Se sidan i fullversion.

fotobloggarna RSS

Profilbild
Hej! Mitt namn är John och är en hobbyfotograf som fotat i några år. Fotografering är min största hobby och jag är ute och fotograferar när jag har det minsta tillfället. Jag har en sajt tillsammans med min bästa kompis Åke, Därav namnet på bloggen, Fotobloggarna. :)
Besök gärna vår sajt www.thephotobloggers.com

De modiga gräsandsungarna

fotobloggarna.se - 13 aug 2018 av fotobloggarna i fotografering, fåglar

Efter att gräsandsungarna blivit drygt två veckor gamla så har de också blivit modigare. De går nu upp på land efter mig och det är så väldigt nära att de åt ur min hand.

3 Pusha

Moln över Näsby fält

fotobloggarna.se - 12 aug 2018 av fotobloggarna i fotografering, natur

I eftermiddags gick jag en runda på Näsby fält. Det var längesedan jag var där och ändå så ligger det nära mitt hem. Faktum är att jag inte varit och fotat någonstans för... Läs mer »

1 Pusha

Så var de åter sex stycken

fotobloggarna.se - 12 aug 2018 av fotobloggarna i fotografering, fåglar

Som jag berättade i tidigare inlägg så var det bara fem gräsandsungar i dammen. Den sjätte var spårlöst försvunnen och jag såg den inte på lång tid.

1 Pusha

Så var de bara fem

fotobloggarna.se - 9 aug 2018 av fotobloggarna i fotografering, fåglar

Varje dag cyklar jag förbi dammen med gräsänderna både till och från jobbet. Det var ett par dagar sedan jag gick till dammen för att fota dem, men idag efter jobbet tog ... Läs mer »

1 Pusha

Vindkraftverk i naturen

fotobloggarna.se - 9 aug 2018 av fotobloggarna i fotografering, natur

Vindkraftverken har de senaste decennierna exploderat i antal. När de började att byggas var det nog inte många som protesterade. Det är ju ett miljövänligt alternativ at... Läs mer »

1 Pusha

De dykande gräsandsungarna

fotobloggarna.se - 6 aug 2018 av fotobloggarna i fotografering, fåglar

När jag började att fota gräsandsfamiljen så var ungarna nästan nykläckta. Då simmade hela tiden ungarna efter mamma gräsand och släppte henne inte ur sikte. Bara ett par... Läs mer »

1 Pusha

Den beskyddande mamman

fotobloggarna.se - 4 aug 2018 av fotobloggarna i fotografering, fåglar

Gräsandsungarna i dammen har en mycket beskyddande mamma. Hon tillåter inte andra gräsänder att komma nära hennes ungar, i så fall jagar hon bestämt iväg dem.

2 Pusha

Mer av gräsänderna

fotobloggarna.se - 3 aug 2018 av fotobloggarna i fotografering, fåglar

I eftermiddags gick jag igen till dammen för att fotografera de söta gräsandsungarna. Jag var lite orolig för att när jag cyklade till affären, då såg jag inte dem, inte ... Läs mer »

1 Pusha

De små gräsandsungarna

fotobloggarna.se - 2 aug 2018 av fotobloggarna i fotografering, fåglar

Idag när jag kom hem från jobbet tog jag kameran och solrosfröna och gick till Japanska dammen. Jag såg de små söta fågelungarna i dammen redan när jag cyklade förbi den ... Läs mer »

1 Pusha

Spanande röd glada

fotobloggarna.se - 2 aug 2018 av fotobloggarna i fotografering, djur

Min favoritfågel bland rovfåglarna är den vackra röda gladan. Det är en fågel som klassas som nära hotad i världen, men i Sverige har den ökat i antal.

2 Pusha

Gräsandsungarna

fotobloggarna.se - 31 jul 2018 av fotobloggarna i fotografering, fåglar

Idag när jag kom hem från jobbet så hämtade jag kameran och spannen med solrosfrön och gick till dammen. Hela familjen var på andra sidan dammen när jag kom. Men när de f... Läs mer »

1 Pusha

Gräsandsfamiljen på dammen

fotobloggarna.se - 30 jul 2018 av fotobloggarna i fotografering, fåglar

I eftermiddags när jag cyklade hem från jobbet så cyklade jag förbi den japanska dammen som vanligt. Vad som var nytt idag var att där fanns några nykläckta gräsandsungar... Läs mer »

3 Pusha

Panoramor på Vånga stenbrott

fotobloggarna.se - 29 jul 2018 av fotobloggarna i fotografering, natur, stenbrott

När jag var vid Vånga stenbrott för en vecka sedan, hade det gått drygt ett år sedan jag var där sist. Jag gick först ut på toppen som ligger närmast ingången, och där så... Läs mer »

1 Pusha

Månförmörkelse

fotobloggarna.se - 27 jul 2018 av fotobloggarna i natur, fotografering

Ikväll blir det en total månförmörkelse, ett fenomen som inte synts på 100 år. Månförmörkelsen syns på östra halvklotet och här ingår Europa, Afrika, Asien, Australien oc... Läs mer »

5 Pusha

Stenbrottets södra vägg

fotobloggarna.se - 26 jul 2018 av fotobloggarna i fotografering, natur

När jag besökte Vånga stenbrott tog jag flera panoramor runtom stenbrottet. På detta ser man sidan där de började att bryta sten.

1 Pusha

  • Blev medlem: 7 april 2016
  • Senast aktiv: 10 tim sedan
  • Placering på topplistan: 31

Andel populära

7%

Pushar andras

1%

Post-aktivitet

75%