Se sidan i fullversion.

Mikrorecension av Garshasp: The Monster Slayer

youtube.com - 21 maj 2011 av i internet, humor, indie m fl

Videorecension för den stressade själen.

18 Pusha

Bonetown - Mikrorecension

youtube.com - 26 maj 2011 av Disfear i kultur, humor, internet m fl

Mikrorecension av det "erotiska" PC-spelet Bonetown - för den stressade själen.

21 Pusha

Gemini Rue - Mikrorecension

youtube.com - 28 sep 2011 av Disfear i internet, humor, pc m fl

Mikrorecensions-seriens första win i Gemini Rue.

20 Pusha

Spelbröderna Mikrorecenserar: Bastion

youtube.com - 14 okt 2011 av Disfear i humor, livsstil, datorspel m fl

Mikrorecension av det eminenta Bastion till XBLA och PC. Seriens andra Win!

18 Pusha

Dungeons: The Dark Lord - Mikrorecension

youtube.com - 21 okt 2011 av Disfear i livsstil, humor, recension m fl

Dungeons: The Dark Lord är en tysk kreation som vid första anblick påminner om Dungeon Keeper. Den eviga frågan för gamern blir besvarad: Är det nåt att ha?

24 Pusha

Aftonbladet censurerar Spelbröderna.se

spelbroderna.blogg.se - 11 feb 2011 av Disfear i integritet, internet, censur m fl

Spelbrödernas syn på Aftonbladets sidvisningsjournalistik har lett till avstängning från Bloggportalen och möjligheten att blogga om Aftonbladets artiklar. Här är bakgrun... Läs mer »

35 Pusha

Decimation X3

spelbroderna.blogg.se - 4 apr 2011 av Disfear i spel, livsstil, video m fl

Spelbröderna video-botaniserar i den djungel som Xbox Live Indie Games utgör. Först ut är Decimation X3, en Space Invaders-klon utvecklad av Xona Games. 2/3

8 Pusha

Shelter – Snabbtitt

powergamer.se - 6 aug 2013 av riversswe i nyheter, tv-spel, humor m fl

Vad skulle sitta bättre än en snabbtitt idag? Daniel och Joakim bjuder på det svenskutvecklade Shelter, en grävlingssimulator.

16 Pusha

The Bureau: XCOM Declassified – Snabbtitt

powergamer.se - 27 aug 2013 av riversswe i tv-spel, nyheter, spel m fl

Det är dags att än en gång ta på sig det tunga oket att försöka rädda jorden från en utomjordisk attack.

17 Pusha

Arma 3 – Zeus DLC Trailer

powergamer.se - 13 feb 2014 av riversswe i tv-spel, nyheter, internet m fl

En spännande ny funktion till det redan mycket fullspäckade onlineläget i Arma 3.

17 Pusha

Batman: Arkham Origins - Cold, Cold Heart Trailer

powergamer.se - 26 feb 2014 av TheJocketor i nöje, spel, humor m fl

Vintern är inte över för den som har mer att uträtta i Batman: Arkham Origins. Iceman ansluter sig!

17 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter