Se sidan i fullversion.

benjancewicz RSS

Profilbild
Jag skapar konst med hjälp av ny teknik för en gammal syfte: att berätta historier och inspirera till handling. Som barn var jag inspirerad av teckningarna; dragna karaktärer och berättelser väcks till liv med några synliga penseldrag eller skuggning. Min fascination för det estetiska träffade sin match i min upptäckt av vektorgrafik. Efter att producera fotografi, skissa och grafisk design år, förde vektorn tekniken mig full kreativ uppfyllelse för första gången. Nu använder jag den mödosamma processen att skapa bitar som delar positiva budskap med hjälp av unika färgpaletter, detaljerade former och otaliga nyanser av ljus, skugga och midtonal värden. Mitt arbete använder ofta teman teman som kärlek, kulturell förståelse, fantasi och futurism tilltala och inspirera fantasin hos olika målgrupper. Jag tror att konst ska vara tillgängliga, men att tillgängligheten behöver inte kompromissa kvalitet. Jag tror att konstnärer ska vara snäll, men att vänlighet behöver inte kompromissa mod och ärlighet. Och jag försöker mitt bästa för att leva och skapa på ett sätt som hedrar båda dessa föreställningar.

Min nuvarande show, vem som sagt vad, är en samling som kombinerar min kärlek för att engagera människor i skapandet av min konst liksom min önskan att reimagine citat som rör människor att leva ett bättre liv. Skapandeprocessen börjar med en uppmaning till citat som ska lämnas in. Jag gör sedan noggrann forskning och välj en unik fotografi av citatet författare, vanligtvis i sin ungdom, föreställa dem som min kollega. Med hjälp av referensbilden, drar jag pjäsen själv inspirerad av 1950- och 60-talen screentryck, inredning och skivomslag. Varje bit har en unik färgpalett och typsnitt från en upp-och-kommande typograf.

Denna serie har vuxit som människor blir inspirerad av det och lägga till det, men det har också gett upphov till inspiration för nya kollektioner. Som jag växer som en konstnär, hoppas jag att människor fortsätter att dra samma nivå av njutning från att med mitt arbete som jag gör från att skapa det.

CS Lewis (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 29 nov 2016 av benjancewicz i art and entertainmen

"Sikta mot himlen och du kommer att få jorden kastas. Sikta på jorden och du får inte heller." Min far ursprungligen lämnades citatet "Du har inte en själ. Du är en sj... Läs mer »

1 Pusha

Howard Thurman (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 19 nov 2016 av benjancewicz i art

Detta lappar på uppdrag av Jill Wrigley för maken Michael Sarbanes för hans födelsedag (vilket är varför du bara kan få det som en affisch). Citatet är från Howard Thu... Läs mer »

2 Pusha

Minu Noir (National Cat dag!) OC

art.zerflin.com - 26 okt 2016 av benjancewicz i art

En fragmenterad katt. http://art.zerflin.com/item/minu-noir/

3 Pusha

Oscar Wilde (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 17 okt 2016 av benjancewicz i art

"Ja: Jag är en drömmare För en drömmare är en som bara kan hitta sin väg genom månsken och hans straff är att han ser gryningen innan resten av världen.."   Detta citat... Läs mer »

2 Pusha

Eleanor Roosevelt (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 12 okt 2016 av benjancewicz i art and entertainmen, art for sale

Göras under Ayinde Factory Quotables tema, framlagt av @ aleighdub24   Anna Eleanor Roosevelt var en amerikansk politiker. Hon var den som suttit längst First Lady i US... Läs mer »

2 Pusha

Leonard Norman Cohen (Grattis på födelsedagen !) O

art.zerflin.com - 21 sep 2016 av benjancewicz i art

Citatet kommer från en låt skriven av kanadensiska singer-songwriter Leonard Norman Cohen kallade "Anthem" som var på hans 9th studioalbum , The Future. Även forskning ci... Läs mer »

1 Pusha

Jada Koren Pinkett Smith (Grattis på födelsedagen

art.zerflin.com - 18 sep 2016 av benjancewicz i art

Klar ett år efter den ursprungliga vem som sagt vad Art Show började, är denna bit del av en kvartett där en ny typ av illustration undersöktes genom att använda sig av e... Läs mer »

4 Pusha

Johann Wolfgang von Goethe (Grattis på födelsedage

art.zerflin.com - 29 aug 2016 av benjancewicz i art

"Vila inte Life sveper förbi,. Gå och vågar innan du dör Något mäktig och sublima, lämnar bakom att erövra tid.."   Skapas på dag ett av Design Across America Zerflin t... Läs mer »

1 Pusha

Agnes Gonxha Bojaxhiu (Moder Teresa, Grattis på fö

art.zerflin.com - 26 aug 2016 av benjancewicz i art

"Do not look för stora saker, bara göra små saker med stor kärlek." Mer känd som Moder Teresa, var Agnes Gonxha Bojaxhiu en albansk född indisk katolsk nunna, som från... Läs mer »

1 Pusha

Minnas #KorrynGaines på hennes födelsedag.

art.zerflin.com - 24 aug 2016 av benjancewicz i art

"Korryn Gaines var en 23-årig kvinna dödades av Baltimore County polisen den 1 augusti 2016. Detta lappar till skapats för att hedra henne som en svart kvinna, som en ... Läs mer »

1 Pusha

Barack Obama (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 5 aug 2016 av benjancewicz i art

"Jag skulle köpa [en Obama affisch], men även om jag gillar Shepard Fairey version (du har sett det, tro mig), ögonbrynen verkade lite för mörka och käken också wide.It b... Läs mer »

1 Pusha

Yves Saint Laurent (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 2 aug 2016 av benjancewicz i art

"Skapad speciellt för Gallery 788 1st Modevisning , jag söker offerter på mode som inte förtalar eller snobbig.   Han sade detta i en intervju för en artikel som heter ... Läs mer »

1 Pusha

Grattis på födelsedagen , Mildred Loving! OC

art.zerflin.com - 27 jul 2016 av benjancewicz i art

"Mildred och Richard Loving är mest känd för att ha gått mot anti-rasblandning lagar i Virginia. De gifte sig 1958 i Washington DC, men när de flyttade tillbaka till sin ... Läs mer »

2 Pusha

Walter Sondheim , Jr. (Happy Birthday!) OC

art.zerflin.com - 25 jul 2016 av benjancewicz i art

Dessa skapades i stil med vem som sade vad konstshow för att hedra Walter Sondheim , Jr., Baltimore visionär som hjälpte desegregera stadens skolor och utveckla den inre ... Läs mer »

1 Pusha

Nelson Rolihlahla Mandela (Grattis på födelsedagen

art.zerflin.com - 18 jul 2016 av benjancewicz i art

"Det verkar alltid omöjligt tills det är gjort."     Skapad Dag Tjugo av Design Across America Zerflin tur. Citat lämnats av Lauren Lofton. Font genom Ryoichi Tsunekawa... Läs mer »

2 Pusha

  • Blev medlem: 11 mars 2016
  • Senast aktiv: 20 mar 2017
  • Placering på topplistan: 1148

Andel populära

2%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

41%