Se sidan i fullversion.

enljusframtidse RSS

Profilbild
Hejsan! Mitt namn är Erik Ivarsson, och jag driver en sajt som heter enLjusFramtid.se. Jag arbetar för att denna sajt ska bli det självklara valet när vi ungdomar ska söka inspiration, motivation och vägledning när det gäller jobb, utbildning, motivation och inspiration. Detta är nämligen min vision, och jag hoppas att du med skriver under på den, och hjälper mig i min mission att skapa en plattform där ungdomar kan identifiera sig med en förebild, läsa mer om intressanta artiklar, skapa sig en identitet och finna självsäkerhet, i något som inte är förgängligt.

Så får du MVG i alla ämnen - Douglas Berglund tips

enljusframtid.se - 13 feb 2011 av enljusframtidse i plugga, studieteknik, mvg m fl

Liksom titeln antyder är detta en handledningsbok i hur du får MVG i alla ämnen. Boken avslöjar inga hemligheter eller hur du fuskar dig till bättre resultat, utan iställ... Läs mer »

1 Pusha

Över 1000 affärsidéer som väntar på att realiseras

enljusframtid.se - 13 feb 2011 av enljusframtidse i samhälle, kreativitet, företagande m fl

Spana in denna samling av idéer! De väntar på en förtrogen entreprenör som ska kasta sig in i ett förhållande med dem! Kanske är det du? Klicka här!

4 Pusha

Rivstarta ditt kreativitetsprojekt med Kickstarter

enljusframtid.se - 13 feb 2011 av enljusframtidse i kreativitet, kultur, projekt

En riktigt cool sajt är hemsidan Kickstarter. Det är en sajt för dig som vill rivstarta ditt kreativitetsprojekt. Kickstarter är världens största finansieringsplattform f... Läs mer »

1 Pusha

Klubbland - ny serie på svt!

enljusframtid.se - 13 feb 2011 av enljusframtidse i kultur, musik, estetik m fl

SVTs nysatsning på ung musik har tagit sig ett nytt uttryck, och det är ett positivt sådant! För dig som gillar musik och coola evenemang, och kanske har en feblesse för ... Läs mer »

4 Pusha

Sjöbusen som blev toppentreprenör!

enljusframtid.se - 13 feb 2011 av enljusframtidse i entreprenör, samhälle, teknik m fl

Ola Oskarsson, vd på Göteborgsföretaget Marin Mätteknik, utsågs igår till Sveriges Entrepreneur Of The Year i Stockholms Stadshus. Han kommer representera Sverige i den i... Läs mer »

1 Pusha

Sommarjobb och sommarlovsentreprenör!

enljusframtid.se - 20 jan 2011 av enljusframtidse i samhälle, sommarjobb, inspiration m fl

Sommarjobb och sommarlovsentreprenör! Läs mer och få inspiration om vilka möjligheter du har inför sommaren som hägrar! Tanken är inte att stressa dig, utan bara att visa... Läs mer »

2 Pusha

  • Blev medlem: 20 januari 2011
  • Senast aktiv: 13 feb 2011
  • Placering på topplistan: 452445

Andel populära

0%

Pushar andras

50%

Post-aktivitet

20%