Se sidan i fullversion.

ojoj RSS

Profilbild
Eftersom ojoj inte orkat med att skriva något om sig själv, passar vi på att visa några underbara annonser här istället:

Den osynliga jobb marknaden inom event-branschen

jobba-event.se - 30 mar 2014 av ojoj i samhälle

Många av de jobb som du kan söka, eller snarare skapa, har faktiskt aldrig funnits tidigare. Det är det som är mest intressant och speciellt med jobbsökande inom den bran... Läs mer »

1 Pusha

Rut-avdraget har skapat många osynliga jobb

arbetslosasforum.se - 30 mar 2014 av ojoj i samhälle

Genom Ungdomspool.se kan ungdomar tjäna sig en extra hacka – och samtidigt välja själva hur mycket, när och vilken typ av uppdrag de vill utföra. Ungdomspool.se heter he... Läs mer »

1 Pusha

UPPTÄCK OSYNLIGA JOBB

spray.se - 30 mar 2014 av ojoj i samhälle

Fråga: Om man, som jag, drivit eget inom mediebranschen (efter att ha hoppat av gymnasiet) tillsammans med en familjemedlem sedan jag var 18 år, och inte haft något annat... Läs mer »

1 Pusha

Studenter finner osynliga jobb

arbetet.se - 30 mar 2014 av ojoj i samhälle

Att skapa kontakter på arbetsmarknaden är inte det lättaste. Trots det tillsätts de flesta tjänsterna just via kontakter. Ett faktum som Tanja Parkkila har tagit fasta på... Läs mer »

1 Pusha

Hitta osynliga jobb med video-CV

arbetslosasforum.se - 30 mar 2014 av ojoj i samhälle

Det finns flera vägar att söka osynliga jobb och ett sätt är med video-CV. Det har heller aldrig vart enklare att bifoga en kort videopresentation om sig själv till arbe... Läs mer »

1 Pusha

  • Blev medlem: 30 mars 2014
  • Senast aktiv: 11 apr 2014
  • Placering på topplistan: 2069

Andel populära

0%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

18%