Se sidan i fullversion.

Recension: Guitar Hero: Warriors of Rock

powergamer.se - 25 sep 2010 av i spel, kultur, guitar hero warriors m fl

Med Guitar Hero: Warriors of Rock vill Activision tillsammans med utvecklarna Neversoft börja om men håller nysatsningen på Guitar Hero?

5 Pusha

Recension DJ Hero 2

powergamer.se - 27 okt 2010 av Chaffe i freestylegames, activision, musik m fl

Har DJ Hero 2 utvecklats sedan det första spelet?

7 Pusha

Dark Side Of The 8-Bit Moon

onlajn.se - 1 apr 2010 av onlajnmagasinet i chiptune, kultur, spel m fl

En cover av Dark Side Of The Moon i 8-bits standard.

10 Pusha

Guitar Hero kommer att få nya låtar i framtiden

powergamer.se - 9 mar 2011 av Chaffe i spel, musik, låtar m fl

Några nya Guitar Hero kommer inte att släppas meddelade Activision i februari. Men de som fortfarande spelar serien kan räkna med att fortsätta ladda ned nya låtar i fram... Läs mer »

15 Pusha

Priser på Rock Band 3-instrumenten bekräftat i UK

powergamer.se - 20 okt 2010 av Chaffe i harmonix, musikspel, rock band 3 m fl

Britterna har fått en prislista på vad de olika plastinstrumenten kommer att kosta till Rock Band 3.

7 Pusha

Ukigumo - skön chiptunelåt och video

spelbroderna.blogg.se - 11 mar 2010 av Disfear i musikvideo, japan, konst m fl

En låt och en video som värmer nördsjälen i mig.

8 Pusha

Lou Reed har lämnat oss

40.se - 27 okt 2013 av calle i musik, rock, lou reed m fl

Rocklegenden Lou Reed har dött i dag 27 oktober. Han är kanske främst känd som medlem i Velvet Underground men hade även en mycket framgångsrik karriär i eget namn.

16 Pusha

Testa och träna ditt gehör

detrave.net - 20 jan 2010 av moin i musik, spel, kultur m fl

En rolig sida där man kan testa och träna sitt gehör.

28 Pusha

Topp 6 Rob Hubbard-låtar

spelbroderna.blogg.se - 29 maj 2010 av Disfear i livsstil, commodore 64, spelmusik m fl

Rob Hubbards sex bästa Commodore 64-låtar, enligt högst subjektivt ursprung.

11 Pusha

FreeStyleGames sugna på annat efter DJ Hero 2

powergamer.se - 12 okt 2010 av Chaffe i spel, freestylegames, musikspel m fl

Utvecklarna bakom DJ Hero vill i framtiden jobba med andra titlar än bara DJ Hero.

6 Pusha

Recension: Soul Calibur V

powergamer.se - 2 feb 2012 av riversswe i recension, internet, sport m fl

En serie som idag har hunnit åldrat till sig men ändå inte har fått något ordentligt fäste på det tävlingsinriktade spelandet är Soul Calibur. Del fem ur denna utmanare h... Läs mer »

26 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter