Årets kock 2011 Guldmedalj Tomas Diederichsen
vinochgastronomi.se - 10 feb 2011 av VG i lax, recept
Inkokt lax med jordärtskockor, shiitakesvamp, dill, citron, ragu på äpple, gulbetor och korngryn samt brynt smör
vinochgastronomi.se - 10 feb 2011 av VG i lax, recept
Inkokt lax med jordärtskockor, shiitakesvamp, dill, citron, ragu på äpple, gulbetor och korngryn samt brynt smör
vinochgastronomi.se - 8 feb 2011 av VG i recept, livsstil
Cassoulet är sinnebilden av det sydfranska köket.
vinochgastronomi.se - 6 feb 2011 av VG i lamm, recept, årets kock 2011 m fl
Årets kock avgjordes förra veckan med matlagning på hög nivå. V&G uppmärksammar resten av finalfältets lammrätter och det är de väl värda.
vinochgastronomi.se - 19 jan 2011 av VG i älg, mat, recept m fl
Det är vintertid i köket och dags att skrämma liv i höstens skördeförråd. Har man privilegiet att ha höstskjutna älgar i frysen är det nu det ska bli till rustika grytor.... Läs mer »
ovanligtgott.se - 27 dec 2010 av kamila i glass, nyår, fest
Gott till efterrätten på Nyår
vinochgastronomi.se - 27 dec 2010 av VG i livsstil, champagne, nyår
Nyår är den största champagnehögtiden. V&G har botaniserat i Systembolagets champagnesortiment och plockat ut favoriter i alla prislägen.
vinochgastronomi.se - 22 dec 2010 av VG i livsstil, jul, recept m fl
Grisen är i fokus på julbordet och det finns mycket gott utöver skinkan. Som fransmännen så förträffligt uttrycker det ”allt är gott på grisen”. Julen är ett bra tillfäll... Läs mer »
vinochgastronomi.se - 20 dec 2010 av VG i danmark, djurplågeri
Det kan verka otroligt men ännu idag finns en sed där pojkar färgar vattnet rött av blod för att de skall kunna kliva in i vuxenlivet och bli män kolla in bilderna
youtube.com - 16 dec 2010 av murtlest i mat, matlagning, humor
Ett matlagningsprogram spårar ur efter att kocken upptäcker att det är svårt att fritera gnocchi.
vinochgastronomi.se - 18 dec 2010 av VG i jul, recept, livsstil
Janssons frestelse är kanske en av de bästa vickningsrätterna och passar givetvis utmärkt när hungern gör sig påmind på julaftonskvällen.
vinochgastronomi.se - 15 dec 2010 av VG i recept, köttbullar, livsstil
Köttbullarna, en svenska nationalrätt. Det finns dock bullar på färs i de flesta av världens kök. Det får inspirera till smakstarka köttbullar.
vinochgastronomi.se - 7 dec 2010 av VG i livsstil, vinrecension, vin m fl
Domaine Pichard, Madiran, Frankrike, 13.5%, 750ml, Swedish Wine Cellar AB Ett kraftfullt vin med viss avrundad mognad. Djup doft med mörk mustig frukt, utpräglade anim... Läs mer »
vinochgastronomi.se - 7 dec 2010 av VG i recept, sill, strömming m fl
Den gravade strömmingen är lika svårslaget god som enkel att tillreda. Här får den smak av löjrom, lime och rejäla mängder dill.
vinochgastronomi.se - 7 dec 2010 av VG i livsstil, öl, julöl
December är säsongölens stora högtid. Systembolagets hyllor är välfyllda med kraftfulla brygder. V&G har provat julölen och tagit fram några favoriter för både julbord oc... Läs mer »
vinochgastronomi.se - 2 dec 2010 av VG i livsstil, glögg, dryck
Glöggrecept är ofta lika personliga som smaken. Har är ett bra grundrecept att utgå från. Tillsätt socker i omgångar tills du hittar den sötmanivå som just du föredrar.
© 2017 Pusha