Se sidan i fullversion.

dalat RSS

Profilbild
Eftersom dalat inte orkat med att skriva något om sig själv, passar vi på att visa några underbara annonser här istället:

Da Lat Cadasa Resort

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i cadasa resort, da lat, vietnam

Det första steget är att komma in och i utrymmena bara önskade datum.  Ligger på Tran Hung Dao Street, i hjärtat av Dalat City - en turiststaden i Vietnam, är Dalat... Läs mer »

2 Pusha

Villa Ho Bao Dai

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i villa ho bao dai, da lat, vietnam

Den rigorösa urval av ledande enheter som kafé, familjerum, utflykter, rum för rökare, parkering, kan gästerna njuta av på hotellet.  Hotellet har 5 vackra rum, all... Läs mer »

2 Pusha

Sacom Golf Club Hotel

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i sacom golf club hote, da lat, vietnam

internet - trådlöst internet (avgiftsfritt), internet - trådlös, väckning, luftkonditionering, balkong / terrass är bara några av de anläggningar som kan hittas i hela f... Läs mer »

2 Pusha

Rum Vang 2 Hotel

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i rum vang 2 hotel, da lat, vietnam

Njut av en kopp te medan du tittar ut på sjön eller ort.  Rummen har eget badrum med badkar och dusch, med badrockar, tofflor och gratis toalettartiklar.  Det ... Läs mer »

2 Pusha

Thi Thao Gardenia Hotel

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i thi thao gardenia ho, da lat, vietnam

Varje rum har ett eget badrum.  Xuan Huong Lake är 1 km från Thi Thao Gardenia Hotel, medan Dalat Flower Gardens är 1. Thi Thao Gardenia Hotel erbjuder boende i Da ... Läs mer »

2 Pusha

Sacom Resort

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i sacom resort, da lat, vietnam

Alla rum har eget badrum.  Beläget 1,5 km från Tuyen Lam Lake i Da Lat, har Sacom Resort en restaurang och gratis WiFi i hela fastigheten.  Anläggningen har en... Läs mer »

2 Pusha

Madagui Forest Resort

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i madagui forest resor, da lat, vietnam

En terrass eller balkong presenteras i vissa rum.  Rummen är utrustade med eget badrum.  För din bekvämlighet hittar du gratis badprodukter och en hårtork.&nbs... Läs mer »

2 Pusha

Pho Nui Hotel

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i pho nui hotel, da lat, vietnam

Rummen här är utrustade med värdeskåp, en sittgrupp och en platt-TV med kabelkanaler.  Den eget badrum med badkar eller dusch och toalettartiklar gratis.  24-t... Läs mer »

2 Pusha

Mai Vang Hotel

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i mai vang hotel, da lat, vietnam

Rummen har en platt-TV.  Med gratis WiFi, erbjuder Mai Vang Hotel boende i Da Lat, 1,6 km från Xuan Huong-sjön.  Gästerna kan njuta av hotellets restaurang.&nb... Läs mer »

2 Pusha

Hung Vuong Hotel

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i hung vuong hotel, da lat, vietnam

Med stadens huvudattraktioner, däribland kung Bao Dai palats, än Tho Lake, traditionell medicin sjukhus, på nära håll kommer hotellets besökare fullkomligen älska läget.... Läs mer »

2 Pusha

Cam Do Hotel

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i cam do hotel, da lat, vietnam

Ett urval av förstklassiga faciliteter som gratis Wi-Fi i alla rum, 24-timmars rumsservice, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkeringsservice, parkering kan avnjutas på hotel... Läs mer »

2 Pusha

Dona Villa Dalat

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i dona villa, da lat, vietnam

Rummen har ett kylskåp, eget badrum och en minibar.  Varma drycker kan bryggas med de medföljande te och kaffe leveranser.  Dona Villa Dalat erbjuder 3-stjärni... Läs mer »

2 Pusha

Saphir Dalat Hotel

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i saphir hotel, da lat, vietnam

Vissa enheter har en sittgrupp för din bekvämlighet.  Rummen har eget badrum.  För din bekvämlighet hittar du tofflor och gratis toalettartiklar.  Biluthy... Läs mer »

2 Pusha

River Prince Hotel

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i river prince hotel, da lat, vietnam

Varje rum är utrustade med en TV med kabelkanaler.  Vissa enheter har en sittgrupp att koppla av efter en hektisk dag.  Alla rum har eget badrum med badkar och... Läs mer »

2 Pusha

Bat Dat Dalat Hotel

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i bat dat hotel, da lat, vietnam

Xuan Huong Lake är 1. Rummen har en platt-TV med satellitkanaler.  Du kommer att hitta en vattenkokare i rummet.  Alla rum har eget badrum.  Bat Dat Dalat... Läs mer »

2 Pusha

  • Blev medlem: 4 juli 2015
  • Senast aktiv: 6 jul 2015
  • Placering på topplistan: 215138

Andel populära

0%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

38%