Se sidan i fullversion.

SuperRetroBros RSS

Profilbild
Super Retro Bros är en mindre förening som riktar sig till ungdomar med en stark passion för tv-spelande. Oavsett vad vår förenings namn antyder så är vi inriktade på spel i allmänhet. Vare sig du gillar Retro eller denna generations spel så finns det något här för dig som verkligen älskar att spela.


Vårt lilla samfund som vi idag känner till som Super Retro Bros har just nu funnits i fyra år. Vi har i nuläget runt ett trettiotal medlemmar, och accepterar nykomlingar. Dock är vi väldigt noga med vilka som accepteras in i föreningen, detta för att försäkra en trevlig upplevelse för alla.

Det huvudsakliga Super Retro Bros sysslar med är att anordna och organisera såkallade spelträffar. Under dessa spelträffar samlas alla medlemmar i SRB under två dygn för att spela diverse olika tv-spel, se på filmer eller helt enkelt bara umgås.

Utöver att bara anordna spelträffar så anordnar vi även tävlingar för de som är medlemmar, skriver recensioner om spel, håller dig uppdaterad om viktigare spelnyheter och spelträffsnyheter, har vår egen podcast samt ett eget forum.

Kontakt: mail@superretrobros.se
Hemsida: www.superretrobros.se

Tidlösa spel och konsten att förstöra dem

youtube.com - 11 mar 2013 av Pixelpaj i humor, internet, kultur m fl

Jacob kommer fram för att prata lite om det nyligen utannonserade Wind Waker Reborn, HD remaken av favoriten Wind Waker på Gamecube. Frågan ställs om det verkligen behövs... Läs mer »

5 Pusha

Tillsammans är vi starkare!

youtube.com - 11 mar 2013 av Pixelpaj i humor, internet, kultur m fl

En väldigt kort (förlåt! D:) fortsättning på fredagens video av Linus Malm. Här uppmuntrar Jacob alla konsumenter att göra det enda rätta och faktiskt stå upp mot saker i... Läs mer »

5 Pusha

Pokémonkort (Right in the Childhood)

youtube.com - 11 mar 2013 av Pixelpaj i humor, kultur, spel m fl

Minns ni när alla gick runt på skolgården med Pokémonkort? När alla började bråka om dem och det slutade med att ingen fick ha med sig dem i de flesta skolor? Det gör jag... Läs mer »

5 Pusha

När spelande inte längre är på dina villkor

youtube.com - 10 mar 2013 av Pixelpaj i humor, internet, kultur m fl

Linus Malm pratar lite om det nya Sim City och vad intåget av online DRM kan betyda för spelvärlden. Är det något som har en framtid, vad betyder det för oss? Lyssna och ... Läs mer »

3 Pusha

Julfadern - Avsnitt 3

youtube.com - 14 dec 2011 av SuperRetroBros i adventskalender, film, humor m fl

Avsnitt 3 av 5. För att officiellt bli en tomtenisse måste Max genomgå ett test som alla nya medlemmar går genom för att bevisa att han är trogen julen. Han ställs inför ... Läs mer »

3 Pusha

Julfadern - Avsnitt 2

youtube.com - 5 dec 2011 av SuperRetroBros i humor, internet, jul m fl

Hur ska Max nyfunna vänskap med samma människor som misshandlade Albin förra julen påverka deras vänskap? Och hur ska kommissarie Grans utredning om de underliga morden g... Läs mer »

6 Pusha

Julfadern - Avsnitt 1

youtube.com - 29 nov 2011 av SuperRetroBros i video, gangsters, julkalender m fl

Julfadern är en resa in i julens mer okända mörka sida. Max blir antagen som en av tomtens nissar efter att ha visat sig ytterst involverad i julen och dess budskap. Det ... Läs mer »

10 Pusha

L.A. Noire

powergamer.se - 30 maj 2011 av riversswe i internet, spel, recensioner m fl

Team Bondi är inget välkänt namn inom spelvärlden, mycket på grund av att de inte utvecklat något spel innan L.A. Noire. Däremot kanske några av er kommer ihåg Team Soho ... Läs mer »

7 Pusha

Pokémonträffen 25:e Juni 2011!

superretrobros.se - 30 maj 2011 av SuperRetroBros i awesome, dude, evenemang m fl

Super Retro Bros Pokémonträff är ett evenemang riktat mot alla Pokémon-älskande spelare där ute. Här kommer du att kunna träffa andra Pokémon-intresserade att spela-, byt... Läs mer »

4 Pusha

Charred Business

youtube.com - 19 maj 2011 av SuperRetroBros i film, humor, kultur m fl

Denna länk har klassats som spam

En Lukas Joley film för www.superretrobros.se. In a forgotten city, a lowlife thief attempts to strike a deal with the crime lord Hemsworth, but nothing goes as planned..... Läs mer »

1 Pusha

Super Retro Bros Presenterar: Pokémonträffen 2011!

superretrobros.se - 19 maj 2011 av SuperRetroBros i pokémonträff, white, tv-spel m fl

Som en del av er redan vet så har vi i styrelsen under en längre period diskuterat en kommande Pokémonträff. En kortare spelträff som helt och hållet riktar sig åt fenome... Läs mer »

3 Pusha

Skyward Sword trailer döljer ett litet påskägg!

superretrobros.se - 4 maj 2011 av SuperRetroBros i musik, nintendo, skyward sword m fl

Spelar man trailern baklänges så kommer den trevliga melodin från videon nämligen inte bara att bli någon oigenkännligt. Den blir istället till något familjärt som jag tr... Läs mer »

1 Pusha

Första timmen: Super Monkey Ball 3D + Nintendogs

superretrobros.se - 30 mar 2011 av SuperRetroBros i 3d, 3ds, humor m fl

Det är dags att prata lite skit om den helt nya handhållna maskinen, 3DS. Här har vi då Super Monkey Ball 3D samt det otroligt söta Nintendogs + Cats. Hur är spelen? hur ... Läs mer »

2 Pusha

InFamous 2 får ful special edition

superretrobros.se - 9 feb 2011 av SuperRetroBros i ändå rätt fet, cole, ful m fl

Amerikanska Amazon listade ett kort tag (men har sedan tagit ner) en specialutgåva av InFamous 2, kallad ”Hero Edition”, och den innehåller det mesta som vi har kommit at... Läs mer »

1 Pusha

Nintendo avslöjar releasetitlarna för 3DS

skillpoint.se - 8 feb 2011 av herr_toft i spel, nintendo 3ds, skillpoint

Nu är det klart vilka spel vi kommer kunna välja mellan när 3DS anländer den 25 mars.

4 Pusha

  • Blev medlem: 2 oktober 2010
  • Senast aktiv: 11 mar 2013
  • Placering på topplistan: 2069

Andel populära

0%

Pushar andras

23%

Post-aktivitet

43%