Se sidan i fullversion.

ThordB RSS

Profilbild
Eftersom ThordB inte orkat med att skriva något om sig själv, passar vi på att visa några underbara annonser här istället:

SD säger nej till tiggeri i hela landet

friatider.se - 23 apr 2011 av ThordB i samhälle

Sverigedemokraterna kommer i höst att lämna in en motion om ett nationellt förbud mot tiggeri. Svenska politiker bör skämmas som tillåter tiggeri, anser partiets Kent Eke... Läs mer »

2 Pusha

Frankrike kan lämna Schengen

friatider.se - 23 apr 2011 av ThordB i samhälle

Frankrike överväger att tillfälligt lämna Schengensamarbetet och sätta upp gränskontroller mot andra EU-länder. Bakgrunden är den flod av illegala invandrare som just nu ... Läs mer »

2 Pusha

Britter mest negativa till massinvandringen

friatider.se - 20 feb 2011 av ThordB i samhälle

<a href="http://www.gmfus.org/trends/immigration/2010/about.html">Transatlantic Trends: Immigration</a> är ett projekt som sedan 2008 mäter attityderna till det pågående ... Läs mer »

4 Pusha

S-politiker: Vi måste sluta dalta med invandrarna

friatider.se - 15 feb 2011 av ThordB i samhälle

Hårdare tag mot kriminella invandrare, ökade krav på bidragstagare och ett slut på att sopa problemen under mattan. Så vill tunga Malmösossar hindra väljarströmmen till S... Läs mer »

2 Pusha

Sverigedemokraterna har lagt 48 motioner

friatider.se - 11 jan 2011 av ThordB i samhälle

Fyra motioner handlar om att de som dömts för brott ska sitta längre i fängelse. Två motioner handlar om minskat militärt engagemang utomlands och fyra handlar om invandr... Läs mer »

2 Pusha

Främlingsfientlig politiker talar i Lunds domkyrka

friatider.se - 1 jan 2011 av ThordB i samhälle

Det är domprosten i Lund, Håkan E Wilhelmsson som i sin andra roll som ordförande för Individuell Människohjälp (IM) bjudit in den till Indien utflyttade mannen från Kina... Läs mer »

3 Pusha

Vänsterpartiet ljuger i nytt politiskt utspel

friatider.se - 16 dec 2010 av ThordB i samhälle

Vänsterpartiet gjorde igår ett politiskt utspel där man felaktigt påstod sig vara riksdagens enda parti som är emot Sveriges deltagande i Afghanistankriget.

2 Pusha

Kosovo leds av krigsförbrytare

friatider.se - 15 dec 2010 av ThordB i samhälle

Den kontroversiella statsbildningen Kosovo leds av albanska maffialedare och krigsförbrytare, visar en ny rapport från Europarådet. Flera serber har fått sina njurar plun... Läs mer »

5 Pusha

Invandrares bidragsfusk finansierar Al-Qaida

friatider.se - 15 dec 2010 av ThordB i samhälle

Den irakiska fuskhärvan med assistentersättningar från Försäkringskassan kan omfatta svindlande tio miljarder skattekronor, uppger <a href="http://gt.expressen.se/nyheter... Läs mer »

5 Pusha

Dags att testa Mass Effect 2

megastorm.se - 14 dec 2010 av devylia i mass effect 2, spel

I dag tog jag beslutet och beställde hem Mass Effect 2. Anledningen var för att jag satt och pillade på årets rollspel som kommer komma om någon dag och där misstänker ja... Läs mer »

2 Pusha

Paow: Reinfeldt för feg att ta upp problemet

friatider.se - 13 dec 2010 av ThordB i samhälle

Den unga populära bloggerskan Paulina Danielsson, mer känd som "Paow", anklagar det svenska folket för att ha möjliggjort lördagens terrordåd och menar samtidigt att stat... Läs mer »

5 Pusha

Här skäller nobelpristagaren ut PK-eliten

friatider.se - 11 dec 2010 av ThordB i samhälle

När årets nobelpristagare i fysik, Andre Geim, skulle hålla sitt tal under Nobelfesten på lördagen blev det inte som det politiska etablissemanget hade tänkt sig. Världen... Läs mer »

6 Pusha

  • Blev medlem: 11 december 2010
  • Senast aktiv: 23 apr 2011
  • Placering på topplistan: 2069

Andel populära

0%

Pushar andras

8%

Post-aktivitet

26%