Se sidan i fullversion.

fashion2obsessi RSS

Profilbild
Eftersom fashion2obsessi inte orkat med att skriva något om sig själv, passar vi på att visa några underbara annonser här istället:

Den senaste samlingen av Mango i Rock stil som går

fashion2obsession.blogspot.com - 2 jul 2012 av fashion2obsessi i fashion trends 2012, mango, mango fashion m fl

Mango till hösten, vilket är framför oss, förbereder vi en hel samling av bitar av kläder, smycken och skor till den trend som aldrig går ur mode - Rock stil. Svart domin... Läs mer »

3 Pusha

Handväskor från Alexander McQueen - Eternal fashio

fashion2obsession.blogspot.com - 2 jul 2012 av fashion2obsessi i alexander mcqueen, alexander mcqueen fa, fashion trends 2012 m fl

När jag beslutade att investera i en väska som kommer att pågå för evigt, och kommer alltid att vara närvarande, absolut inte fel om det beslutas handväskor från Alexande... Läs mer »

2 Pusha

marin stil

fashion2obsession.blogspot.com - 26 jun 2012 av fashion2obsessi i modetrender, marin stil, stil m fl

Om du missade förra året för att bära kläder i linje, är detta år räknas det för kriminalvården tentamen. Spelet är alla möjliga stilar och linjer kan vara horisontell, v... Läs mer »

2 Pusha

H & M, Mango, Pull & Bear, Zara ... och deras söta

fashion2obsession.blogspot.com - 26 jun 2012 av fashion2obsessi i cute mini dresses, h and m fashion, mango m fl

Sommaren är den perfekta säsongen för att markera benen ... I ett försök att uppnå en vacker brons solbränna och efter honom, dina favoritmärken i sommar kommer att hjäl... Läs mer »

1 Pusha

Wedges- moderna skor som gör benen längre

healthyandstylish.blogspot.com - 25 jun 2012 av fashion2obsessi i fashion trends 2012, footwear, shoes style m fl

De är bekväma, mjuka och har oemotståndliga utseende och oändliga charm ... De utstrålar fötterna, ger mer i höjd och har en fantastisk visuell yta ... I sommar måste v... Läs mer »

1 Pusha

16 par skor från Alexander McQueen 2012

fashion2obsession.blogspot.com - 25 jun 2012 av fashion2obsessi i alexander mcqueen, alexander mcqueen mo, alexander mcqueen sk m fl

Modedesignern Sara Burton som är creative director för modehuset återigen visat sina fans, är att kreativitet inom mode och stil gränslös. Det är den här säsongen har ins... Läs mer »

1 Pusha

Tips för att göra ditt ansikte 5 år yngre

healthyandstylish.blogspot.com - 23 jun 2012 av fashion2obsessi i beautiful and health, beautiful face, style m fl

Alla kvinnor vill se yngre, några av dem genomgår ibland fantastiska behandlingar för att accomplish.But den goda nyheten är att de inte gör något radikalt för att ta bor... Läs mer »

2 Pusha

Mango höstkollektion 2012

fashion2obsession.blogspot.com - 23 jun 2012 av fashion2obsessi i autumn collection, fashion trends 2012, mango m fl

Det spanska märket Mango möjligt för oss full insyn in på hösten collection.It är aldrig för tidigt att börja planera budgeten för nya klädesplagg i ditt skåp. Deras saml... Läs mer »

2 Pusha

30 freaky sommar sandaler

fashion2obsession.blogspot.com - 22 jun 2012 av fashion2obsessi i 30 freaky summer san, bershka summer trend, fashion sandals m fl

Få är de skor som vi lägger höjden, som sandaler med fullständig hälen eller kil populära modeller, som under de senaste säsongerna är nödvändig post i designer och höga ... Läs mer »

2 Pusha

Ultra trendiga plånböcker för er alla tjejer!

healthyandstylish.blogspot.com - 21 jun 2012 av fashion2obsessi i fashion summer trend, fashion trends 2012, fashionable purses m fl

Flickorna väljer noggrant sina handväskan för att matcha valt kläder och insidan hämta sin lilla skatt. Titta på färgen på väskan för att skilja den från tonen i kläder o... Läs mer »

1 Pusha

Fashion Trend - Hot shorts

fashion2obsession.blogspot.com - 21 jun 2012 av fashion2obsessi i fashion trend - hot, primark summer trend, style m fl

Det är dags! Ta din ultra heta kort, tropisk värme här och det är dags att koppla av!!

1 Pusha

Minx manikyr - en trend som förföra alla kvinnor

fashion2obsession.blogspot.com - 21 jun 2012 av fashion2obsessi i mode naglar, trender mode 2012, minx manikyr m fl

Nails med metallisk lyster, som tål upp till två veckor ... trender i trimning, formning och färgning av naglarna förändras från säsong till säsong. Big hit just nu är mi... Läs mer »

1 Pusha

Fantastisk sommar Långa Klänningar

fashion2obsession.blogspot.com - 20 jun 2012 av fashion2obsessi i fantastisk sommar lå, stil, klänningar sommar m fl

I år designers visar deras betoning på den uppsättning eviga kvinnlighet - romantiska maxi klänningar. Olika mönster och färger används på ett kreativt av designers för a... Läs mer »

1 Pusha

Dekorera händerna med stora handleder armband

fashion2obsession.blogspot.com - 18 jun 2012 av fashion2obsessi i beach mode, beach style, armband m fl

I sommar ska dekorera lederna i händerna med ultra stora och iögonfallande armband. Korta ärmar, bara händer är en del av sommaren. Var uppmärksam på smycken som är avse... Läs mer »

1 Pusha

Fashion kombination: grönt och vitt

fashion2obsession.blogspot.com - 18 jun 2012 av fashion2obsessi i fashion combination, fashion trends, summer fashion trend m fl

Sommar kräver uppfriskande. Kombinera ljusa färger ger dig fräsch och elegant utseende. Kombinationen av vitt och grönt är en riktig hit. Dessa färger kan bäras med jean... Läs mer »

2 Pusha

  • Blev medlem: 9 juni 2012
  • Senast aktiv: 5 mar 2013
  • Placering på topplistan: 420298

Andel populära

0%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

51%