Se sidan i fullversion.

fashion2obsessi RSS

Profilbild
Eftersom fashion2obsessi inte orkat med att skriva något om sig själv, passar vi på att visa några underbara annonser här istället:

Massimo Dutti för bekväm sommaren

fashion2obsession.blogspot.com - 16 jun 2012 av fashion2obsessi i fashion trends 2012, massimo dutti, massimo dutti dresse m fl

Den spanska varumärket Massimo Dutti publicerade sin kollektion för moderna kvinnor som älskar romance.This är en annan samling undertecknats av detta varumärke som är ... Läs mer »

2 Pusha

Retro chic med EMILIO PUCCI

healthyandstylish.blogspot.com - 15 jun 2012 av fashion2obsessi i emilio pucci fashion, fashion summer trend, fashion trends 2012 m fl

Idag presenterar en sommar erbjudande från Resort kollektionen modet jätte Emilio Pucci 2013. Den nya linjen mode varumärke är ett riktigt mästerverk inspirerad av retro ... Läs mer »

1 Pusha

Pepe Jeans - avslappnad och modern ...

fashion2obsession.blogspot.com - 15 jun 2012 av fashion2obsessi i fashion trends, fashon, pepe jeans m fl

Pulver nyanser, hippie stil, blommiga tryck och 70 trender mode ... Pepe Jeans är en synonym för ungdomlig, modern och avslappnad look. Den sista sommar kollektion är en... Läs mer »

1 Pusha

Beach Klänningar från Victoria Secret

fashion2obsession.blogspot.com - 14 jun 2012 av fashion2obsessi i beach fashion, victorias secret fas, victorias secret - b m fl

Slutligen varmt väder, tid för vila, lätta kläder och njuta av sexiga bitar. När sommaren kommer, ger vi prioritera klänningar. Naturliga ... ... Material, olika mönster ... Läs mer »

2 Pusha

NEON NAILS - TOP sommar trend!

fashion2obsession.blogspot.com - 14 jun 2012 av fashion2obsessi i fashion, fashion nails, fashion style m fl

Det är redan juni och neonfärger är alla omkring oss och inte bara bland de tillbehör, men kläder och kosmetika. Vi är stora fans av neon som en tendens, men vi är överty... Läs mer »

2 Pusha

New Look - ny våg av hela häl sandaler ... Superb!

fashion2obsession.blogspot.com - 14 jun 2012 av fashion2obsessi i fashion summer trend, full heel sandals, spring-summer shoes m fl

Färger, mönster och modeller som passar perfekt kompletterar varje stil ... De rika erbjudande från New Look, kommer att göra din feminina och provocerande. Valet är ri... Läs mer »

2 Pusha

LOUIS VUITTON inför sommaren 2012

fashion2obsession.blogspot.com - 13 jun 2012 av fashion2obsessi i beach fashion, beach style, fashion summer trend m fl

Luis Vuitton sommarkollektion för i år ger en otroligt bra kombination av ultramoderna plagg kompletteras med unika tillbehör. Tillbehör i den nya kampanjen är extremt ly... Läs mer »

2 Pusha

Designers inspired nail designs

healthyandstylish.blogspot.com - 13 jun 2012 av fashion2obsessi i fashion, fashion accessories, fashion trends 2012 m fl

Dags att vara en del av high fashion, därför använda spik som en modeaccessoar

1 Pusha

Irina Shayk i Blanco sommarkollektion

fashion2obsession.blogspot.com - 12 jun 2012 av fashion2obsessi i beach fashion, beach style, blanco fashion m fl

Än en gång återvänder vi till Irina Shayk, denna gång kan vi se hur hon visar sina kurvor för spanska märket Blanco.The kollektionen är perfekt för sommardagar och Irina ... Läs mer »

2 Pusha

Resort Collection by Gucci

fashion2obsession.blogspot.com - 11 jun 2012 av fashion2obsessi i gucci, gucci fashion, gucci fashion trends m fl

Nya modeller av Frida Giannini för Gucci lyxvarumärke domineras vintage-estetik som visas av nedskärningar som liknar de stilar från 70-talet och feminina klänningar deko... Läs mer »

2 Pusha

Den senaste Burberry kollektion!

healthyandstylish.blogspot.com - 11 jun 2012 av fashion2obsessi i burberry, burberry fashion, burberry style m fl

Det är svårt att kritisera om den aktuella formeln är framgångsrik, att känna igen och absolut orubblig i sin kontinuitet. Insamlingen av Burberry under 2013 är kezhual m... Läs mer »

1 Pusha

Moderna kombinationer för i sommar

fashion2obsession.blogspot.com - 11 jun 2012 av fashion2obsessi i cool summer combinat, fashion summer trend, fashion trends 2012 m fl

Kontrollera månaden av stora klimatförändringar, höga temperaturer och torr luft ... Det betyder inte att du ska stanna hemma eller helt avstå förpliktelser glömma ditt u... Läs mer »

2 Pusha

Ringar som är måste för den här säsongen

healthyandstylish.blogspot.com - 10 jun 2012 av fashion2obsessi i fashion accessory, fashion trends 2012, rings m fl

Tillbehör måste ha den här säsongen är ringen. En mycket liten detalj, men det räcker att ändra hela utseende, och du i honom att uttrycka sig. Är du stora ringar, som me... Läs mer »

2 Pusha

Frukt spik konstruktioner

fashion2obsession.blogspot.com - 10 jun 2012 av fashion2obsessi i fashion nails, fashion trends 12, fruit nails designs m fl

Om frukt är bra för oss, så varför inte dra på våra naglar? Jag slår vad om det sätt som du anger flera vitaminer :) Jordgubbar, vattenmelon, kiwi, äpplen ... är ett unde... Läs mer »

2 Pusha

Sommar skor från Zara för juni 2012 - mer än elega

fashion2obsession.blogspot.com - 9 jun 2012 av fashion2obsessi i shoes style, what to wear, zara m fl

De senaste modellerna av skor från Zara för den kommande månaden har anlänt, vilket vi är säkra på att kommer att glädja dig Vi bestämde oss för flera modeller från förra... Läs mer »

3 Pusha

  • Blev medlem: 9 juni 2012
  • Senast aktiv: 5 mar 2013
  • Placering på topplistan: 425529

Andel populära

0%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

51%