Se sidan i fullversion.

benjancewicz RSS

Profilbild
Jag skapar konst med hjälp av ny teknik för en gammal syfte: att berätta historier och inspirera till handling. Som barn var jag inspirerad av teckningarna; dragna karaktärer och berättelser väcks till liv med några synliga penseldrag eller skuggning. Min fascination för det estetiska träffade sin match i min upptäckt av vektorgrafik. Efter att producera fotografi, skissa och grafisk design år, förde vektorn tekniken mig full kreativ uppfyllelse för första gången. Nu använder jag den mödosamma processen att skapa bitar som delar positiva budskap med hjälp av unika färgpaletter, detaljerade former och otaliga nyanser av ljus, skugga och midtonal värden. Mitt arbete använder ofta teman teman som kärlek, kulturell förståelse, fantasi och futurism tilltala och inspirera fantasin hos olika målgrupper. Jag tror att konst ska vara tillgängliga, men att tillgängligheten behöver inte kompromissa kvalitet. Jag tror att konstnärer ska vara snäll, men att vänlighet behöver inte kompromissa mod och ärlighet. Och jag försöker mitt bästa för att leva och skapa på ett sätt som hedrar båda dessa föreställningar.

Min nuvarande show, vem som sagt vad, är en samling som kombinerar min kärlek för att engagera människor i skapandet av min konst liksom min önskan att reimagine citat som rör människor att leva ett bättre liv. Skapandeprocessen börjar med en uppmaning till citat som ska lämnas in. Jag gör sedan noggrann forskning och välj en unik fotografi av citatet författare, vanligtvis i sin ungdom, föreställa dem som min kollega. Med hjälp av referensbilden, drar jag pjäsen själv inspirerad av 1950- och 60-talen screentryck, inredning och skivomslag. Varje bit har en unik färgpalett och typsnitt från en upp-och-kommande typograf.

Denna serie har vuxit som människor blir inspirerad av det och lägga till det, men det har också gett upphov till inspiration för nya kollektioner. Som jag växer som en konstnär, hoppas jag att människor fortsätter att dra samma nivå av njutning från att med mitt arbete som jag gör från att skapa det.

Sophantering (National Robot vecka!) OC

art.zerflin.com - 8 apr 2016 av benjancewicz i art, zerflin, robot m fl

"A Monopod främmande kallas Walop jakt för delar, med sin flytande spaning medhjälpare.   Walops kamma typiskt genom övergivna städer bär en stor blad kallas Shiff, som... Läs mer »

1 Pusha

Uttorkad (National Robot vecka!) OC

art.zerflin.com - 8 apr 2016 av benjancewicz i art, zerflin, robot m fl

"Denna robot är en del av robotar är kommande serie. http://art.zerflin.com/#/desiccated "

1 Pusha

Red Robot (National Robot vecka!) OC

upload.pusha.se - 7 apr 2016 av benjancewicz i art

"Denna robot bär skillnaden av den andra skiss jag någonsin digitaliseras med hjälp av Illustrator. Jag skapade det i mitt skissblock under en av mina klasser, och sedan... Läs mer »

1 Pusha

MO5 (National Robot vecka!) OC

art.zerflin.com - 7 apr 2016 av benjancewicz i art

"Det är en stor mobil Sentinel, står, oh, ca 10 fot hög (exklusive antenner). Den stora huvud inrymmer ett komplext förstoringssystemet som inte bara fungerar som ett tel... Läs mer »

1 Pusha

Footsie Robot (National Robot vecka!) OC

art.zerflin.com - 7 apr 2016 av benjancewicz i art

"FT513, eller" "Footsie" ", är en billig droid av Walop tillverkning, utformad för att spana ut övergivna städer för användbara delar.   De är oftast skickas ut parvis ... Läs mer »

1 Pusha

Blue Robot (National Robot vecka!) OC

upload.pusha.se - 7 apr 2016 av benjancewicz i art

"Denna robot bär skillnaden av den första skissen jag någonsin digitaliseras med hjälp av Illustrator. Jag skapade det i mitt skissblock under en av mina klasser, och se... Läs mer »

2 Pusha

Nicolas Chamfort (Grattis på födelsedagen!) OC

upload.pusha.se - 7 apr 2016 av benjancewicz i art and entertainmen

"Den mest helt bortkastade av alla dagar är det där vi inte har skrattat . " Den fullständiga citat , översatt lyder : " Jag beundrar mannen som utropade:" Jag har för... Läs mer »

1 Pusha

Maya Angelou (Grattis på födelsedagen!) OC

art.zerflin.com - 5 apr 2016 av benjancewicz i art and entertainmen

" Rätt att inte vara ändamålsenligt . Det kanske inte är lönsamt , men det kommer att tillfredsställa din själ . " Sagt av Maya Angelou när man talar om sin mor och en... Läs mer »

1 Pusha

William Henry Johnson (Grattis på födelsedage!) OC

upload.pusha.se - 18 mar 2016 av benjancewicz i kultur, personligt, livsstil m fl

William Henry Johnson var en känd biracial målare som föddes i North Carolina 1901. Han är en viktig figur i 20th century konst , även med en amerikansk frimärke skapades... Läs mer »

1 Pusha

Susanna Clark (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 11 mar 2016 av benjancewicz i art, illustration, vector m fl

"Sjung som om du inte behöver pengarna Älska som du aldrig bli sårad Dans som ingen ser Det måste komma från hjärtat om du vill att det ska fungera. " Finns här: ht... Läs mer »

1 Pusha

  • Blev medlem: 11 mars 2016
  • Senast aktiv: 20 mar 2017
  • Placering på topplistan: 1148

Andel populära

2%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

41%