Se sidan i fullversion.

Recension: Dance Central

powergamer.se - 15 nov 2010 av i spel, kinect, dansspel m fl

Har Harmonix (tidigare Guitar Hero och Rock Band) lyckats med sitt första musikspel till Kinect?

5 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Dance Central 3 släpps i höst

powergamer.se - 23 jul 2012 av Chaffe i humor, powergamerse, harmonix m fl

Idag har Harmonix meddelat att Dance Central 3 fått ett officiellt releasedatum och denna höst kommer det att släppas till Xbox Kinect.

17 Pusha

UbiSoft presenterar The Hip Hop Dance Experience

powergamer.se - 13 jul 2012 av Chaffe i spel, the hip hop dance ex, nyheter m fl

I höst släpper UbiSoft ett dansspel med uteslutande hiphop musik till Xbox 360 Kinect och Wii meddelade företaget idag.

10 Pusha

Nya låtar utannonserade till Dance Central 2

powergamer.se - 28 aug 2011 av Chaffe i spel, dans, dance central m fl

Haddaways "What Is Love" och Ushers "Yeah (feat. Lil Jon & Ludacris)" är några av de nya låtar som Harmonix utannonserat till Dance Central 2.

7 Pusha

E3 10: Microsoft visar upp Kinect + åtta spel

powergamer.se - 14 jun 2010 av RikkPG i turn 10, kinect, natal m fl

Idag på Microsofts presskonferens visades den slutgiltiga produkten av vad som tidigare var känt som Natal upp. Nu är det officiellt, Natal blir Kinect och kommer den fjä... Läs mer »

8 Pusha

Vart tog Nintendo vägen?

jezper.se - 20 dec 2010 av Jezper i livsstil, kultur, teknik m fl

Året var 2005, konsollkriget skulle precis påbörjas. Nintendo kom med något helt nytt. 5 år senare har konkurrenterna hunnit ikapp med PS3 Move och MS Kinect. Men var är ... Läs mer »

8 Pusha

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West

spelbroderna.blogg.se - 15 nov 2010 av Disfear i kultur, video, internet m fl

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West till Xbox 360 och Playstation 3.

10 Pusha

Priser på Rock Band 3-instrumenten bekräftat i UK

powergamer.se - 20 okt 2010 av Chaffe i harmonix, musikspel, rock band 3 m fl

Britterna har fått en prislista på vad de olika plastinstrumenten kommer att kosta till Rock Band 3.

7 Pusha

Minneskorten till Xbox 360 försvinner

powergamer.se - 29 mar 2010 av Chaffe i usb, xbox 360, minneskort m fl

Microsoft har bekräftat att minneskorten inte kommer att fortsätta tillverkas efter att de utannonserat stöd till usb-minne

8 Pusha

Recension: Sonic Free Riders

powergamer.se - 23 nov 2010 av Chaffe i spel, sonic, kinect m fl

Hur pass bra fungerar Sonic Free Riders med Kinect eller hade en plastbräda varit välbehövligt för spelet?

7 Pusha

Toy Story Mania – Snabbtitt

powergamer.se - 18 dec 2012 av riversswe i powergamer, spel, tv-spel m fl

Vi letar upp vår Kinect och pluggar in den i vår Xbox för att se vad ett av årets sista spel har att erbjuda oss.

9 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter