Se sidan i fullversion.

Nemokrati RSS

Profilbild
Hej alla vänner av demokratin. Förutom alla den redan har, behöver den även alla den kan få. Demokratin befinner sig på ett sluttande plan. I och med ratificeringen av Lissabonfördraget i riksdagen den 20 november 2008 så går glidningen utför allt snabbare. Därför har jag startat en blogg - Nemokrati - för att kommentera och satirisera över limbotillståndet som demokratin försatts i - även notera ytterligare obehagliga förändringar och underliga lagar, om möjligt motverka dem. Välkommen med ytterligare synpunkter. Tillsammans kan vi hålla debatten vid liv och motverka försämringar av fri- och rättigheter, äntra tronen som den s k tredje statsmakten, dvs etablerade media, avsagt sig. Det behövs för att upprätthålla den fria opinionsbildningen.

Den ljusnande framtid är vår!(om vi röstar rätt)

komigenuva.wordpress.com - 11 jun 2010 av Nemokrati i samhälle, politik, teknik m fl

SCB:s PSU bekräftade vad man misstänkt – det rödgröna blocket leder - även om de borgerliga alliansbloggarna tillsammans med tongivande opinionsbildare i media (som i st... Läs mer »

2 Pusha

Skogskyrkogården, sista bilden

bildkorn.com - 7 jun 2009 av Bios i foto, skogskyrkogarde

Jag har tidigare publicerat några bilder från en plåtning på Skogskyrkogården. Här kommer den sista.

2 Pusha

Blodhundar och mopsar till Bryssel

swartz.typepad.com - 25 maj 2009 av sunurb01 i bryssel, eu-val, oscar-swartz m fl

Detta kommer att vara en oerhört viktig uppgift för Piratpartiets delegater (och jag tror på minst två som jag skrivit någon gång tidigare): Att bevaka just det de är spe... Läs mer »

3 Pusha

Upphovsröta

expressen.se - 28 nov 2008 av sunurb01 i expressen, fildelning, ipred m fl

Nu skickar Ifpi fram utvalda artister som lockbete för att få sin födelsedagspresent, den så kallade privatpolislagen. Officiellt talas det om att ”rättighetsinnehavare” ... Läs mer »

1 Pusha

  • Blev medlem: 1 december 2008
  • Senast aktiv: 8 dec 2014
  • Placering på topplistan: 1701

Andel populära

0%

Pushar andras

38%

Post-aktivitet

60%