Se sidan i fullversion.

Svensk recension av Mac OS X Lion

alltommac.se - 21 jul 2011 av i teknik, datorer, mjukvara m fl

En omfattande och bra recension av Apples nya operativsystem OS X Lion.

15 Pusha

  1. Teknik
  2. Datorer
  3. Mjukvara
  4. Recension
  5. Program
  6. Os X Lion
  7. Apple

Logga in för att lägga till ämnen

23 kreativa och roliga saker att göra på Macen

idg.se - 21 jan 2010 av Web_biz i apple, program, iphone m fl

Det är dags att bli mer kreativ med din Mac - det finns så mycket mer du kan göra än att surfa med Safari och läsa dina mejl. Här kommer några tips på sådant du kan göra ... Läs mer »

7 Pusha

Förkläd din Macbook som en gammal bok

metro.se - 22 jan 2010 av Web_biz i apple, mac, internet m fl

Vill du framstå som kulturell med din Macbook? Här är ett fodral som lurar omgivningen.

10 Pusha

Steve Wozniak om hur han fick färg på datorerna

idg.se - 7 feb 2010 av Web_biz i internet, webb, microsoft m fl

I slutet av 70-talet var den ingen som förväntade sig att billiga datorer skulle visa färger, men Apples ena grundare, Steve Wozniak, hittade på en enkel lösning.

9 Pusha

Adobe med på Androidtåget

idg.se - 15 feb 2010 av Web_biz i mac os x, programmering, webbtjänster m fl

Adobe presenterar företagets Airplattform, med Flash, på Android. Satsningen kommer efter att Apple vägrat släppa in Flash på Iphone.

26 Pusha

Ny betaversion av Mac OS X 10.6.3 ute

idg.se - 24 jan 2010 av Web_biz i mac os x, mac, apple m fl

I nästa version av Snow Leopard kommer Quicktime X bli något säkrare än i dagsläget.

12 Pusha

Så lätt blir ditt företag hackat

idg.se - 17 feb 2010 av Web_biz i hackare, mac, windows 7 m fl

Från ett internetkafé kan den som är tillräckligt skicklig ta över din dator. Genom en infekterad pdf på nätet eller en usb-sticka kan hela företaget bli attackerat. "Då ... Läs mer »

7 Pusha

Mac OS X 10.7 har börjat dyka upp

idg.se - 25 jan 2010 av Web_biz i mac, operativsystem, mac os x m fl

Genom att titta på användarstatistik på nätet verkar det som att Apple har kommit en bra bit på väg med kommande Mac OS X 10.7.

17 Pusha

Fujitsu funderar på att stämma Apple

idg.se - 29 jan 2010 av Web_biz i ipad, program, iphone apps m fl

Det kan stå Apple dyrt att välja namnet iPad för sin nya multimediaplatta. Fujitsu har nämligen en produkt med samma namn.

13 Pusha

"Apples e-böcker blir ett slutet system"

idg.se - 29 jan 2010 av Web_biz i ipad, pdf, adobe m fl

Enligt Adobe kommer Apples e-böcker inte vara kompatibla med andra e-bokläsare.

20 Pusha

"Windows 7 är säkrare än Snow Leopard"

idg.se - 19 feb 2010 av Web_biz i programmering, apple, program m fl

Organisatören av hackartävlingen Pwn2Own hävdar att Windows 7 är bättre än Snow Leopard när det gäller säkerhet.

9 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter