Se sidan i fullversion.

Recension: 1-2-Switch

kuribo.se - 18 mar 2017 av i internet, nintendo, recension m fl

Det är dags för fest! Ta med vännerna, greppa era joy-con och mjölka en ko tillsammans medan ni tittar varandra djupt i ögonen! 1-2-Switch är här, och Jacob har svaret på om det är en fest värd att gå på!

1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Recension: Dragon’s Dogma

powergamer.se - 3 jul 2012 av riversswe i humor, powergamer, nyheter m fl

Vi kommer allt närmare den sommarperiod som i stora drag innebär en dvala för spelvärlden. Men innan vi bytte handkontrollblåsor mot flip-flops så hade vi en enormt masti... Läs mer »

25 Pusha

Mario skapad av patronhylsor

spelbroderna.blogg.se - 27 dec 2010 av Disfear i humor, vapen, tv-spel m fl

Militant nördkonst av och för gamern.

28 Pusha

Recension: Metroid: Other M

powergamer.se - 7 sep 2010 av RikkPG i spel, aran, wii m fl

PowerGamer har recenserat Metroid: Other M

6 Pusha

Metroid: Other M Ny Riktigt Jäkla Lovande Trailer

onlajn.se - 31 mar 2010 av onlajnmagasinet i xbox360, trailer, nöje m fl

Metroid Other M tar helt klart vid där Super Metroid slutar, kolla bara in denna trailer

8 Pusha

Skön promotionvideo för Monster Hunter Tri

spelbroderna.blogg.se - 28 mar 2010 av Disfear i nintendo, videos, monster hunter m fl

"What's wrong? You don't like a challenge?" Så här borde fler spelutvecklare göra för att promota sina spel.

7 Pusha

Recension: Splatoon

powergamer.se - 28 may 2015 av Nemesis i nyhet, nintendo, recension m fl

Nintendo har i över 25 års tid mjölkat flera av sina spelserier och än idag lyckas dessa hålla en bra kvalité men vad händer om studion ska försöka sig på en helt ny IP? ... Läs mer »

8 Pusha

Recension: PilotWings Resort

powergamer.se - 31 mar 2011 av RikkPG i flygsimulator, recension, release m fl

PowerGamer har recenserat 3DS-titeln PilotWings Resort.

5 Pusha

Super Street Fighter IV släppt i förtid!

spelbroderna.blogg.se - 28 apr 2010 av Disfear i super street fighter, street fighter iv, capcom m fl

Så är det!

11 Pusha

Amerikanska reklamfilmer för Sega Mega Drive

spelbroderna.blogg.se - 26 mar 2010 av Disfear i videos, sega, reklamfilm m fl

Man kan ju bara le...

10 Pusha

118100 har INTE svaret på allt

spelbroderna.blogg.se - 27 apr 2010 av Disfear i snes, samhälle, spel m fl

118100 har INTE svaret på allt. 118100 sprider desinformation om tv-spel. Skandal!

47 Pusha

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter