Se sidan i fullversion.

samse RSS

Miljonär stod för notan

gubbliv.blogg.se - 14 dec 2013 av Gubbliv i samhälle, personligt

PENGAR SPELAR ROLL. – Jag betalar, sade den 55-årige Rektorn till Gumman. De är gamla skolkompisar från den Stockholmsförort de båda växte upp i och var ute en kvä... Läs mer »

4 Pusha

Lukt i hus

lacksokning.com - 14 dec 2013 av samse i lukt i hus

Dålig lukt kan vara ett stort och svårt problem för fastighetsägare. Ibland kan lukten göra det omöjligt att ens vistas i vissa utrymmen eller lokaler. Som drabbad vill m... Läs mer »

3 Pusha

Läcka

lacksokning.com - 14 dec 2013 av samse i läcka

När du vet vad som läcker men inte var det läcker. Vi lokaliserar läckage på dolda rörledningar, med så få förstörande ingrepp som möjligt. Det kan handla om läcksökning ... Läs mer »

4 Pusha

Fuktutredning

lacksokning.com - 14 dec 2013 av samse i fuktutredning

Fuktutredning i inomhusmiljö kan vara aktuellt av flera olika anledningar, till exempel på grund av att man upplever avvikande lukt i hela eller delar av byggnaden, eller... Läs mer »

3 Pusha

Krypgrund

lacksokning.com - 14 dec 2013 av samse i krypgrund

Uteluftsventilerade kryprumsgrunder med isolerade bjälklag är ofta drabbade av fuktproblem. Typen av konstruktion är i sig av en mycket fuktkänslig utformning, där små v... Läs mer »

2 Pusha

Fukt i källare

lacksokning.com - 14 dec 2013 av samse i fukt i källare

Golv och väggar i källaren utsätts för fukt från flera håll. Fukt kan tränga genom källarväggarna utifrån, särskilt i äldre byggnader där det utvändiga fuktskyddet börja... Läs mer »

3 Pusha

Husbesiktning

lacksokning.com - 14 dec 2013 av samse i husbesiktning

Husbesiktning är lämplig att utföra vid renoveringar och ombyggnationer så att skadade delar inte lämnas kvar i färdig konstruktion. T ex kan kvarlämnade fuktskador senar... Läs mer »

4 Pusha

Statusbesiktning

lacksokning.com - 14 dec 2013 av samse i statusbesiktning

Syftet med kontrollen är att ge beställaren en övergripande bild av husets kondition så att man inför köp eller renovering vet vilka åtgärder som måste utföras.

3 Pusha

Termografering

lacksokning.com - 14 dec 2013 av samse i termografering

I vårt nordiska klimat är det viktigt att hus är konstruerade för att behålla maximalt av energin. Trots det så är det inte ovanligt att även nybyggda hus (utan avsikt) k... Läs mer »

3 Pusha

Leak detection

lacksokning.com - 14 dec 2013 av samse i leak detection

In most countries water is a scarce and valuable resource that requires expensive treatment and purification. Water loss comes at a significant cost both in terms of mone... Läs mer »

2 Pusha

Hussvamp

lacksokning.com - 14 dec 2013 av samse i hussvamp

Äkta hussvamp är den mest aggressiva biologiska nedbrytare vi känner till och stora angrepp av svampen kan jämföras med brandskador. Det som gör angrepp av hussvamp så al... Läs mer »

2 Pusha

Mögel

lacksokning.com - 14 dec 2013 av samse i mogel, mögellukt, svartmögel

Mögel, bakterier, actinomyceter och svampar är mikroorganismer och utgör en viktig del av naturens ekosystem där de bryter ner organsikt material. Mögel används ibland so... Läs mer »

2 Pusha

  • Blev medlem: 14 december 2013
  • Senast aktiv: 4 jan 2014
  • Placering på topplistan: 591695

Andel populära

0%

Pushar andras

15%

Post-aktivitet

26%