Se sidan i fullversion.

Recension: Insurgent (2015)

spelochfilm.se - 22 aug 2015 av i recension, film, insurgent

Recension av Insurgent från 2015.

1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Final Destination 5 recenserat

skrackelfilm.blogspot.com - 13 feb 2012 av IgnyteZero i skräck, recension, skräckel m fl

Skräck-bloggen Skräckel har tagit en titt på Final Destination 5 och ger sin åsikt om filmen.

9 Pusha

Recension: Pans labyrint

filmblogg.pricerunner.se - 16 jun 2009 av Beastankar i film, guillermo-del-t, pans-labyrint m fl

Min recension av en helt underbar film som jag vill att fler skall få upp ögonen för.

8 Pusha

Film: Jag saknar dig

solskenochregndroppar.blogspot.com - 3 sep 2011 av Solskenochregn i tips, film, bio m fl

Jag var och såg Jag saknar dig på bio nyligen. Här skriver jag vad filmen handlar om, vad jag tyckte om den och ni får även ett litet tips längst ner i inlägget.

6 Pusha

Cornelis - Film Recension

kwit.tv - 11 nov 2010 av wedde i kwit, cornelis vreeswijk, film m fl

Då var det dags för Cornelis, den Svenska varianten av Walk The Line och istället för Joaquin Phoenix ser vi frontsångaren från Turbonegro, Hans-Erik Dyvik Husby.

5 Pusha

David Duchovny tror på X-Files 3

filmbevakaren.se - 19 okt 2009 av filmbevakaren i kultur, film

I en intervju med The Daily Beast delade Duchovny, aktuell med hit-showen Californiacation, med sig av sina känslor inför en tredje film i Arkiv-X serien. “As far as t... Läs mer »

4 Pusha

Så skapar du en egen katastroffilm

webcomicsnation.com - 17 nov 2009 av Robert i humor, film

Katastroffilmer är än en gång ett hett ämne. Så här skapar du en egen.

33 Pusha

HDMT online igen -Titta gratis på filmer & serier

din-it-kunskap.com - 11 dec 2009 av dinitkunskap i nöje, streaming, film m fl

Kommer du ihåg filmsajten HDMT.net? För er som inte gör det var den sajten där man utan att behöva registrera sig, logga in eller ladda ner extra program kunde kolla på f... Läs mer »

16 Pusha

Filmer 2009 - Snyggt ihopklippt

youtube.com - 28 dec 2009 av DiNer0 i 2009, lista, film m fl

Sammanställt av 342 filmer gjorda 2009. Känner ni igen alla?

5 Pusha

"Pimpad" Cykel

youtube.com - 11 jan 2010 av Rockzter i humor, film

En skön kille som "pimpat" sin cykel, att killen ifråga verkar vara ett original gör inte saken sämre.

5 Pusha

Åtta bästa bokstavliga musikvideosarna

lista.se - 22 jan 2010 av Kwasbeb i topplista, topplistor, musikvideo m fl

En inte helt dagsfärsk, men ändå väldigt rolig trend är att dubba om musikvideos med beskrivningar av vad de delaktiga gör. Här kommer mina åtta favoriter!

9 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter