Se sidan i fullversion.

Recension: 3 days to kill (2014)

spelochfilm.se - 6 sep 2014 av i recension, film, 3 days to kill m fl

Recension av 3 Days to kill med Kevin Costner.

1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Final Destination 5 recenserat

skrackelfilm.blogspot.com - 13 feb 2012 av IgnyteZero i skräck, recension, skräckel m fl

Skräck-bloggen Skräckel har tagit en titt på Final Destination 5 och ger sin åsikt om filmen.

9 Pusha

Recension: Pans labyrint

filmblogg.pricerunner.se - 16 jun 2009 av Beastankar i film, guillermo-del-t, pans-labyrint m fl

Min recension av en helt underbar film som jag vill att fler skall få upp ögonen för.

8 Pusha

Film: Jag saknar dig

solskenochregndroppar.blogspot.com - 3 sep 2011 av Solskenochregn i tips, film, bio m fl

Jag var och såg Jag saknar dig på bio nyligen. Här skriver jag vad filmen handlar om, vad jag tyckte om den och ni får även ett litet tips längst ner i inlägget.

6 Pusha

Cornelis - Film Recension

kwit.tv - 11 nov 2010 av wedde i kwit, cornelis vreeswijk, film m fl

Då var det dags för Cornelis, den Svenska varianten av Walk The Line och istället för Joaquin Phoenix ser vi frontsångaren från Turbonegro, Hans-Erik Dyvik Husby.

5 Pusha

Rykte: Star Wars 3D-trilogi på gång

rockzter.se - 23 okt 2009 av Rockzter i film, kultur, livsstil

Enligt rykten planerar allas vår George Lucas att göra en helt ny trilogi i Star Wars-universumet. Denna gången ska det filmas helt i 3D för att ge det djup som serien fö... Läs mer »

15 Pusha

R2D2 äntligen funnen i Star Trek

uddabilder.se - 18 nov 2009 av 3bor i film, kultur

Ända sedan i maj har Science fiction intresserade vetat om att R2D2 skulle utgöra ett så kallat "påskägg" i Star Trek. Nu påstår sig fans hittat klippet c:a 47 minuter in... Läs mer »

31 Pusha

Konsten att färglägga serieböcker

vimeo.com - 12 dec 2009 av Robert i serier, konst, film m fl

Kortfilm om Chris Chuckry, grundaren av FrogRocket - ett företag som färglägger serieböcker.

23 Pusha

Trailers till alla SVDs favoritfilmer från 2009

rstvideo.com - 30 dec 2009 av gloone i trailer, film, svd

SVD listade precis sina favoritfilmer från 2009 och rstvideo.com har samlat ihop trailers till samtliga.

21 Pusha

Min favorit av Tarantino-filmerna är den när...

i.imgur.com - 14 jan 2010 av murtlest i humor, film, bilder m fl

Rolig inklippt text från Inglourious Basterds.

16 Pusha

Avatar för framgångsrik för regimen i Kina

news.softpedia.com - 23 jan 2010 av Danxiu i samhälle, kultur, kina m fl

Den kinesiska regimens censur slår till igen, tål inte att Avatar blir populärare än kinesiska filmer.

5 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter