Se sidan i fullversion.

Recension: Lost Planet 2

powergamer.se - 10 maj 2010 av i action, capcom, xbox m fl

PowerGamer har recenserat Capcoms senaste alster, Lost Planet 2.

8 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Mer detaljer kring Marvel vs. Capcom 3

powergamer.se - 10 maj 2010 av Chaffe i capcom, spel, marvel vs capcom 3 m fl

Capcom har bekräftat några fighters som ska vara med i Marvel vs. Capcom 3.

8 Pusha

Recension: Dragon’s Dogma

powergamer.se - 3 jul 2012 av riversswe i humor, powergamer, nyheter m fl

Vi kommer allt närmare den sommarperiod som i stora drag innebär en dvala för spelvärlden. Men innan vi bytte handkontrollblåsor mot flip-flops så hade vi en enormt masti... Läs mer »

25 Pusha

Så blir en gammal Xbox till en hackintosh

mac.feber.se - 30 nov 2009 av rickyryden i teknik, mac, internet m fl

Grunden är en gammal Xbox och resultatet är en monstermaskin som kan köra Mac OS X, Windows, Ubuntu - you name it.

34 Pusha

Videorecension av Castlevania HD

spelbroderna.blogg.se - 26 okt 2010 av Disfear i internet, castlevania, konami m fl

Andra halvan av spelbrödraparsmurfarna har recenserat Castlevania Harmony of Despair och känner sig inte direkt nöjd...

21 Pusha

Spelbröderna Mikrorecenserar: Bastion

youtube.com - 14 okt 2011 av Disfear i humor, livsstil, datorspel m fl

Mikrorecension av det eminenta Bastion till XBLA och PC. Seriens andra Win!

18 Pusha

Recension - Magic 2013: Duels of the Planeswalkers

ctrlaltelite.se - 19 jul 2012 av Lillbirro i spel, 2013, arcade m fl

Robert har spelat det magiska kortspelet Magic 2013: Duels of the Planeswalkers, läs vad han själv tycker om spelet och se om ni håller med!

4 Pusha

MADs instruktionsbok till alla TV-spel

pixelviking.se - 11 mar 2011 av pixelviking i humor, pc, playstation 3 m fl

Har så mycket hänt sedan 80-talet... egentligen?

28 Pusha

Recension - Metroid: Other M

skillpoint.se - 6 sep 2010 av IgnyteZero i metroid, spel, nintendo m fl

"Ännu en lyckad omdaning av Nintendos mångfacetterade sci-fi-saga."

17 Pusha

Videorecension av Super Meat Boy

spelbroderna.blogg.se - 11 nov 2010 av Disfear i xbox 360, spel, tv-spel m fl

Bästa plattformshopparen på år och dar!

19 Pusha

Dungeons: The Dark Lord - Mikrorecension

youtube.com - 21 okt 2011 av Disfear i livsstil, humor, recension m fl

Dungeons: The Dark Lord är en tysk kreation som vid första anblick påminner om Dungeon Keeper. Den eviga frågan för gamern blir besvarad: Är det nåt att ha?

24 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter