Se sidan i fullversion.

aVogueIdea RSS

Profilbild
Hallåj! Jag heter Jenny Unga och är en 20-årig tjej med samiskt ursprung. Mina rötter har jag i lilla Kiruna där jag bodde i 18år av mitt liv innan jag flyttade med familjen till Luleå. Det senaste året har jag studerat på Balettakademien i Umeå och dansat 6 timmar om dagen. Nu är jag tillbaka i Luleå igen där jag njuter av livet och sensommaren, söker jobb, planerar en jorden runt resa, går då och då modevisningar, plåtas till och från som modell och driver en blogg där mina läsare får följa med i min vardag med massa bilder från shopping, resor, plåtningar, dansen men främst mode och mycket annat som jag tycker om!

Världens sjukaste festival!

avogueidea.blogg.se - 17 maj 2012 av aVogueIdea i kultur, livsstil, personligt m fl

Jag och Yasmina planerar att åka till Tomorrowland nästa sommar. Förstår ni hur galet grymt det kommer bli?! Kolla in bara hur magiskt stället ser ut, plus då en massa hä... Läs mer »

1 Pusha

Caroline D'amore

avogueidea.blogg.se - 10 maj 2012 av aVogueIdea i kultur, livsstil, personligt m fl

Caroline D'amore, DJ i LA. Sjukt snygg, häftig tjej och jag älskar hennes stil. Jag har mina trogna inspirationskällor men välkomnar alltid en till med öppna armar. Carol... Läs mer »

1 Pusha

Sommar kärlek!

avogueidea.blogg.se - 9 maj 2012 av aVogueIdea i livsstil, personligt

Två perfekta skor som skulle göra min sommar! De gröna är från Vivistyle och de vita är ett par Jeffrey Campbell som finns att hitta på Nelly.com. Förutom att sitta och d... Läs mer »

2 Pusha

REVBEN

avogueidea.blogg.se - 9 maj 2012 av aVogueIdea i livsstil, personligt

Top från H&M Divided. Vad mycket lite detaljer kan göra. Transparens, rygg, djup armringning, revben. Den ultimata toppen att ha till ett par enkla jeans eller shorts til... Läs mer »

1 Pusha

Zigenarrött

avogueidea.blogg.se - 8 maj 2012 av aVogueIdea i livsstil, personligt

Linne H&M, jeans Monki, pilotbrillor Glitter, flipstick 'Gypsy red' MaxFactor. Mitt nya favorit läppstift! Den har två sidor i olika färger som man kan använda var för si... Läs mer »

1 Pusha

Idag skiner solen!

avogueidea.blogg.se - 8 maj 2012 av aVogueIdea i livsstil, personligt

Sitter i världens skönaste men fulaste skinnfåtölj och bloggar lite innan dagen tar start. Solen skiner idag så det är ett stort plus och om drygt en timma kommer en av m... Läs mer »

2 Pusha

låt dem äta kakor!

avogueidea.blogg.se - 8 maj 2012 av aVogueIdea i kultur, livsstil, personligt m fl

Jag och Yasmina har myst eftermiddagen och kvällen med Harry Potter och Hemligheternas kammare och kafferep. De fina cupcakesservetterna är från H&M Home. Vi bryggde kaff... Läs mer »

4 Pusha

Mååndags inspiration - Marie Antoinette

avogueidea.blogg.se - 7 maj 2012 av aVogueIdea i kultur, livsstil, personligt

Sjukt fina bilder. Fjädrar, bakelser, rosa, 1700-tal, klänningar, solfjädrar, guld, skor, pärlor, lyx, vin, Frankrike. Tänk att börja dagen så!

1 Pusha

Designtävling!

avogueidea.blogg.se - 15 mar 2012 av aVogueIdea i internet, kultur, livsstil m fl

Beyond Retro tävling! Fem olika plagg är med i tävlingen och detta är en av de färdiga plaggen som är designade och sydda av Beckmanselever som deltagit i Beyond Retros t... Läs mer »

1 Pusha

KOSTYM MODEVISNING - UMEÅ MODEVECKAN

avogueidea.blogg.se - 11 mar 2012 av aVogueIdea i kultur, livsstil, personligt m fl

Bjuder på lite glamour så här på söndagskvällen. Här kommer första svängen med bilder från Kostyms modevisning under Umeå Fashion Week, oktober -11 där jag gick modell. D... Läs mer »

1 Pusha

Marni för H&M

avogueidea.blogg.se - 8 mar 2012 av aVogueIdea i kultur, livsstil, personligt

Marni för H&M. Jag älskar att Marnis plagg går att mixa och matcha nästan hur som helst så man kan blanda sina favoriter till en egen unik stil. Oändliga kombinationer! J... Läs mer »

1 Pusha

KOSTYM

avogueidea.blogg.se - 8 mar 2012 av aVogueIdea i kultur, livsstil, personligt

Några månader sent men nu har jag äntligen fått tillgång till en film och lite bilder från Umeå Fashion Week som gick av staplen i oktober -11. Jag gick modell under Kost... Läs mer »

1 Pusha

Marni för H&M!

avogueidea.blogg.se - 8 mar 2012 av aVogueIdea i livsstil, personligt

Mina Marni favoriter. Köade kl: 10.00 på nätet och uppdaterade sidan tills jag förvånansvärt kom fram 10.15 för att kunna beställa de märkta varorna ovanför. Resten av mi... Läs mer »

1 Pusha

Nytt inköp: Vintage Sminkbord

avogueidea.blogg.se - 1 mar 2012 av aVogueIdea i livsstil, personligt

Nu har den kommit hem till mig!! Mitt nya jättefina sminkbord som jag hittade på second hand-butiken 'Bumerangen' igår för endast 250 kronor. Jag är leds på mina 20 olika... Läs mer »

1 Pusha

Allas vår Astrid Lindgren

avogueidea.blogg.se - 1 mar 2012 av aVogueIdea i kultur, livsstil, personligt m fl

På tv går det just nu en canal+ reklam om att canal+ kommer sända Astrid Lindgren filmer. När jag såg den första gången fick jag tårar i ögonen. Den är jättefin med klipp... Läs mer »

2 Pusha

1 2 3 ... 17 18 Nästa >
  • Blev medlem: 3 september 2011
  • Senast aktiv: 17 maj 2012
  • Placering på topplistan: 1077

Andel populära

1%

Pushar andras

28%

Post-aktivitet

54%