Hemliga middagar
ohmansmatovin.wordpress.com - 21 aug 2009 av andersohman i gastronomi, krog, london m fl
Ät middag "underground" i London. Olagligt, spännande och totalt oväntat.
ohmansmatovin.wordpress.com - 21 aug 2009 av andersohman i gastronomi, krog, london m fl
Ät middag "underground" i London. Olagligt, spännande och totalt oväntat.
ohmansmatovin.wordpress.com - 19 aug 2009 av andersohman i bag-in-box, vin
Varför vin i plastpåse är ett hot mot den västerländska kulturen. Typ.
ohmansmatovin.wordpress.com - 15 aug 2009 av andersohman i fransk, mat, råvaror
En hel nation kallas "grodätare". Är fransmännen tokiga eller smakar grodans bakben gott?
ohmansmatovin.wordpress.com - 11 aug 2009 av andersohman i arabica, dyrt, espresso m fl
Har du undrat varför kaffet på Starbucks är så dyrt? Det verkar som om de använder ett extremt exklusivt kaffe.
precisensan.com - 7 aug 2009 av andersohman i antikt, community, design m fl
Aktivt och intressant forum med skön atmosfär, bra diskussioner och snabba svar.
ohmansmatovin.wordpress.com - 6 aug 2009 av andersohman i lättlagat, mat, matlagning m fl
En löjligt enkel och god variant av moussaka. Du behöver varken kunna laga mat eller äga en kniv. Ett rivjärn, två skålar och en ugnsform. That's it.
ohmansmatovin.wordpress.com - 5 aug 2009 av andersohman i champagne, myter, mythbusters m fl
En gång för alla kan myten om teskeden avlivas.
ohmansmatovin.wordpress.com - 4 aug 2009 av andersohman i fisk, fusk, lunch m fl
Det är intressant med nya, sköna beskrivningar på råvaror. Synd att man inte vet vad man får.
ohmansmatovin.wordpress.com - 3 aug 2009 av andersohman i dessert, dryck, matblogg m fl
De flesta lever i villfarelsen att det finns dessertviner. Men det är en myt.
ohmansmatovin.wordpress.com - 1 aug 2009 av andersohman i dessert, matlab, matlagning m fl
Ett köksexperiment som en gång för alla visar att man inte behöver slabba med vattenbad.
ohmansmatovin.wordpress.com - 29 jul 2009 av andersohman i kakor, ost, recept m fl
Perfekta, lättfixade kakor att äta till vin. Löjligt enkla och lätta att variera.
ohmansmatovin.wordpress.com - 29 jul 2009 av andersohman i gastronomi, krog, recept m fl
Vem har hittat på det hjärndöda konceptet "salladsbuffé"? Inte var det en fransman i alla fall. Grodätarna vet hur en sallad ska vara.
ohmansmatovin.wordpress.com - 28 jul 2009 av andersohman som
Ska kolsyrad mjölk bli nästa stora grej?
ohmansmatovin.wordpress.com - 25 jul 2009 av andersohman som
Bästa sättet att få svålen riktigt knaprig på en klassisk flæskesteg är att använda tapetkniv och koka fläsket. Jo, det är sant!
ohmansmatovin.wordpress.com - 23 jul 2009 av andersohman i dryck, mat, recept m fl
Blodpuddingen verkar man antingen älska eller hata, men den är bättre än sitt rykte. Njut den med ett gott vin.
© 2017 Pusha