Se sidan i fullversion.

skavank RSS

Profilbild
Filmnörd, musiknörd, boknörd. (Tja, nörd i allmänhet, om vi ska vara ärliga.)

Kan inte dansa, men äter gärna jordgubbar om det finns. Är fast förankrad i ett vanligt ovanligt familjeliv med heltidsjobb, halvtidsbarn (ett par av dem) och världens bästa fru.

Äger gubbkeps, gillar att bygga med lego och försöker att inte låta alltför cynisk. Upptäcker ständigt att jag vet mindre än jag tror men att det är någonting bra.

Har byggt altan, sågat mig i tummen och under åren utvecklat en omild fobi för ormar. Kan ingenting om matlagning (vilket inte alltid hindrar mig) och är relativt påläst om seriemördare. (Något som jag inte flikade in på första dejten med min fru. ”Visste du förresten att Ed Gein brukade göra kläder av hud?” är INTE en bra replik. T.o.m. jag begrep det.)

Är i allmänhet en belastning för min familj, men har mina ljusa stunder ... vilka jag då gärna framhåller och möjligen överdriver en liten, liten smula.

Peter LeMarc - räddaren i nöden...

skavank.se - 19 mar 2012 av skavank i humor, personligt, familj

Några ord om ett missförstånd, lite näthat och världens bästa Peter LeMarc.

1 Pusha

Försäkringskassan ÄR Nordkorea. Bland annat.

skavank.se - 11 mar 2012 av skavank i familjeliv, reflektion, humor m fl

Kring några personliga erfarenheter av att 1. Som småbarnsförälder inte kunna hantera kräks överhuvudtaget, och 2. Inte vara bästis med försäkringskassan.

2 Pusha

  • Blev medlem: 25 oktober 2011
  • Senast aktiv: 19 mar 2012
  • Placering på topplistan: 876015

Andel populära

0%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

11%