Se sidan i fullversion.

Mikrorecension av Jurassic Park: The Game

youtu.be - 9 jan 2012 av i spel, xbox 360, steam m fl

Mikrorecension i videoformat av Jurassic Park: The Game. Allt du behöver veta om spelet på 42 sekunder.

14 Pusha

Spelbröderna Mikrorecenserar: Bastion

youtube.com - 14 okt 2011 av Disfear i humor, livsstil, datorspel m fl

Mikrorecension av det eminenta Bastion till XBLA och PC. Seriens andra Win!

18 Pusha

Gemini Rue - Mikrorecension

youtube.com - 28 sep 2011 av Disfear i internet, humor, pc m fl

Mikrorecensions-seriens första win i Gemini Rue.

20 Pusha

Mikrorecension av Flatout 3

youtu.be - 17 jan 2012 av Disfear i video, humor, gameplay m fl

Mikrorecension i videoformat av Flatout 3: Chaos and Destruction till PC.

22 Pusha

Videorecension av Super Meat Boy

spelbroderna.blogg.se - 11 nov 2010 av Disfear i xbox 360, spel, tv-spel m fl

Bästa plattformshopparen på år och dar!

19 Pusha

Mikrorecension av Crusader Kings II

youtu.be - 29 mar 2012 av Disfear i personligt, internet, humor m fl

Två tummar upp till detta eminenta strategispel från Paradox.

25 Pusha

Star Raiders - Mikrorecension

youtube.com - 2 jun 2011 av Disfear i video, humor, internet m fl

Mikrorecension i videoformat av Star Raiders för den stressade själen. Release 11 maj 2011

16 Pusha

Videorecension av Lara Croft: GoL

spelbroderna.blogg.se - 20 feb 2011 av Disfear i internet, video, pc m fl

Spelbröderna recenserar Lara Croft: Guardian of Light. Tydligen misslyckats med länkningen. http://spelbroderna.blogg.se/2011/february/recension-av-lara-croft-guardian-of... Läs mer »

8 Pusha

Aftonbladet censurerar Spelbröderna.se

spelbroderna.blogg.se - 11 feb 2011 av Disfear i integritet, internet, censur m fl

Spelbrödernas syn på Aftonbladets sidvisningsjournalistik har lett till avstängning från Bloggportalen och möjligheten att blogga om Aftonbladets artiklar. Här är bakgrun... Läs mer »

35 Pusha

Dungeons: The Dark Lord - Mikrorecension

youtube.com - 21 okt 2011 av Disfear i livsstil, humor, recension m fl

Dungeons: The Dark Lord är en tysk kreation som vid första anblick påminner om Dungeon Keeper. Den eviga frågan för gamern blir besvarad: Är det nåt att ha?

24 Pusha

Webhallens kundtjänst förolämpar sina kunder

spelbroderna.blogg.se - 14 maj 2010 av Disfear i xbox 360, kundtjänst, super street fighter m fl

Webhallens kundtjänst lämpar över sitt ansvar på andra och passar även på att idiotförklara sina kunder

35 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter