports fortsätter med tennis

powergamer.se - 11 aug 2011 av Chaffe i björn borg, ea sports, spel m fl

Idag utannonserade EA Sports en uppföljare till Grand Slam Tennis och ska släppas till Ps3 samt Xbox 360 nästa med legenden Björn Borg som valbar spelare.

16 Pusha

EA Sports slutar med manualer

powergamer.se - 22 mar 2011 av Chaffe i spel, miljövänlig, miljö m fl

Framtida spel från EA Sports kommer inte att inkludera någon manual meddelade företaget.

24 Pusha

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter