Se sidan i fullversion.

benjancewicz RSS

Profilbild
Jag skapar konst med hjälp av ny teknik för en gammal syfte: att berätta historier och inspirera till handling. Som barn var jag inspirerad av teckningarna; dragna karaktärer och berättelser väcks till liv med några synliga penseldrag eller skuggning. Min fascination för det estetiska träffade sin match i min upptäckt av vektorgrafik. Efter att producera fotografi, skissa och grafisk design år, förde vektorn tekniken mig full kreativ uppfyllelse för första gången. Nu använder jag den mödosamma processen att skapa bitar som delar positiva budskap med hjälp av unika färgpaletter, detaljerade former och otaliga nyanser av ljus, skugga och midtonal värden. Mitt arbete använder ofta teman teman som kärlek, kulturell förståelse, fantasi och futurism tilltala och inspirera fantasin hos olika målgrupper. Jag tror att konst ska vara tillgängliga, men att tillgängligheten behöver inte kompromissa kvalitet. Jag tror att konstnärer ska vara snäll, men att vänlighet behöver inte kompromissa mod och ärlighet. Och jag försöker mitt bästa för att leva och skapa på ett sätt som hedrar båda dessa föreställningar.

Min nuvarande show, vem som sagt vad, är en samling som kombinerar min kärlek för att engagera människor i skapandet av min konst liksom min önskan att reimagine citat som rör människor att leva ett bättre liv. Skapandeprocessen börjar med en uppmaning till citat som ska lämnas in. Jag gör sedan noggrann forskning och välj en unik fotografi av citatet författare, vanligtvis i sin ungdom, föreställa dem som min kollega. Med hjälp av referensbilden, drar jag pjäsen själv inspirerad av 1950- och 60-talen screentryck, inredning och skivomslag. Varje bit har en unik färgpalett och typsnitt från en upp-och-kommande typograf.

Denna serie har vuxit som människor blir inspirerad av det och lägga till det, men det har också gett upphov till inspiration för nya kollektioner. Som jag växer som en konstnär, hoppas jag att människor fortsätter att dra samma nivå av njutning från att med mitt arbete som jag gör från att skapa det.

Hunter S. Thompson (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 18 jul 2016 av benjancewicz i art

"Moral är tillfälliga, är visdom ständiga.   Citatet ligger i en bok som heter Kingdom of Fear: motbjudande hemligheter av en Star-Crossed barn i de sista dagarna av de... Läs mer »

1 Pusha

Pablo Neruda (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 12 jul 2016 av benjancewicz i art

"Jag älskar dig eftersom jag vet inget annat sätt."   Pablo Neruda är en poet och politiker från Chili som tjänade Nobelpriset i litteratur 1953. Detta citat är en del ... Läs mer »

1 Pusha

Jag skulle hellre tänka på Gud (vintagemotorcykel

art.zerflin.com - 12 jul 2016 av benjancewicz i art and entertainmen

Blyertspenna , då vektorn, sedan duk.

2 Pusha

Helen Keller (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 27 jun 2016 av benjancewicz i art and entertainmen

"Världen är full av lidande, men det är också fullt av övervinnandet av det."   Detta citat var i en 3-del uppsats Helen Keller ursprungligen skrev när hon var bara 23 ... Läs mer »

1 Pusha

Boarder på järnväg (Happy skateboarden dag!) OC

art.zerflin.com - 22 jun 2016 av benjancewicz i art and entertainmen

"Boarder på Rail gjordes i prep för en täckmantel för tidskriften" "Monopod" "Jag gillade hur det blev som en skiss, och senare skannade mitt skissblock för att skapa vek... Läs mer »

1 Pusha

Fyra hjul flytta kroppen. Två hjul Flytta själen (

art.zerflin.com - 22 jun 2016 av benjancewicz i art and entertainmen

"Penna, sedan vektor, sedan duk.   Jag ritade en skiss av motorn i min 1981 Yamaha XS400 motorcykel när jag stoppades på den sida av vägen. År senare, Galleri 788 i Bal... Läs mer »

2 Pusha

Mildred och Richard Loving (Happy Loving dag!) OC

art.zerflin.com - 12 jun 2016 av benjancewicz i art and entertainmen, illustration

"Mildred och Richard Loving är mest känd för att ha gått mot anti-rasblandning lagar i Virginia. De gifte sig 1958 i Washington DC, men när de flyttade tillbaka till sin ... Läs mer »

1 Pusha

Vince Lombardi (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 12 jun 2016 av benjancewicz i art and entertainmen, video

Kvaliteten på en människas liv är i direkt proportion till deras engagemang för kvalitet, oavsett det valda användningsområde .   Detta skapades för Reddit 2014 godtyck... Läs mer »

1 Pusha

Malcolm X (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 19 maj 2016 av benjancewicz i art, zerflin, whosaidwhat

"Den sista uncommissioned bit i vem som sagt vad serien.   Citatet kommer bilda sitt tal på grundare Rally Organisationen för afroamerikansk enhet (28 juni 1964), och o... Läs mer »

1 Pusha

Trumpter Spelar Red Hot Jazz (International Jazz d

art.zerflin.com - 1 maj 2016 av benjancewicz i art and entertainmen

Trumpeter blåser hans horn. Handritade , framförs digitalt. http://art.zerflin.com/#/trumpeter

1 Pusha

Terry Pratchett (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 29 apr 2016 av benjancewicz i art and entertainmen

"" "Kommer tillbaka till utgångspunkten är inte samma sak som aldrig lämnar." "     Skapad på dag Arton av Design Across America Zerflin tur. Citat som lagts fram av Mo... Läs mer »

2 Pusha

Anatole France (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 16 apr 2016 av benjancewicz i art, zerflin, vem som sa vad

"Skapades under Ayinde Factory Quotables Show   "" Att föreställa sig är allt, att veta är ingenting alls. ""     -Anatole Frankrike   Ursprungligen från Le Crime d... Läs mer »

2 Pusha

Nella Larsen (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 14 apr 2016 av benjancewicz i art, zerflin, who said what m fl

"Klar i Quotables tema, skapade jag denna pjäs delvis som svar på en uppdrag av hyllade författaren Heidi Durrow för hennes Mixed Experience History Month, den som hon en... Läs mer »

2 Pusha

Suave (National Robot vecka!) OC

art.zerflin.com - 10 apr 2016 av benjancewicz i art and entertainmen, art, robot

Denna robot är en del av robotar är kommande serie. Vi behandlar våra underhållare som objekt. http://art.zerflin.com/#/suave

1 Pusha

Förälskad (National Robot vecka!) OC

art.zerflin.com - 10 apr 2016 av benjancewicz i art, robot

"En del av robotarna är kommande serie. Adjektiv som lagts fram av Nick Troy. http://art.zerflin.com/#/enamored "

1 Pusha

  • Blev medlem: 11 mars 2016
  • Senast aktiv: 20 mar 2017
  • Placering på topplistan: 1148

Andel populära

2%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

41%