Se sidan i fullversion.

Nyckelfunktioner i din affärsapp

pusha.se - 28 apr 2020 av i apputvecklingen

Planerar du att få apputveckling från en pålitlig Webbbyrå? Kreationsbyran är den mest pålitliga webbbyrån i Stockholm med ett mycket skickligt team av Apputvecklare. Men vet du vilka funktioner du ska lägga till i appen? Här är fem viktiga funktioner att lägga till för att öka affärs-

Sociala medier 

Människor tillbringar större delen av sin dag med att dela idéer, memes, bilder och andra medier på appar för sociala medier. Det bästa tricket skulle vara att länka appen till populära sociala plattformar. Om en användare gillar din produkt kan de dela den med sina vänner och familj utan besvär och skicka felaktig information

Anpassning

Tillåt anpassning i din app. Låt användarna välja deras användarnamn eller välj textens färg och typsnitt. Det finns olika sätt att hålla användare engagerade. Anpassning ger en känsla av att vara välkommen och prestige. Kreationsbyran är den bästa webbbyrån för det här jobbet.

Färre annonser och länkar 

Bannrar och onödiga länkar på appskärmen avskräcker användarna från att vidta åtgärder på appen. Annonser som blockerar innehållet i appen är den största anledningen till att människor stänger appen under de första sekunderna. Håll därför innehållet och designen enkel under apputvecklingen.

Respons

Under denna tid har yttranden och tankar blivit betydande. Även om appen är relaterad till ditt företag är det viktigt att låta användarna tala. Återkoppling gör det möjligt för konsumenten att kritisera din tjänst eller produkt, vilket är ett bra verktyg för ditt företag. Kreationsbyran har det bästa teamet av apputvecklare som kan hjälpa dig med alla funktioner.

Integritet

Användare gillar inte att dela sin information på internet av goda skäl. Så det första steget skulle vara att undvika att be om personliga detaljer. Om informationen är väsentlig måste du se till att appen är säker och inte delar information med andra appar. Kreationsbyran tar hand om datasäkerhet under apputvecklingen.

1 Pusha

  1. Profilbild

    Av ryanmay79110547 den 28 april 2020 Rapportera

    [Kommentaren väntar på granskning]

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter