Se sidan i fullversion.

normalniklas RSS

Profilbild
Eftersom normalniklas inte orkat med att skriva något om sig själv, passar vi på att visa några underbara annonser här istället:

Första intryck av FIFA 12

megazine.se - 13 sep 2011 av normalniklas i ea, fifa 12, spel

Stressad och svettig ramlar jag in hos EA:s prssvisning av FIFA 12. Tack och lov så är jag så sen så jag inte kan vara med i turneringen eftersom jag säkert hade fått sto... Läs mer »

3 Pusha

TV-tips: Taggart

megazine.se - 11 sep 2011 av normalniklas i deckare, serier, targgart m fl

Om vi vänder bort blicken från deckarlandet England och istället kikar in i deras grannland Skottland så hittar vi en ganska okänd deckareserie som trots att å känner til... Läs mer »

1 Pusha

Ett spel som du

megazine.se - 10 sep 2011 av normalniklas i megatv, musik, spel som du

Efter ett Marcus hade spelat in Halo Nonstop så ville inte jag vara sämre. Därför har jag nu också gjort bort mig med bristande sång och kunskap i musikredigering. Jag to... Läs mer »

3 Pusha

The Sky Crawlers

megazine.se - 9 sep 2011 av normalniklas i film, recension, the sky crawlers

Det börjar så bra. Animerade flygstrider vackrare än jag någonsin sett. Från början känner jag enbart kärlek men den kärleken tar tyvärr ganska snabbt slut. Väl nere på m... Läs mer »

3 Pusha

Ett första intryck av El Shaddai: Ascension of the

megazine.se - 9 sep 2011 av normalniklas i el shaddai, intryck, spel

Förutom en titel som får mina fingrar att vrida sig i protester när den ska skrivas så måste jag ändå säga att mina första intryck av det här spelen är väl. Det är absolu... Läs mer »

2 Pusha

Vi ska till Gamex

megazine.se - 8 sep 2011 av normalniklas i gamex, mässa

Förra året i november slog Gamex för första gången upp portarna i Sverige. Kistamässan var platsen och mässan blev riktigt populär. Jag knallade runt där i flera dagar oc... Läs mer »

1 Pusha

Kontroll över plånboken

megazine.se - 6 sep 2011 av normalniklas i nes, plånbok, spel

Inte alls så spännande som de låter. Igår när jag gick förbi GameStop i Handen för att växla några ord med Jonas som jobbar där hittade jag en läcker plånbok i form av en... Läs mer »

3 Pusha

Metro 2034

megazine.se - 5 sep 2011 av normalniklas i bok, metro 2034, recension

Jag är besviken. Riktigt besviken på en bra bok. Varför då ska man ju kanske ställa sig frågan? Om Metro 2034 är en bra bok så varför är jag besviken? Den är spännande, v... Läs mer »

1 Pusha

Deus Ex: Human Revolution

megazine.se - 2 sep 2011 av normalniklas i deus ex human revolu, recension, spel

Musiken känns så där lagom futuristisk och lite ledsam. Eftertexterna rullar och trots att temat varit ett ganska tungt sådant att behandla så tycker Eidos Interactive at... Läs mer »

2 Pusha

Mega Mall Story

megazine.se - 2 sep 2011 av normalniklas i ios, mega mall story, spel

Tillhör ni den där skaran som hyllade Game Dev Story? Jag vill minnas att jag var lite skeptisk men ska genast erkänna att jag också spelat igenom det en gång till efter ... Läs mer »

2 Pusha

Hur man syr en Luma

megazine.se - 30 aug 2011 av normalniklas i luma, pyssel, spel

Ni som har spelat Super Mario Galaxy vet säkert vad jag pratar om när jag säger Lumas. Lumas är de knubbiga söta stjärnorna som aldrig verkar få nog av att glufsa i sig s... Läs mer »

2 Pusha

Hyrspel hos LOVEFiLM

megazine.se - 30 aug 2011 av normalniklas i film, lovefilm, spel

En trevlig överraskning för alla spelälskare är att man nyligen börjat kunna hyra spel hos LOVEFiLM. Kan ju vara perfekt för sådana där titlar som man inte är säker på om... Läs mer »

1 Pusha

Kommande spel jag inte ser fram emot

megazine.se - 30 aug 2011 av normalniklas i kommande spel, spel, spelhöst

Driver: San Francisco Jag testade demot för några dagar sedan och tyckte inte alls om det här. Det trodde jag heller inte att jag skulle göra men jag hade väl hoppats ... Läs mer »

2 Pusha

En helg med Adam Jenssen

megazine.se - 28 aug 2011 av normalniklas i adam jensse, dues ex, spel

Dues Ex. Det är en titel med anor får man lov att förmoda. Jag har aldrig spelat någon av det gamla spelet så för min egen del, när det blir dags att skriva ihop en recen... Läs mer »

1 Pusha

Efterlängtade uppföljare: Brütal Legend 2

megazine.se - 28 aug 2011 av normalniklas i brutal legend, brütal legend 2, efterlängtade spel m fl

Det hade kunnat bli så bra det där första spelet. På många sätt var det också helt underbart. Jag minns Eddie Riggs med stor glädje och när jag tänker tillbaka på honom s... Läs mer »

2 Pusha

  • Blev medlem: 23 may 2011
  • Senast aktiv: 13 sep 2011
  • Placering på topplistan: 2069

Andel populära

0%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

47%