Se sidan i fullversion.

Recension: Late Phases (2014)

spelochfilm.se - 12 mar 2015 av i varulvar, film, recension

Recension av varulvsfilmen Late Phases.

4 Pusha

  1. Profilbild

    Av CrissTina20 den 28 april 2015 (redigerad den 28 apr 2015) Rapportera

    [Kommentaren är borttagen på grund av spam]

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Final Destination 5 recenserat

skrackelfilm.blogspot.com - 13 feb 2012 av IgnyteZero i skräck, recension, skräckel m fl

Skräck-bloggen Skräckel har tagit en titt på Final Destination 5 och ger sin åsikt om filmen.

9 Pusha

Recension: Pans labyrint

filmblogg.pricerunner.se - 16 jun 2009 av Beastankar i film, guillermo-del-t, pans-labyrint m fl

Min recension av en helt underbar film som jag vill att fler skall få upp ögonen för.

8 Pusha

Film: Jag saknar dig

solskenochregndroppar.blogspot.com - 3 sep 2011 av Solskenochregn i tips, film, bio m fl

Jag var och såg Jag saknar dig på bio nyligen. Här skriver jag vad filmen handlar om, vad jag tyckte om den och ni får även ett litet tips längst ner i inlägget.

6 Pusha

Cornelis - Film Recension

kwit.tv - 11 nov 2010 av wedde i kwit, cornelis vreeswijk, film m fl

Då var det dags för Cornelis, den Svenska varianten av Walk The Line och istället för Joaquin Phoenix ser vi frontsångaren från Turbonegro, Hans-Erik Dyvik Husby.

5 Pusha

Två filmer blir en...

thisblogrules.com - 15 okt 2009 av Hanssontm i film

så här bir det när man lägger ihop två film posters.

26 Pusha

Animerad begravningsentreprenörs äventyr.

youtube.com - 14 nov 2009 av Gosta i film, humor, kultur

Animerad engelsk film som var utvald av Sundance filmfestival 2009. Fantasifull och vacker.

29 Pusha

Trailer till en ny skräckfilm

youtube.com - 9 dec 2009 av hordak i film, youtube, humor

En film som kanske kommer till en bio nära dig snart eller inte alls. Jag låter trailern tala för sig själv. Måste ses!

30 Pusha

Vanligt med Green Screens

youtube.com - 26 dec 2009 av murtlest i filminspelning, specialeffekter, film m fl

Den här videon från Stargate-studion visar att man använder green screens väldigt ofta under filminspelningar, även för scener som inte är speciellt "spektakulära".

30 Pusha

Avatar vs. Pochahontas

onion-systems.se - 9 jan 2010 av snubben i kultur, humor, kwittv m fl

Hur va det nu James Cameron fick sin idé till den här super rullen nu igen?

5 Pusha

20 Minuter ”Bakom scener” på Avatar

kwit.tv - 21 jan 2010 av wedde i kwittv, teknik, avatar m fl

I filmen får du se Cameron förklara 3D-tekniken, Animationer och en del kommentarer på skådespelarna.

19 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter