Se sidan i fullversion.

Mikrorecension av Jurassic Park: The Game

youtu.be - 9 jan 2012 av i spel, xbox 360, steam m fl

Mikrorecension i videoformat av Jurassic Park: The Game. Allt du behöver veta om spelet på 42 sekunder.

14 Pusha

Spelbröderna Mikrorecenserar: Bastion

youtube.com - 14 oct 2011 av Disfear i humor, livsstil, datorspel m fl

Mikrorecension av det eminenta Bastion till XBLA och PC. Seriens andra Win!

18 Pusha

Gemini Rue - Mikrorecension

youtube.com - 28 sep 2011 av Disfear i humor, internet, pc m fl

Mikrorecensions-seriens första win i Gemini Rue.

20 Pusha

Star Raiders - Mikrorecension

youtube.com - 2 jun 2011 av Disfear i humor, internet, video m fl

Mikrorecension i videoformat av Star Raiders för den stressade själen. Release 11 maj 2011

16 Pusha

Mikrorecension av Crusader Kings II

youtu.be - 29 mar 2012 av Disfear i humor, internet, personligt m fl

Två tummar upp till detta eminenta strategispel från Paradox.

25 Pusha

Videorecension av Super Meat Boy

spelbroderna.blogg.se - 11 nov 2010 av Disfear i xbox 360, spel, tv-spel m fl

Bästa plattformshopparen på år och dar!

19 Pusha

Mikrorecension av Flatout 3

youtu.be - 17 jan 2012 av Disfear i humor, video, gameplay m fl

Mikrorecension i videoformat av Flatout 3: Chaos and Destruction till PC.

22 Pusha

Webhallens kundtjänst förolämpar sina kunder

spelbroderna.blogg.se - 14 may 2010 av Disfear i xbox 360, kundtjänst, super street fighter m fl

Webhallens kundtjänst lämpar över sitt ansvar på andra och passar även på att idiotförklara sina kunder

35 Pusha

Spelnördskonst i skallformat

spelbroderna.blogg.se - 4 oct 2010 av Disfear i konst, tavlor, tv-spel m fl

Sluskafan är en nördkonstnär som målar tavlor med tv-spelsmotiv. Nu har han dragit igång ett episkt projekt: 666 döskalletavlor, en ny varje vecka. Här är fyra med tv-spe... Läs mer »

25 Pusha

Dungeons: The Dark Lord - Mikrorecension

youtube.com - 21 oct 2011 av Disfear i humor, livsstil, recension m fl

Dungeons: The Dark Lord är en tysk kreation som vid första anblick påminner om Dungeon Keeper. Den eviga frågan för gamern blir besvarad: Är det nåt att ha?

24 Pusha

Aftonbladet censurerar Spelbröderna.se

spelbroderna.blogg.se - 11 feb 2011 av Disfear i integritet, internet, censur m fl

Spelbrödernas syn på Aftonbladets sidvisningsjournalistik har lett till avstängning från Bloggportalen och möjligheten att blogga om Aftonbladets artiklar. Här är bakgrun... Läs mer »

35 Pusha

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter